Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عضو کانون وکلای دادگستری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص لزوم زدن سند در دفاتر رسمی یا کافی بودن کارت سبزی که توسط راهنمایی و رانندگی صادر می شود اظهار داشت:قانون در این خصوص کاملا شفاف و مشخص است و متاسفانه اشتباهی که در ذهن برخی افراد که معتقدند مالکیت خودرو باید در دفاتر ثبت اسناد رسمی انتقال داده شود این است که تعریف درست سند رسمی را نمی دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مهدی حجتی ادامه داد: قانون مدنی صراحتا در این خصوص گفته است اسنادی که نزد مقامات ذی‌صلاح تنظیم می شود عقود رسمی است بنابر این رایی که از دادگاه صادر می شود رسمی است و یا اگر خودرویی خرید و فروش می شود کارت سبزی که به عنوان سند مالکیت صادر می شود ،چون توسط مامورین راهنمایی و رانندگی صادر شده و در حدود وظایف آنها است سند رسمی محسوب می شود پس ما نمی توانیم سند رسمی را محدود به اسنادی کنیم که فقط در این دفاتر صادر می شود.

وی تصریح کرد: پس این تفکر که اگر نقل و انتقال خودرو در دفاتر رسمی ثبت نشود، رسمیت ندارد، اشتباه است و نتیجه تفکر غلط بخشی از جامعه است و باعث می شود، مردم هزینه اضافی بابت نقل و انتقال خودرو پرداخت کنند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۱۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس راهور فراجا با مردم امروز در مرکز نظارت همگانی فراجا ۱۹۷ برگزار شد.

سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در این دیدار مردمی به مسائل و مشکلات مردم پرداخت.

رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص بیشترین مطالبات مردم در این جلسه مردمی اظهار داشت: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم شماره گذاری خودروها و تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بوده است.

سردارحسینی تصریح کرد: روال همیشگی و مرسوم این هست که مسوولان فراجا در ۱۹۷ به مشکلات طرح شده مردم رسیدگی کرده و یکی از کارهای خوب است.

وی گفت: امروز بیش از ۱۳۰ نفر به دلایل مختلف به ۱۹۷ مراجعه کردند که مهمترین مطالبات و در خواست مردم، آموزشگاه‌های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی بود؛ نکته مهم این بود که در جرایم رانندگی هیچکدام جریمه اشتباهی نبود؛ بلکه درخواست بخشش بوده است.

رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص نور چراغ ها گفت: نور چراغ ها باید تلفیقی از زرد و سفید باشد و چراغ فابریک خودروها از شرایط استاندارد برخوردار است.

وی در خصوص بعل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو گفت: نصب هر گونه نوشتار یا برچسب بر روی شیشه ها و بدنه خودرو ممنوعیت دارد و تنها استثنا برای خودروهایی که مربوط به بخش های تجاری و اقتصادی که با گرفتن مجوز با ابعاد مشخص نسبت به درج نوشته اقدام داشته باشند موردی ندارد و در غیر این صورت هر گونه تصویر و نوشته ممنوعیت دارد.

کد خبر 6092881

دیگر خبرها

  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • ممنوعیت نقل و انتقال واحدهای طرح نهصمت ملی مسکن 
  • ممنوعیت استفاده از «چراغ زنون» و استیکر
  • هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند