Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - مبلغ حوزه علمیه قم گفت: نقش زن در موفقیت مرد و برنامه های اجتماعی و سیاسی جامعه غیر قابل انکار است و اسلام است که زن این موقعیت و اقتدار را ایجاد کرده است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدمحمد حائری زاده روز جمعه شب همزمان با سالروز شهادت حضرت معصومه (س) در نشست بصیرت افزایی طلاب مبلغه حوزه علمیه خواهران بیجار اظهار کرد: زنانی مانند حضرت خدیجه (س) در تاریخ اسلام نقش مهمی ایفاد کردند که بعد از چند قرن هنوز بسیاری از این نقش ها و تاثیر آن در موفقیت اسلام و مسلمانان بی اطلاع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به فرمایش حضرت پیامبر(ص) در خصوص برابری نقش حضرت علی (ع) در پیشبرد اسلام و خدمات حضرت خدیجه (س) اشاره کرد و افزود: حضرت فاطمه الزهرا (س) نیز با ایراد خطبه های پر نغز و محکم خود، زمینه حمایت زنان از مردان را فراهم کرد.
حجت الاسلام حائری زاده به ضرورت حفظ مقدسات و نقش زنان در این عرصه نیز پرداخت و تاکید کرد: مجالس روضه و عزاداری برای مصیبت حضرت اباعبدالحسین(ع) یکی از این مصادیق حفظ حرمت مقدسات است که در سال 88 توسط فتنه گران شکسته شد.
این مبلغ حوزه علمیه به نقش هجرت حضرت معصومه (س) در بیداری مردم و مشکلاتی که در مسیر این هجرت الی الله برای ایشان پیش آمد نیز اشاره کرد و گفت: سه جنگ بین یاران آن حضرت و حکومت ظالم وقت در گرفت که نقل است حدود 430 نفر از یاران ایشان به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به تاثیر اسلام برای اقتدار بخشیدن به حضور زن در صحنه های اجتماعی و سیاسی یادآور شد: زن محور سعادت، سلامت و صلابت جامعه است.
وی اضافه کرد: به فرموده امام موسی الکاظم(ع) چهار وظیفه مهم خداشناسی، خود شناسی، وظیفه شناسی و آسیب شناسی دینی و سیاسی از مهمترین و اولویت دارترین وظایف هر مسلمان و مومن به خدا است.
وی در خصوص عصمت و دوری ائمه اظهار (ع) از رجس و پلیدی افزود: عصمت و قداست ائمه اطهار (ع) ناشی از بصیرت و نگاه ژرف انگیز آنان نسبت به عمق رفتار گناه آلود است که منجر شد ایشان حتی فکر گناه هم به ذهن شان خطور نکند.
شهرستان بیجار با 89 هزار نفر جمعیت در شرق استان کردستان قرار دارد.
خبرنگار: سیدباقر سبحانی ** انتشار: مجید سلیمانی
7350/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم‌الهدی : اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد، به او ظلم نمی‌شد/ امامت سیاسی دشمن دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام سید احمد علم الهدی روز شنبه در مراسم اجتماع صادقیون در حرم مطهر رضوی افزود: از وجود اقدس امام صادق(ع) نقل شده که فرمود «هرکس برای درک ظلمی که بر ما رفت، تلاش نکند و بر آن نکوشد، شریک همان ظالمی است که در مقابل ما عمل کرده است» این حدیث راوی اهمیت این شناخت است.

طبق آنچه ایرنا روایت کرده، وی ادامه داد: شهرت اصلی امام صادق(ع) در میان ائمه اطهار(ع) به علم، دانش و تربیت اصحاب و شاگردان است اما آن‌چه باید در روز شهادت ایشان بیش از پیش موردتوجه قرار بگیرد، مظلومیت این امام همام و فلسفه مظلومیت ایشان است. باید بدانیم دلیل مظلومیت امام صادق(ع) چه بود و اساساً چرا حضرت تا این اندازه با برخورد قهری، سلبی و جنایتکارانه حاکمیت وقت رو به رو می‌شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: همه باید بدانند که این ظلم به‌طور انحصاری بر امام صادق(ع) روا داشته می‌شد و سایر علمای بلاد اسلامی نه تنها موردظلم نبودند بلکه از طرف حاکمیت منصور دوانیقی ملعون حمایت می‌شدند. این ظلم هم محدود به خوراندن زهر و شهادت حضرت نیست بلکه مربوط به تلاش مستمر و مداوم بنی‌عباس برای سرکوب و تحقیر جریان تشیع است که در طول سالیان دراز دنبال شد.

علم الهدی افزود: اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد اما آنها می دانستند که اصل امامت تشکیل نظام رهبری و تشکیلات و حکومت است.

وی ادامه داد: نه تعلیم دین، نه تربیت شاگرد و نه آموزش علوم طبیعی هیچ کدام علت اصلی مظلومیت حضرت نیست. امام صادق(ع) فقط یک عالم نبود که عده‌ای دورشان را بگیرند و فقط علوم دین را فرا بگیرند. امام صادق(ع) در مقام حجت بالغه الهی ادعای امامت داشت و این ادعا از نظر دستگاه حاکم به عنوان یک آفت قطعی در برابر استمرار قدرت و حکومت آنها به شمار می‌رفت و اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این که تحقق امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار(ع) بوده است گفت: امام فقط شاگردپرور و عالم نیست و عمده وظیفه امام به این است که در پیشامد شرایط و موقعیت ها، یک نظام حاکمیتی تشکیل بدهد و به موازات امامت مرامی، امامت سیاسی جامعه را هم به دست بگیرد.

علم الهدی افزود: سرچشمه همه مظالمی که در حق اهل بیت(ع) روا داشته شد، همین اعتقاد به امامت سیاسی بود. به‌خاطر همین موضوع بود که علی‌ابن ابی‌طالب(ع) را در محراب، حسین ابن‌علی(ع) را در گودی قتلگاه و سایر امامان معصوم را هرکدام در یک مقام به شهادت رساندند و در طول حیات بابرکتشان نیز انواع و اقسام جنایت‌ها را درحق آن ها و پیروانشان روا داشتند.

وی ادامه داد: امامت سیاسی دشمن دارد. دشمنی که یک زمان حتی در مسجد شمشیر بر فرق ولی خدا می‌زند، یک زمان با اسب بر پیکر امام شهید می‌تازد و یک زمان نیز همچون منصور دوانیقی ملعون، امام صادق(ع) را با دست بسته و لباس خانه در خیابان پشت اسب می‌کشاند و امروز هم دشمنان دین این‌چنین هستند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902729

دیگر خبرها

  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • همایش «حوزه انقلابی حوزه منتظر» به میزبانی شیراز برگزار می‌شود
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • علم‌الهدی : اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد، به او ظلم نمی‌شد/ امامت سیاسی دشمن دارد