Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-02@14:44:37 GMT

کتک زدن زن جوان به خاطر چشم نگفتن به شوهرش

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۳۷۶۶۵

حوادث رکنا: مرد جوان که شرط ازدواجش با دختر جوان چشم گفتن به حرف هایش بود بعد ازدواج هر وقت از همسرش نه می شنید او را به باد کتک می گرفت.

به گزارش گروه حوادث رکنا، زن و مرد جوان با سر و صدای بلند و داد و فریاد وارد مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی استان شدند. 
به نظر می رسید یک رقابت بزرگ بین آنها حاکم است و هرکدام باید چیزی می گفت و دیگری ملزم به پاسخگویی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبودی صورت زن توجه همه را به خود جلب می کرد. مرد هم صورتش برافروخته و در حال انفجار بود.
یکی از مشاوران مرکز مشاوره با آنها صحبت کرد و علت حضورشان در مرکز مشاوره را جویا شد.
زن جوان گفت: من از دست شوهرم فرار Escape کرده ام، آنقدر مرا کتک می زند که به اینجا آمده ام ببینم باید چه کار کنم؟ مرد در جوابش گفت: من بالاخره تو را رام می کنم فکر کردی که به اینجا آمدی دیگر کاری با تو ندارم.
مشاور آنها را به سمت اتاق مشاوره هدایت کرد و با هریک از زوجین به صورت انفرادی شروع به صحبت کرد .
زن موضوع را این طور بیان کرد که «درسم را نخواندم و کلاس دوم دبیرستان ترک تحصیل کردم و با این مرد ازدواج کردم. حدوداً 5 سال از این ازدواج می گذرد اما در این مدت آب خوش از گلویم پایین نرفته است. شوهرم مرا مورد تهدید، ضرب و شتم و توهین قرار می دهد. خیلی اوقات تا کوچکترین حرفی بزنم کتک می خورم، بعضی مواقع حتی در حضور جمع مرا تهدید می کند یا مورد تمسخر و ناسزا قرار می دهد. البته شغلش طوری است که اکثر اوقات در خانه نیست ولی اگر باشد ما همین برنامه را داریم و من همیشه دعا می کنم هیچ گاه بازنگردد.»
در ادامه مشاور با شوهر این زن شروع به صحبت کرد و وی گفت : «همسر من خیلی سرکش است، نمی فهمد که رئیس کیست؟ روی حرف من حرف می زند، اما من کوتاه نمی آیم، آنقدر او را می زنم که آدم شود و حد و حدود خودش را بداند.»
مشاور کمی با او صحبت کرد و شرایط قانونی که ممکن است در اثر ضرب و شتم همسر برای او ایجاد شود را توضیح داد. 
مرد کمی آرام شد و گفت: من از اول زندگی ام سختی کشیده ام، حالا که ازدواج کرده ام انتظار دارم همسرم حرف مرا گوش کند. 6 ساله بودم که مادرم در یک تصادف Crash کشته شد. پدرم بعد از چندماه از فوت مادرم دوباره ازدواج کرد. البته قبل از فوت مادرم هم رابطه خوبی بین او و پدرم وجود نداشت، اکثر اوقات با هم اختلاف داشتند و کارشان به کتک کاری می کشید. بعد از ازدواج مجدد پدرم، اوضاع بدتر هم شد، پدرم هیچ اهمیتی به من و برادرم که 2 سال از من کوچکتر بود نمی داد و مرتب ما را مورد تنبیه قرار می داد یا اینکه ما را از امکانات مورد نیازمان محروم می کرد. تا دوران راهنمایی بیشتر درس نخواندم. بعد از ترک تحصیل شروع به کار کردم، هر کاری انجام می دادم. من اکثر اوقات در خانه نیستم. 5 سال پیش وقتی برای خواستگاری همسرم رفتم از او خواستم فقط به من چشم بگوید ولی او اصلاً زیر بار حرف های من نمی رود، من هم عصبانی می شوم و او را کتک می زنم.
عوامل زمینه ساز:
یکی از عوامل زمینه ساز که باعث خشونت میان زوجین شده است عدم بلوغ روانی و ناپختگی شخصیت همسر این زن بوده است. اگر نیازهای مختلف انسان در طول مراحل زندگی تامین نشود سلامت روان و تعادل فرد در معرض خطر قرار خواهد گرفت. عدم توجه به نیازهای فرزندان (جسمانی و روانی) موجب عدم تعادل می شود در نتیجه بیشتر احتمال بروز اختلالات روانی- اجتماعی وجود خواهد داشت. 
با بررسی شرایط این دو نفر مشاهده می شود عدم توجه به نیازهای مرد در دوران کودکی و نوجوانی، او را از نظر شخصیتی و روانشناختی، فردی حساس و زودرنج کرده که کمتر می تواند استرس و ناکامی های مختلف زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی را تحمل کند. علاوه بر این همسر این مرد به دلیل فقدان مهارت های ارتباطی و اجتماعی، فردی پرخاشگر و خشونت طلب است و مرد برای رسیدن به اهداف خود، ناخودآگاه از خشونت استفاده می کند.
از عوامل دیگر می توان به فقر عاطفی و روش تربیتی خانواده در دوران کودکی اشاره کرد. محرومیت از محبت، بعد عاطفی شخصیت افراد را ضعیف می کند و او را در برقراری ارتباطات اجتماعی با دیگران ناتوان می کند. همچنین می توان مشاهده و تجربه خشونت این مرد در خانواده پدری اش را مورد توجه قرار داد زیرا خشونت وی نوعی رفتار آموخته شده است و فراگیری خشونت تحت شرایط و در دوران کودکی است. 
راهکارهای درمانی:
شرکت همسران در جلسات خانواده درمانی
آموزش مهارت ارتباطی و اجتماعی به مرد
آموزش مهارت کنترل خشم به مراجع و همسرش
راهکارهای پیشگیرانه:
برطرف کردن نیازهای جسمانی و روانی فرزندان توسط خانواده
حمایتگری و پشتیبانی خانواده از فرزندان
در صورت وجود اختلاف و تعارض بین والدین، هرگز در مقابل فرزندان با یکدیگر مشاجره نکرده یا درگیر نشوند.
به فرزندان آموزش داده شود در تمام مراحل زندگی که با مشکل مواجه می شوند از تمام منابع حمایتی و اجتماعی استفاده کنند.
آموزش مهارت کنترل خشم به فرزندان در مواقع ناکامی
آموزش مهارت های ارتباطی و اجتماعی به زوج های جوان. 

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان‌رضوی گفت: با افزایش تعداد خانواده‌های میزبان، شیرخوارگاه خالی شد،اما باید توجه کرد که خالی‌شدن شیرخوارگاه به معنای قطع و پایان خدمات این مجموعه به کودکان نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، حمیده محدث درباره خالی‌شدن شیرخوارگاه حضرت علی‌اصغر (ع) مشهد اظهارکرد: پس از اعلام شیوه‌نامه «خانواده میزبان» که شهریور ۱۴۰۲ ابلاغ شد، قسمت جدیدی در سامانه «فرزندخواندگی»، به خانواده‌های میزبان اختصاص یافت.

وی در تشریح طرح خانواده‌میزبان بیان کرد: ممکن است خانواده‌ها قصد و شرایط دریافت فرزندخوانده را نداشته باشند، اما برای میزبانی از فرزندان، تمایل داشته باشند، این خانواده‌ها از طریق موسسات خانواده‌محور شناسایی می‌شوند یا افراد متقاضی در درگاه خانواده میزبان ثبت‌نام می‌کنند، پس از آن، فرایند ارزیابی خانواده‌ها، مصاحبه با متقاضیان، ارزیابی روانی-اجتماعی انجام می‌شود و در صورت تایید موارد فوق، افراد می‌توانند عضو طرح خانواده‌میزبان شده و از کودکان میزبانی کنند.

محدث افزود: برای فرزندخواندگی تا سن ۱۶ سالگی و برای خانواده میزبان تا سن ۱۸ سالگی امکان درخواست کودک وجود دارد، در طرح خانواده‌میزبان، خانواده‌ها و فرزندان، هر دو آگاه هستند که این شرایط موقت است، اگرچه در شیوه‌نامه‌های ابلاغ‌شده برای طرح «خانواده‌میزبان» محدودیت زمانی ذکر نشده است؛ ولی به محض انتقال فرزندان به خانواده‌ها، تیم‌های مددکاری ما تلاش می‌کنند تا امکان بازپیوند فرزند به خانواده زیستی یا خانواده فرزندپذیر فراهم شود، اولویت بهزیستی، بازپیوند فرزندان به خانواده‌های زیستی است؛ مثلاً ممکن است کودک به دلیل اینکه پدرش در زندان بوده یا مادربزرگ مسکن مناسبی نداشته، در مراکز ما حضور داشته باشد و حالا که مسکن تهیه شده است، فرزند می‌تواند در خانواده خودش حضور یابد، چنانچه شرایط خانواده زیستی فرزندان مهیا و آماده پذیرش نباشد، کودکان به خانواده‌هایی که در صف پذیرش فرزندخواندگی هستند، منتقل می‌شوند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان‌رضوی در پاسخ به سوالی درباره چالش‌های وابستگی نوزادان و کودکان به خانواده‌های موقت در طرح خانواده‌میزبان، اظهار کرد: در شیرخوارگاه هم این وابستگی برای کودکان ایجاد می‌شود، نوزاد به مربی خود که آن‌ها را در آغوش می‌گیرد، کودکان به مربیانی که همراه آن‌ها هستند، ممکن است وابسته شوند اما قطعاً فضای یک خانواده از محیط‌های اردوگاهی و شیرخوارگاهی بهتر است، فرزندان در خانواده با مفاهیم بیشتر وارتباطات موثر آشنا می‌شوند، ضمن اینکه زمانی که قرار است کودک از خانواده میزبان به خانواده دائمی بازپیوند شود، این مراحل در یک فضای کارشناسی‌شده اتفاق می‌افتد که مشکلات روانی برای آن‌ها ایجاد نشود؛ به‌عنوان مثال خانواده میزبان و خانواده فرزندپذیر در جلسات متعدد با یکدیگر ملاقات خواهند داشت، فرزند از روی پای مادر میزبان به مادر فرزندپذیر منتقل می‌شود، گفت‌وگوهای اخلاقی و رفتاری مختلف انجام می‌شود تا فرزند به خانواده جدید وارد شود.

محدث ادامه داد: پیش از سال ۱۴۰۲ نیز طرح میزبان به صورت استانی و در هماهنگی با دادسرا در حال اجرا بود، اما در آن زمان یک شیوه‌نامه مدون و کشوری وجود نداشت. ایرادات در مدت معین گرفته شد، همکاران ما تجربه کسب کردند، موسسات خانواده‌محور مشخص شدند و اکنون ذیل شیوه‌نامه‌ای که وزارت دادگستری ابلاغ کرده است، فرایند و اجزای مختلف در هماهنگی با یکدیگر کار را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به خالی‌شدن شیرخوارگاه مشهد خاطرنشان کرد: با افزایش تعداد خانواده‌های میزبان، شیرخوارگاه خالی شد ولی باید توجه کرد که خالی‌شدن شیرخوارگاه به معنای قطع و پایان خدمات این مجموعه به کودکان نیست. شیرخوارگاه همچنان به کودکانی که در خانواده‌های میزبان حضور دارند، خدمات پزشکی و پرستاری، لباس، پوشک ارائه می‌کند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان‌رضوی با تاکید بر اینکه نباید با پذیرش فرزندان در خانواده‌های میزبان، باری بر دوش خانواده‌ها افزوده شود، خاطرنشان کرد: در شرایطی هستیم که فشار اقتصادی روی خانواده‌ها زیاد است؛ مثلاً درآمد یک خانواده کارمند با سطح حقوق متوسط، مشخص است و زمانی که فرزندی را پذیرش می‌کنند، باید برخی از نیازهای کودک توسط مراکز ما تامین شود تا خانواده‌ها با مشکل مواجه نشوند، هدف ما این است که فرهنگ زیبای میزبانی از فرزندان گسترش یابد و با توجه به محدودیت‌های اقتصادی، فقط به یک طبقه اجتماعی جامعه و اقشاری که تمکن مالی دارند محدود نشود.

محدث افزود: بنابراین با انتقال نوزادان و کودکان به خانواده‌های میزبان، فقط محل زندگی کودک تغییر می‌کند. اگر بچه احساس کسالت و بیماری یا نیاز به دارو و آزمایش داشته باشد، توسط شیرخوارگاه حمایت می‌شود، لباس و پوشک کودکان نیز در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد. همچنین وضعیت کودکان به صورت مرتب توسط پرستارهای ما بررسی می‌شود.

معاون بهزیستی خراسان‌رضوی با بیان اینکه همچنان به همکاری مردم نیاز داریم، گفت: بنابراین با خالی‌شدن موقتی شیرخوارگاه از نوزادان، این‌طور نیست که مجموعه تعطیل شود، به شدت به حمایت‌های خیرین نیازمندیم، به جز این خدماتی که به خانواده‌های میزبان ارائه می‌شود، شیرخوارگاه‌ها همچنان پذیرش دارند، اما ما سعی می‌کنیم چرخه خانواده‌میزبان، بازپیوند و پذیرش مجدد در خانواده میزبان را حفظ کنیم، کمیته‌های فرزندخواندگی و تیم‌های مددکاری ما به شدت فعال هستند و به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند تا پس از پذیرش فرزندان در شیرخوارگاه، آن‌ها به خانواده‌های میزبان منتقل شوند و سپس شرایط بازپیوند آن‌ها به خانواده‌های زیستی یا فرزندپذیر فراهم شود.

کد خبر 749433

دیگر خبرها

  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر