Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ علی اکبر اسدالهی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با بیان اینکه ظرفیت مجاز چرای دام در اراضی طبیعی استان قزوین ۶۰۰ هزار هکتار است افزود: چرای دام درحال حاضر ۲ برابر این میزان است.

به گفته وی، یکی از مهم‌ترین راه‌های مقابله با پدیده بیابان زایی جلوگیری از چرای بیش از دام در مراتع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سطح اراضی بیابانی استان ۲۳۰ هزار هکتار است که بگفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری از این میزان ۹۰ هزار هکتار کانون فرسایش بحرانی بادی است.

اسدالهی گفت: انعقاد قرار داد با پیمانکار بخش خصوصی برای کاشت نهال مقاوم به خشکی در سطح ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان آبیک و ۸۰۰ هکتار در شهرستان بویین زهرا ازجمله طرح‌های در دست اجرا برای جلوگیری از گسترش اراضی بیابانی در استان است.

وی اضافه کرد: همچنین مدیریت هرز آب در سطح ۲۳۰ هکتار از اراضی و احداث بادشکن به میزان ۳۰ هکتاراز سوی بخش خصوص در اطراف اراضی باغی و زراعی از دیگر طرح‌های در دست اجرا در این زمینه است.

۶۰ درصد وسعت استان قزوین را اراضی ملی دربرگرفته است، از این میزان ۸۵۳ هزار و ۴۸۵ هکتار مرتع است که از نظر پوشش گیاهی به سه درجه خوب، متوسط و فقیر تقسیم بندی می‌شود.

جنگل‌ها با ۲۸ هزار و ۱۵۷ هکتار دیگر عرصه‌های طبیعی قزوین هستند که حدود یک و هشت دهم درصد از مساحت استان قزوین را تشکیل داده اند و عمدتا در الموت و طارم سفلی شهرستان قزوین قرار گرفته اند.

انتهای پیام/

چرای بی رویه دام در استان قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۴۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید اسماعیل علوی در جلسه کمیسیون رفع تداخلات اراضی شهرستان ساری گفت: برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به برخی اراضی، با حضور مسوولین ثبت اسناد و املاک، منابع طبیعی و آبخیزداری و اعضای کارگروه تاکنون ۲۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان رفع تداخلات شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری به رفع تداخلات ۱۰۳ هزارمتر مربع اراضی کشاورزی این شهرستان در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: پرونده‌های مورد پیگیری سال گذشته برای ۷۲ روستای این شهرستان است.

علوی با بیان اینکه این کارگروه برای رفع همپوشانی قوانین و مقررات موازی و اصلاح سوابق، نقشه ها، تمامی دفاتر و اسناد از جمله اسناد مالکیت در عرصه‌های مورد تداخل برگزار می‌شود، افزود: این جلسه برای رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی جدید جهت پلاک‌های ثبتی ۶ پلاک در یک بلوک برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: تعیین حقوق متقابل دولت و مردم، تثبیت مالکیت اشخاص بر مستثنیات، تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی، کاهش پرونده‌های قضایی حوزه زمین، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی و کاهش دغدغه کشاورزان و بهبود تولید کشاورزی از جمله دستاورد‌های مورد انتظار برای نظام رفع تداخلات اراضی است.

علوی افزود: با ابلاغ شیوه نامه اجرای آیین نامه ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور برای رفع موانع تولید و اجرای سیاست‌های جهاد کشاورزی، رفع تداخلات ارضی اجرا میشود.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • ممنوعیت چرای دام های مازاد در مراتع استان
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان