Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسلم خانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود آنکه بیشتر فارغ التحصیلان تمایل زیادی به انجام کسب و کارهای خانگی ندارند ولی می‌توانیم از رشته‌های هنری، نویسندگی،‌ ادیتوری و آی تی در قالب تیم‌های گروهی برای این منظور استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر رشته آی تی جزو رشته‌های بیکار به شمار می‌رود چون بازار آی تی به شدت اشباع شده و بخش اعظمی از این بازار در اختیار کسانی است که عموما غیر تحصیلکرده‌ و فاقد تخصص هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور ارشد کارآفرینی و کسب و کار تصریح کرد: بعضی رشته‌ها مثل کامپیوتر بازار خوبی دارند، چون کامپیوتر نیاز همه سازمانها، دستگاهها، مدارس و دانشگاههاست ولی متاسفانه بازار از این رشته نیز اشباع شده است و باید برای آن راه حلی در پیش گرفت.

این استاد دانشگاه در عین حال بازنگری در سرفصل‌های دانشگاهی را پیشنهاد کرد و گفت: بعضی رشته‌ها مثل فلسفه هستند که کمترین جذابیت را در بازار کار دارند ولی می‌توان با بازنگری در عناوین این رشته‌ها و تقسیم رشته‌های بزرگ به رشته‌های ریز بازار کار آنها را رونق داد.

به گفته خانی، رشته فلسفه می‌تواند به فلسفه ریاضی و پزشکی یا فلسفه آی تی تغییر یابد و فلسفه به عنوان یک رشته دانشگاهی صرفا نظری به یک علم کاربردی تبدیل شود.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۴۵۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

کد خبر 6096345 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند