Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-24@19:24:28 GMT

تیرخلاص به پوکی استخوان با دمنوش گزنه

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۴۰۸۶۶

تیرخلاص به پوکی استخوان با دمنوش گزنه

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،  گزنه گیاهی علفی و چند ساله با ساقه چهار گوش است و به طور قائم تا ارتفاع یک متر بالا می‌رود.گزنه سرشار از سیلیس و بور است که نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان دارد.

برای این منظور افراد باید سه قاشق غذاخوری برگ خشک گزنه را در یک فنجان آب جوش بریزند و ۱۰ دقیقه آن را دَم سپس روزانه چهار تا پنج فنجان از این دمنوش را میل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

ریشه گزنه برای درمان مشکلات پروستات

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف ریشه گزنه برای درمان مشکلات خوش‌خیم پروستات مفید است. برای این منظور افراد باید یک قاشق غذاخوری ریشه گزنه را با یک فنجان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم و روزانه چهار فنجان از این دَم‌کرده را به مدت سه هفته مصرف کنند. مردانی که موقع ادرار کردن مشکل دارند نباید بدون مشورت با پزشک از ریشه‌ی گزنه استفاده کنند.

 

 

دانه‌های گزنه برای مقابله با اسهال

دانه‌ها و برگ‌های گزنه به درمان اسهال کمک شایانی می‌کنند؛ این دانه‌ها سرشار از پروتئین، موسیلاژ و روغن‌های چرب هستند؛ برای این منظور باید یک قاشق غذاخوری برگ خشک گزنه را در یک لیتر آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه آن بجوشانید سپس آن را میل کنید.

 

 

گزنه برای پوست‌های چرب

برای رفع چربی پوست باید برگ‌های تازه گزنه را بجوشانید، سپس اجازه دهید تا برگ‌ها خنک شوند. این برگ‌ها را بکوبید و به صورت مرهم هفته‌ای ۲ مرتبه روی پوست بگذارید. همچنین می‌توانید یک قاشق غذاخوری برگ خشک گزنه را با یک لیتر آب به مدت ۱۰ دقیقه دَم و روزانه ۳ فنجان از آن میل کنید.

 

 

طرز تهیه دمنوش گزنه

برای تهیه دمنوش گزنه باید ۲ قاشق غذاخوری برگ خشک گزنه را در یک قوری بریزید، سپس ۲ لیوان آب با دمای ۸۰ یا ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دَم بکشد؛ می‌توانید از کمی عسل یا نبات برای شیرین‌کردن آن استفاده کنید.

 

 

موارد منع مصرف دمنوش گزنه

مصرف بیش از حد دمنوش گزنه برای روده و کلیه‌ها مضر است.

استفاده از دَم‌کرده ریشه گزنه در برخی موارد منجر به سوءهاضمه خفیف، اسهال یا دیگر ناراحتی‌های گوارشی می‌شود.

برخورد برگ‌های این گیاه به پوست باعث بروز حساسیت در پوست می‌شود.

این گیاه خاصیت دیورتیکی دارد، بنابراین باید از مصرف آن به همراه دارو‌های مدر پرهیز کرد.

استفاده از دمنوش گزنه به همراه دارو‌های آرام‌بخش، ضد اضطراب و برخی از دارو‌های آنتی‌هیستامین باعث تشدید اثر این دارو‌ها می‌شود.

دمنوش گزنه نیز نباید به همراه دارو‌های کاهنده قند خون  مصرف شود.

استفاده از دمنوش گزنه در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۴۰۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه مصرف استامینوفن و حفظ سلامت کبد

آفتاب‌‌نیوز :

الکساندر میاسنیکوف، متخصص تغذیه روس، موادی غذایی را نام برده است که مصرف برخی از آن‌ها به حفظ سلامت کبد کمک می‌کند و در مقابل برخی به آن آسیب می‌زنند.

میاسنیکوف اشاره می‌کند که بسیاری از مطالعات علمی ثابت کرده اند قهوه بهترین ماده مفید برای کبد است.

او افزود: قهوه برای سلامت کبد مفید است؛ مخصوصاً اگر انسان مبتلا به هپاتیت باشد. به گونه‌ای که اگر به کبد آسیبی وارد شود، قهوه از تبدیل آن به سیروز و تبدیل سیروز به سرطان کبد جلوگیری می‌کند.

این پزشک متخصص با اشاره به این که مصرف تعدادی از دارو‌ها به کبد آسیب می‌زنند، به توضیح در مورد خطرناک‌ترین دارو در این زمینه پرداخت و گفت: همه ما این دارو را مصرف می‌کنیم، هرچند که عامل نیمی از موارد نکروز کشنده کبد است. این دارو پاراستامول (استامینوفن) است که مصرف بیش از حد آن منجر به مسمومیت کبدی می‌شود؛ بنابراین همه شما به یاد داشته باشید که دوز روزانه این دارو نباید از چهار گرم بیشتر شود.

میاسنیکوف اضافه کرد: هرگز توصیه نمی‌شود سردرد ناشی از مسمومیت خصوصا با الکل را با مصرف پاراستامول درمان کنند. در واقع این کار ضربه مضاعفی به کبد وارد می‌کند و می‌تواند عواقب بسیار خطرناکی داشته باشد.

او تاکید کرد که پاراستامول به طور کلی یک داروی بی خطر و غیر خطرناک است. با این حال، هنگام تجویز آن به کودکان باید با احتیاط مصرف شود؛ زیرا پودر‌های ضد سرماخوردگی برای کودکان معمولاً حاوی پاراستامول نیز هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • بهترین دمنوش ها برای دفع سنگ کلیه
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • خواص آب هویج بستنی
  • رابطه مصرف استامینوفن و حفظ سلامت کبد
  • خواص آب هویج که از آن بی‌خبرید