Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مهران مدیری شب گذشته، پس از بحث بر سر چگونگی فرهنگ‌سازی در جامعه، به گفتگو با خواننده جوان هوروش بند پرداخت.

 شب گذشته، مهران مدیری کارگردان و مجری برنامه تلویزیونی «دورهمی» به موضوع فرهنگ سازی در کشور پرداخت.

مدیری در ابتدای برنامه با بیان تعریف فرهنگ سازی، گفت: فرهنگ سازی کاری سخت و هزینه‌ بر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما گاهی سخت هم دیده نمی‌شود به طور مثال یکی از وزرای محترم به یک مانکن پلاستیکی که پوشش مناسبی داشت، جایزه داد؛ یا بعد از این همه حرف و حدیث برای حضور بانوان در ورزشگاه، یک ذهن خلاق به سر مربی مرد تایلندی روسری پوشاند!

وی افزود: فرهنگ‌سازی در درجه اول برنامه ریزی می خواهد. در کشور ما تئوری فرهنگ‌سازی در سطح بالایی وجود دارد و روی کاغذ همه ما آخر فرهنگ سازی هستیم.

مدیری عنوان کرد: هنوز مشخص نشده که گرانی، جریمه مالی محسوب می‌شود یا نه؟! الان جریمه عبور از چراغ زرد ۲۰۰ هزار تومان شده است و در همین چند وقت دقت کردم که گربه‌ها هم چراغ زرد را می بینند، می‌ایستند.

وی افزود: گاهی هم جریمه فرهنگ‌سازی نمی آورد؛ بنزین از ۳۰۰ تومان به ۱۵۰۰ هزار تومان رسید اما هنوز ترافیک جای خود را دارد و هر روز هم بیشتر می‌شود.

در ادامه برنامه، مهدی دارابی مهمان مدیری شد و با اشاره به اینکه متولد سال ۱۳۷۲ است، درخصوص آغاز فعالیت هنری خود گفت: به دلیل اینکه از بچگی موسیقی سنتی گوش می‌دادم، با این نوع موسیقی آمیخته شدم. کلاس خاصی نرفتم و هرچه جلوتر آمدم، پاپ خواندم. در حال حاضر هم یک سال است کارم را به شکل حرفه‌ای شروع کردم.

مدیری به غیاب مسعود جهانی تنظیم کننده و سازنده آهنگ‌های هوروش بند اشاره کرد و دارابی در خصوص همکاری خود با او گفت: موفقیت آهنگ‌های هوروش بند بعد از همکاری با مسعود است. او فارغ از اینکه یک تنظیم کننده است، بسیار آدم دقیق و دوست خوبی است.

دارابی با اشاره به اینکه نتوانست در کنار زلزله‌زده های کرمانشاه باشد، اظهار کرد: به دلیل جراحی کمر نمی‌توانستم نزد زلزله زدگان کرمانشاه بروم، اما هزینه دو کنسرت تهران را برای آنها فرستادیم.

سپس دارابی یک قطعه‌ سنتی به صورت زنده اجرا کرد و درخصوص حواشی کارش و زمین خوردنش در عرصه موسیقی گفت: من بعید می‌دانم که حرفی از زمین خوردنم زده باشم و نشنیدم.

وی افزود: رقابت در فضای موسیقی سخت شده و گوش مردم از موسیقی خوب همکاران پر شده است. مافیا هم در هر صنف و کار وجود دارد. به هر حال برای موفقیت باید بجنگیم و خسته نشویم.

وی در ادامه، بیکاری را یکی از مهمترین معضلات اجتماعی دانست و بیان کرد: خیلی از جوان‌ها هستند که با بالاترین مدرک تحصیلی بیکارند. خود من هم دوران بیکاری را گذراندم.

دارابی درباره اجرای کنسرت‌هایش گفت: کنسرت های ما از شهریور ماه شروع شد. پیش از آغاز اولین کنسرت از ترس داشتم سکته می‌کردم؛ اما همین که به روی صحنه رفتم استرسم تمام شد.

وی در پایان گفتگوی خود با مهران مدیری، عنوان کرد: در زندگی سختی‌هایم خیلی بیشتر از لذت زندگی‌ام بوده و پس انتخاب موسیقی بیشتر هم شده است؛ چراکه دوست ندارم درجا بزنم و یکجا بمانم و همیشه نگران هستم.

دارابی پیش از اجرای قطعه‌ ماه دلم، عینکش را به موزه دورهمی اهدا کرد!

باشگاه خبرنگاران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، جشنواره «مروارید اقیانوس» یادمان استاد شاه‌میرزا مرادی و استاد رحم‌خدا نوری‌شاد امروز سوم اردیبهشت ماه در روستای بیشه لرستان برگزارشد.

سُرنا نمادی از فرهنگ و هنر غنی مردمان دیار لرستان است و این جشنواره با هدف توجه هر چه بیشتر به موسیقی محلی استان برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در این مراسم با اشاره به پیشینه موسیقی و سرنانوازی در لرستان گفت: اولین اثری که در موسیقی لرستان ثبت شد، مقام‌های سازی بود و این نشان دهنده پیشینه و جایگاه موسیقی لرستان است.

وی افزود: اولین تصویر از سرنانوازی لرستان مربوط به سال ۱۹۶۱ میلادی است که فیلم آن پنج سال پیش یمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در پاسخ به اینکه چرا روستای بیشه برای جشنواره سرنانوازی انتخاب شده است، گفت: بر اساس مستندات سرزمین سیلاخور و دورود محل رشد بزرگان موسیقی همچون زنده یاد شاه میرزا مرادی و علی اکبر شکارچی است.

حسن‌پور بیان کرد: از طرفی پرونده ثبت جهانی روستای بیشه تا کمتر از دو هفته دیگر به سازمان جهانی جهانگردی ارسال می‌شود و اینکه در یک استان دو اثر شانس طبیعی و تاریخی را با هم برای ثبت جهانی کسب کنند یک اقدام و اتفاق بی سابقه بوده است.

وی با اشاره به اینکه زنده یاد شاه میرزا مرادی یک وجهه معنوی و یک گنجینه ارزشمند است، گفت: اما یادگار مادی استاد شاه میرزا مرادی سرنای ایشان است که تحویل شاه رضا مرادی است، این سرنا متعلق به فرهنگ لرستان و جایگاه آن در موزه مردم شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم آباد است.

دوسالانه سرنانوازی از سری برنامه‌های طرح شهید آوینی است که امروز با اجرای برنامه‌های متنوع از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و با همکاری انجمن موسیقی استان، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و حضور اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان برگزارشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • هر فرد می تواند سفیر محیط زیست باشد/ اعمال فرهنگ‌سازی راه حلی برای حفظ محیط‌زیست
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • سرنانوازی جزء جداناپذیر موسیقی لرستان است
  • عکس| تولد بازیگر شهید شیرودی در اکران مردمی و هدیه جالب طرفدارانش
  • پرکارترین خواننده پاپ مشخص شد
  • رستوران خواننده معروف با دیزاین و طراحی داخلی شگفت انگیز افتتاح شد!