Web Analytics Made Easy - Statcounter

  هادی مرزبان؛ هنرمند پیشکسوت تئاتر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با ابراز تأسف از درگذشت علی رامز؛ بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون گفت: آن مرحوم متعلق به نسلی از هنرمندان تئاتر بود که به جرئت می‌توانم بگویم دیگر در هیچ مقطعی زمانی پس از این قادر به یافتن آن‌ها در هیچ‌یک از عرصه‌های حرفه‌ای تئاتر و تلویزیون نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: هنرمندان متعلق به این نسل طلایی تئاتر متخلق به اخلاق ناب ارزشی و انسانی بودند؛ اخلاقی که این روز‌ها به دلیل روزمرگی و عصبیت ناشی از برخی ناملایمات و ناهنجاری‌های زندگی نمی‌توان سراغی از آن‌ها گرفت، نه اینکه نسل مرحوم رامز عاری از چنین ناملایماتی باشد بلکه او و هم‌نسلانش با سعه صدر و صبوری زبانزد تمام مشکلات پیش روی خود را پشت سر گذاشتند و اتفاقاً در مقاطع خطیر زندگی بیشتر از اینکه به فکر خود باشند، تمام هم و غمشان معطوف به همنوعان و اطرافیانشان بود.
مرزبان با اشاره به اینکه نزدیک به ۴۰ سال با مرحوم رامز دوست، همکار و همبازی بوده است، تصریح کرد: او در ۱۱ نمایش اخیری که من کارگردانی آن را به عهده داشتم حضور داشت و در هیچ‌یک از این آثار و در روند تمرینات و اجرای صحنه‌ای آن‌ها به یاد ندارم که خلف وعده کرده باشد؛ تمام و کمال در خدمت گروه بود، از تمام تجربیات حرفه‌ای‌اش در مسیر هرچه بهتر شدن و کیفیت نمایش استفاده می‌کرد.

وی در ادامه گفت: فقدان مرحوم رامز و نسل هم‌دوره او در صحنه حرفه‌ای تئاتر امروزه بیش از پیش احساس می‌شود، اما اگر خواسته باشیم که شیوه رفتاری او که رفتار و منشی انسانی، اخلاقی باشد همچنان در فعالیت‌های نمایشی و هنری تداوم پیدا کند نیاز به آن داریم که نسل جوان فعال در عرصه تئاتر را متوجه چنین مرام و منشی کرده و براساس شخصیت افرادی همچون او در این حوزه الگوسازی داشته باشیم.

یادآور می‌شود، «علی رامز» هنرمند پیشکسوت و فقید تئاتر، سینما و تلویزیون که در آثار ارزشمند تاریخی همچون «مرغ حق»، «امیرکبیر»، «معمای شاه» و «وزیرمختار» و... به ایفای نقش پرداخته بود، پنج‌شنبه ۷ دی به دلیل کهولت سن دارفانی را وداع گفت.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیل گردانی نمادی از آیین‌های تمدنی کشور

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه عصر جمعه در آئین سنتی بیل گردانی شهر نیم‌ور محلات، اظهار کرد: حضور باشکوه مردم، جلوه ویژه ای به این آئین سنتی ۲ هزار ساله بخشیده است.

وی افزود: بیل گردانی نمادی از آئین‌های تمدنی کشور، استان و این منطقه است و از جشن‌های باستانی و پهلوی این خطه محسوب می‌شود.

مدیر بخش فرهنگ یونسکوی ایران نیز در این آئین گفت: این آئین سنتی ۲ هزارساله از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

عبدالمهدی مستکین افزود: یکی از پیش شرط‌های این آئین در یونسکو، حفظ شکل سنتی بیل‌گردانی بدون افزودن بخش دیگری به آن است.

آئین بیل گردانی در ماه ۸۹ در فهرست میراث ملی ایران به ثبت رسیده است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی نیز با اشاره به ضرورت تبیین فرهنگ ایران برای نسل‌های بعد گفت: فرهنگ ما از قدمت بسیاری برخوردار است که به پاس نزول نعمت خداوند، جشن می‌گیریم و برخلاف بسیاری از جشن‌ها در آن گناه صورت نمی‌گیرد و ایرانیان با آئین‌های پهلوانی آن را پاس می‌دارند.

محمود مرادی نراقی گفت: این آئین سنتی در ۲۰ دی ماه سال ۸۹ به عنوان یک جشن آئینی و ورزش پهلوانی و نمادی از همدلی و تعاون در فهرست میراث ملی ایران به ثبت رسیده است.

سجاد صفری، شهردار نیم‌ور نیز با اشاره به قدمت دو هزار ساله شهر نیم‌ور و ریشه بیل‌گردانی در فرهنگ و آئین پهلوانی و ورزشی نیم‌ور گفت: نیم‌ور به عنوان یکی از اولین بهره‌برداران آب رودخانه لعل‌بار، در حال حاضر تبدیل به یکی از آخرین بهره‌برداران این رود تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کشاورزان با فراخوان میراب نیم‌ور برای انجام لایروبی فراخوانده شده و تقسیم کار بین آنان انجام شد، میراب شهر بر کار لایروبان نظارت کرده و با اعلام پایان لایروبی، کشاورزان را به انجام بیل‌گردانی فرا خواند.

فرمانده بیل‌گردانان علت خشکی زمین‌های اطراف رودخانه لعل‌بار و دشت نیم‌ور را، نرسیدن آب رودخانه به منطقه و احداث سد بر روی آن دانست.

در پایان این آئین سنتی، امیرعلی برزکار، صادق حسینی و امیرعلی عمادی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

از لوح ثبتی بیل‌گردانی در رویدادهای گردشگری کشور در آبان‌ماه سال ۱۴۰۲ رونمایی شد.

آئین سنتی دو هزار ساله بیل‌گردانی شهر نیم‌ور عصر جمعه با حضور پیشکسوتان این رشته، جمعی از مسئولین استانی و استقبال باشکوه مردم برگزار شد.

کد خبر 6089347

دیگر خبرها

  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • یک هشدار دیگر درباره «سنگلج» و شروع «جادوی شهرزاد»
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • بیل گردانی نمادی از آیین‌های تمدنی کشور