Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان زنجان گفت: طرح ارتقای هتلینگ در بیش از 60 درصد فضاهای بستری بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی استان زنجان عملیاتی شده است.

«علی محمدی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های بیمارستان امام حسین(ع) زایمان در آب است، اظهار کرد: هم‌اکنون زایمان در آب جزو پیشرفته‌ترین تکنیک‌های زایمان با کم‌ترین خطرات و عارضه برای مادران باردار محسوب می‌شود و خوشبختانه شمار زایمان‌هایی که در طول سه سال گذشته در استان با این روش صورت گرفته است، به بیش از 4000 مورد می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول هم‌چنین کاهش شمار زایمان‌های سزارین را از شاخص‌های مهم توسعه کشور برشمرد و ادامه داد: خوشبختانه با فرهنگ‌سازی‌هایی که صورت گرفته است، این نوع زایمان در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی زنجان بیش از 29 درصد کاهش یافته و بیمارستان امام حسین(ع) تنها بیمارستانی است که در این خصوص، مورد تقدیر قرار گرفته است. این در حالی است که طرح‌های عملیاتی ‌شده ارتقای هتلینگ نیز در ایام‌الله دهه‌فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به روند رو به رشد نهضت فناوری اطلاعات در سازمان تأمین‌اجتماعی، افزود: خدمات الکترونیک و غیرحضوری، از جمله حذف دفترچه‌های درمانی و نظام ارجاع داخلی بیماران طی چهار سال گذشته توسعه بسیار ملموسی داشته است و طرح ارتقای هتلینگ در بیش از 1650 مترمربع از فضاهای بستری بیمارستان‌های تامین‌اجتماعی در استان زنجان عملیاتی شده است.

محمدی با بیان این‌که پارسال 200 میلیارد تومان برای درمان غیرمستقیم مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی تأمین اجتماعی هزینه شده است، خاطرنشان کرد: 530 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی هستند و هم‌اکنون پنج مرکز درمانی در شهرهای زنجان، ابهر، خرم‌دره و قیدار، هم‌چنین بیمارستان‌های امید ابهر و امام حسین(ع) با 220 تختخواب به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند. پارسال نیز 978 هزار نفر در این مراکز تحت درمان قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۴۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ تراز منابع و مصارف تأمین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۲ اقدامات خوبی در زمینه‌ی اشتغال‌زایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تأمین اجتماعی استان برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

به گفته حسینی با اقدامات صورت گرفته در سال گذشته، تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان -بدون درمان- پس از ۱۰ سال مثبت شد و تعداد کارگاه‌های فعال در سطح استان نیز به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

او افزود: برای نخستین بار به مناسبت هفته‌ کار و کارگر، ۸۰ میز خدمت این اداره‌کل تا ۱۱ اردیبهشت‌ در شهرستان‌ها دایر است.

دیگر خبرها

  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • انجام اقدامات لازم برای تأمین اراضی طرح نهضت ملی مسکن
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم