Web Analytics Made Easy - Statcounter

افتتاحیه نمایشگاه پوستر حماسه ۹ دی عصر امروز شنبه ۹ دی ماه با حضور محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری در گالری ابوالفضل عالی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه پوستر ۹ دی شامل آثاری از هنرمندان پیشکسوت و جوان و به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی در گالری ابوالفضل عالی برگزار شد.

به گفته سید مسعود شجاعی مدیر مرکز تجسمی حوزه هنری، در این نمایشگاه ۸۰ پوستر از ۵۰ هنرمند عرضه و به نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلایل انتخاب عنوان و برگزاری این نمایشگاه گفت: در این روز خاص شاهد اتفاقی بودیم که می‌توان آن را با روز پیروزی انقلاب اسلامی مقایسه کرد. مردم ما در این روز متوجه حضور فتنه و هتک حرمت به مقدساتشان شدند و به صورت خودجوش به خیابان‌ها آمدند و بار دیگر با حضور خود نشان دادند که این انقلاب یک انقلاب مردمی است.

این کاریکاتوریست ادامه داد: در جنگ تحمیلی تمام استکبار در مقابل ما ایستاد، اما مردم خوب کشور نشان دادند که تا چه اندازه به آرمان‌ها و انقلابشان پایبند هستند. فتنه ۸۸ هم‌ قائله‌ای بود که باز هم مردم با درایت خودشان آن را ختم کردند.

شجاعی طباطبایی اظهار کرد: مردم وقتی دیدند نسبت به تمامی داشته‌های دینی و دستاوردهای آنها هجمه صورت گرفته است، به میدان آمده و از ارزش‌ها و کیان خود دفاع کردند و درایت مقام معظم رهبری در این حادثه دیدنی بود.

وی با تاکید بر لزوم کار هنری و تجسمی برای حماسه ۹ دی، بیان کرد: پوستر پیام‌رسانی سریعی برای مخاطب دارد و آثار ارایه شده در این نمایشگاه هر کدام به نوعی پیامی واضحی از دسیسه‌ها و حضور مردم و شکست دسیسه‌گران دارد.
 
مدیر بخش تجسمی حوزه هنری بیان کرد: در این مراسم میزبان هنرمندان پیشکسوتی که خود نیز سهمی در این نمایشگاه دارند، مثل احمدرضا دالوند و محمد حسین نیرومند بودیم. هنرمندان حوزه های دیگر مثل علیرضا قزوه شاعر انقلابی کشور نیز از نمایشگاه بازدید کردند و چند نفر از شخصیت‌های سیاسی کشور نیز قرار است به دیدن آثار ارایه شده در این‌نمایشگاه بیایند.  

وی افزود: تمام تلاش ما این بود که از همه هنرمندان در نسل‌های مختلف در برگزاری و ایجاد اثر برای این روز مهم استفاده کنیم. در این اتفاق خانه طراحان انقلاب اسلامی همدان سنگ تمام گذاشتند و استان‌های اصفهان، مشهد و یزد حضور و یاری پر رنگی داشتند.

شجاعی در پایان اظهار کرد: در حوزه گرافیک و طراحی پوستر، شهرستان‌ها از تهران پیشی گرفته اند. بسیاری از شهرستان‌ها جوانان خوش ذوق و هنرمندی دارند که کارهای فاخر و قابل قبولی را طراحی می‌کنند و ما بسیار خوشحالیم که این جوانان با توانایی بالا در کنار هنرمندان پیشکسوتمان می‌درخشند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۴۶۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معناهای آشکار و پنهان در پوستر نمایشگاه امسال کتاب تهران

همشهری آنلاین: اعلان (پوستر) این دوره از نمایشگاه کتاب به طراحی صابر شیخ رضایی منتشر شد. شاکله اصلی اعلان را تصویر کتاب‌های متعددی که در حال ایجاد یک سازه معمارانه هستند، تشکیل داده که این اثر تلاشی برای انتقال محتوا و ساخت تصویر با شکلی جدید و بیانی بین المللی و کمینه نگر شرقی ولی بدون استفاده مستقیم از عناصر سنتی تصویری فرهنگ و هنر ایرانی است. از آنجا که امر «خواندن» امری گره خورده به ملکوت و سنت‌های پویا و هدایتگر پیغام آوران وحی است و بهترین کتاب‌های بشری نیز سرمایه‌های وجودی آسمانی دارند، کتاب‌هایی از بالای قاب تصویر، در حالاتی متفاوت و بالقوه، در حال تنزل درجات و پایین آمدن هستند و در مرکز قاب «امر ساختن» با چیدمانی همچون یک سازه منسجم معمارانه را که تداعی اولین هسته‌های شهرسازانه و تمدنی دارد، به فعلیت می‌رسانند که در هم تنیدگی کتاب‌ها نیز حکایت از اندیشه و فلسفه ایرانی دارد. زمینه اعلان؛ لاجوردین فام (آبی ایرانی) است که حکایت از نمایش این چرخه بر گستره وسیع آسمان دارد که این رنگ نیز علاوه بر ایجاد حس نشاط و سرزندگی کنار تنوع رنگین کتاب‌ها، زمینه گرایشات دینی و عرفانی در تاریخ و فرهنگ ایران و سنت‌های تصویری نگارگری ایرانی را راهبری می‌کند. تجمیع و چیدمان کتاب‌ها علاوه بر تداعی فرم بصری یک کتاب گشوده شده که در دو وجه اصلی خود، دروازه‌ها و ایوان‌هایی روشن دارند که با تابش نور آگاهی بر دیدگان و دل‌های بشر آن را به آرمانشهری زمینی بدل می کند، مفهومی دیگر را راهبری می کنند و آن شکل ساده سازی شده یک قلب بزرگ روشن و هندسی است که مفهوم «مهر» در جوامع را یادآور می‌شود که از نتایج کتابخوانی و فرهیختگی و جاری شدن اخلاق در زندگی بشر است و کتاب‌هایی پلکانی که بیانگر «رُشد و تعالی» انسان است. چیدمان عنوان نمایشگاه و عناصر نوشتاری هم به گونه‌ای حاشیه گرایانه جانمایی شده که اولویت با خوانش بصری طرح باشد و چشم بیننده در گردش و متوجه عناصر کلیدی و داستان روایی آنها باشد. اصحاب رسانه و عموم علاقه‌مندان برای دریافت فایل اعلان می‌توانند به بخش چند رسانه‌ای پایگاه اطلاع رسانی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به نشانی tibf.ir مراجعه کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 849197 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی کتاب - نمایشگاه داخلی کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان نمایشگاه

دیگر خبرها

  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • پویش نقالی شاهنامه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • معناهای آشکار و پنهان در پوستر نمایشگاه امسال کتاب تهران
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد