Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرامی، استاد دانشگاه با بیان اینکه درباره آینده عدم قطعیت وجود دارد و نمی‌توانیم آینده را پیش‌بینی کنیم، گفت: باید آینده را مطالعه کنیم تا الان خوب تصمیم بگیریم و جهت‌مان را خوب تنظیم کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن بهرامی، استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر، در نشست «آخرین دیدگاه‌ها در آینده‌پژوهی» با تاکید بر اهمیت مطالعات آینده‌پژوهی گفت: با مطالعه آینده همیشه می‌توان بهتر تصمیم گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بررسی‌های رشته‌های علوم اجتماعی به روش بی‌توجه هستیم. در حالی که در غرب همانند علوم مهندسی به مسائل نگاه می‌کنیم.جنگ‌های جهانی شکل دنیا را عوض کرده‌اند؛ در جنگ جهانی اول عثمانی از بین رفت و در جنگ دوم به قول هیتلر نظم جدیدی به راه افتاد. یعنی در جنگ جهانی دوم تحقیق و توسعه سازمان‌یافته به راه افتاده است. مثلاً تحقیقات درباره بمب اتم در جریان بود اما جنگ باعث شد تا این تحقیقات سامان پیدا کند و در زمان مشخصی نهایی شود.

بهرامی با اشاره به شکل‌گیری جنگ سرد بعد از دو جنگ جهانی تاکید کرد:‌ در این فضا از نظر هوایی، ارتباطات، فضایی، اتوماسیون، مواد، بیوتکنولوژی و تکنولوژی شکل‌های جدیدی پیدا می‌کند و دهکده جهانی با این ابعاد شکل می‌گیرد. یعنی حکم‌رانی با شکلی جدید ایجاد می‌شود و سازمان‌های جدید مثل صندوق بین‌المللی پول، بانک جهانی و یونسکو مدیریت دنیا را به شکل جدید بر عهده می‌گیرند.

وی با بیان اینکه درباره آینده عدم قطعیت وجود دارد و نمی‌توانیم آینده را پیش‌بینی کنیم، تاکید کرد: باید آینده را مطالعه کنیم تا الان خوب تصمیم بگیریم و جهت‌مان را خوب تنظیم کنیم. با این مطالعه می‌توان همیشه بهتر تصمیم گرفت. آنچه را در حال رخ دادن است تحلیلف تفسیر و پیش‌بینی کنیم و آنچه را ممکن است بخواهیم انجام دهیم باید بر اساس استراتژی بگوییم چگونه می‌خواهیم انجام دهیم.

این استاد دانشگاه افزود: بر اساس پویش محیطی، سوال‌های پرسش‌نامه‌ها، مصاحبه یا دلفی خود را طراحی می‌کنیم و چیزی را که نمی‌دانیم آینده‌پژوهی می‌کنیم و از آن به نتیجه می‌رسیم. در این بین باید دقت کرد که به افراد خبره نیز نمی‌توان اعتماد کرد. مثلاً فرد با قطعیت پایان جهان  را پیش‌بینی می‌کند.

وی با برشمردن روش‌های تحلیل آینده‌پژوهی مانند تحلیل روند، تحلیل مسائل نوظهور، تحلیل اثرات متقابل و چرخ آینده روش‌های تحلیل اطلاعات را روش تحلیل سیستمی و تحلیل لایه‌ای خواند و گفت: عدم درک تفکر سیستمی مشکل بسیاری از سازمان‌ها و نهادهاست. رفتارها، باورها،‌ساختارها، ارزش‌های مشترک و .. به ما کمک می‌کنند تا بتوانیم جامعه را اداره کنیم. گاهی با از بین رفتن یک باور قرن‌ها کار نیاز داریم تا آن را جبران کنیم.

بهرامی با تاکید بر اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار مانند کاهش فقر، گرسنگی، سلامت، کیفیت آموزش و … اظهار کرد: برای این اهداف شاخص‌های هم گذاشته می‌شود و ۱۶۹ هدف خرد برای آنها در نظر گرفته شده است. متولیان اصلی اهداف توسعه پایدار سازمان‌های مختلفی هستند. ظاهراً نهادها را داریم اما برنامه‌ریزی هماهنگ برای جلوگیری از صدمه نزدن و تداخل باید صورت بگیرد.

وی حکم‌رانی خوب را شامل شفافیت، کارآمدی، عدالت، قانون‌مداری و … دانست و گفت: تنها در سازمان مربوطه تلاش می‌کنیم اصل شفافیت را رعایت کنیم و این شفافیت منجر به جلوگیری از برخی خطاها و در سیستم آرامش حاکم شده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به انواع حاکمیت تاکید کرد: اتفاقات جدیدی در حال رخ دادن است و شکل دنیا عوض می‌شود. فضای جدید از نظر دخالت و کارآیی سیستم به وجود آمده است که با استفاده از تکنولوژی امکان زندگی بهتر را فراهم می‌کند. مسئله این است که فرد را برای ورود به جامعه باید آماده کرد.

بهرامی در پایان با تاکید بر وظیفه آموزش بر تربیت دانشجو و جوان خاطر نشان کرد: آموزش باید جوان را برای ورود به آینده مهیا کند. در این حالت دولت بزرگ جواب نمی‌دهد و وظیفه ما تربیت دانشجوست. در مرحله اول فرد باید بتواند خود را حفظ کند و در مرحله بعد به دیگران کمک کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۷۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوسوا کیمیش: رئال مادرید و بارسلونا باشگاه‌های فوق‌العاده‌ای هستند

هافبک تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ، قصد دارد پس از صحبت با باشگاه در مورد آینده اش تصمیم بگیرد.

طرفداری | آینده یوسوا کیمیش، ستاره بایرن مونیخ با تنها یک سال باقی مانده از قراردادش، در هاله ای از ابهام قرار دارد. در صورتی که او قرارداد جدیدی امضا نکند، احتمال فروش او توسط باواریایی ها وجود دارد. نکته قابل توجه این است که هافبک 29 ساله تصمیم گرفته به جای استفاده از یک مدیر برنامه، خودش مذاکرات را پیش ببرد.

به نظر می رسید کیمیش پس از نیمکت نشینی توسط توماس توخل در اوایل فصل، قطعا در تابستان از بایرن جدا خواهد شد، اما خروج قریب الوقوع سرمربی بایرن، اوضاع را در مونیخ دوباره تغییر داده است. در مصاحبه ای با  آاس، از او در مورد اهمیت سرمربی بعدی بایرن برای آینده اش سوال شد.

سوال جالبی است، اما در حال حاضر مهمترین مسئله نیست. من می دانم که وقتی قراردادی امضا می کنید، آن را با سرمربی امضا نمی کنید. شما آن را با باشگاه امضا می کنید. برای من مهم ترین چیز، باشگاه است، نه فقط سرمربی. اما بدیهی است که دانستن اینکه سرمربی در مورد شما و تیم چه فکری می کند هم مهم است. انتخاب سرمربی به افراد دیگری در باشگاه مربوط است.

کیمیش به صراحت اعلام کرد که قبل از بررسی گزینه های دیگر در تابستان، با بایرن صحبت خواهد کرد.

می خواهم با بایرن صحبت کنم. و وقتی این کار را انجام دادم، بیرون نمی روم تا در مورد آن با مطبوعات صحبت کنم. من فقط روی دو بازی مقابل رئال مادرید تمرکز کرده ام.

اما او برای رئال مادرید و بارسلونا که هر دو به جذب ملی پوش آلمانی علاقه مند هستند، کلمات درخشانی به کار برد.

در حال حاضر به این موضوع فکر نمی کنم. همانطور که قبلا گفتم، ابتدا با بایرن صحبت خواهم کرد. اما بدیهی است که بارسلونا و رئال مادرید باشگاه های فوق العاده ای با تاریخی شگفت انگیز هستند.

کیمیش توضیح داد که تصمیم او برای عدم استفاده از مدیر برنامه تا حدودی به دلیل تمایل او برای شنیدن مستقیم صحبت های باشگاه هایی بوده که با آنها معامله می کرده است.

نکته مثبت ماجرا این است که می توانید خودتان صحبت کنید، اما این همچنین می تواند یک نکته منفی هم باشد. گاهی اوقات صحبت در مورد خودتان سخت است. شما مسئول تصمیم خود هستید. این مهمترین چیز برای من است: سر میز نشستن، حرف مستقیم مسئولان را گوش دادن و توانایی صحبت مستقیم با باشگاه و سرمربی. این به من کمک می کند تا تصمیم خوبی برای خودم و خانواده ام بگیرم.

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • یوسوا کیمیش: رئال مادرید و بارسلونا باشگاه‌های فوق‌العاده‌ای هستند
  • ژاوی: می‌خواهم قرارداد روبرتو تمدید شود/ جاه‌طلبی زیادی دارم
  • آلگری: اهداف یوونتوس مهم‌تر از آینده من است
  • الگری: به تمام اهداف خود نزدیک شده‌ایم و این یعنی فصل خوبی داشتیم
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • تصمیم مهم باشگاه رم دربارهی آینده سردار آزمون
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است