Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل الله رنجبر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اراضی واقع در محله سرخه لیژه متعلق به دانشگاه رازی است و تعدادی از مردم سال ها پیش به صورت قانونی اقدام به خرید بخش هایی از این اراضی کرده اند.
وی ادامه داد: در سال های اخیر نیز تعدادی دیگر از مردم به صورت غیرقانونی اقدام به تصرف اراضی و ساخت و سازهای غیرمجاز در این محله کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رنجبر افزود: هم اکنون برای روشن شدن وضعیت و تعین تکلیف مالکیت اشخاص، موضوع در دستگاه قضایی پیگیری می شود و بخش حقوقی دانشگاه رازی نیز پیگیر ماجراست.
فرماندار کرمانشاه یادآور شد: برخی از احکام مرتبط با این موضوع صادر و امیدوارم بقیه احکام لازم نیز در آینده نزدیک صادر شود.
وی تصریح کرد: دانشگاه رازی قصد دارد اراضی آن دسته از مالکان را که به صورت قانونی در اختیار دارند را خریداری و به دانشگاه ملحق کند.
رنجبر در پایان گفت: در خصوص آن دسته از افرادی هم که به صورت غیرقانونی زمینی را تصرف کرده اند، دادگاه تصمیم گیری می کند.
حدود 300 هزار نفر در محلات حاشیه ای شهر کرمانشاه زندگی می کنند که سرخه لیژه نیز یکی از همین محلات به حساب می آید.
8066/7458 خبرنگار:مسعود اسماعیلی ** انتشاردهنده:علی مولوی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبرسانی به اراضی دهدشت غربی نیازمند یک هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: 17 سال پیش پروژه آبرسانی به اراضی دیم دهدشت غربی آغاز شد، ولی هنوز تکمیل و به بهره‌برداری نرسیده است، هرچند در دولت سیزدهم سرعت عملیات اجرایی تسریع داده شده است.

وی اعتبار مورد نیاز پروژه را یک‌هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پروژه ملی تأمین آب اراضی دهدشت غربی از طریق رودخانه مارون با هدف تأمین 49 میلیون متر مکعب آب مورد نیاز 5 هزار و 500 هکتار اراضی دهدشت غربی در محدوده شهر سوق، روستاهای لیربزرگ، لیرکوچک، چنگلوا و بوا در سال 87 کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن در خرداد سال 90 شروع شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این پروژه آب مورد نیاز 3 هزار و 322 هکتار به صورت تحت فشار و 2 هزار و 325 هکتار دیگر را به صورت ثقلی تأمین می‌کند و در صورت افتتاح و بهره‌برداری از آن، شاهد اشتغال 5 هزار نفر هستیم.

به گزارش تسنیم، دهدشت غربی با مساحت هفت هزار هکتار، از نظر زمین کشاورزی غنی و مساعد بوده، اما به علت مرتفع بودن آن نسبت به رودخانه‌های مجاور، با کمبود آب مواجه است و ماهیت تپه ماهوری این دشت نیز سبب بروز مشکل در امر آبیاری آن شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخ شهر
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • جاری شدن آب فاضلاب و دردسر‌های آن برای ساکنان محله نوکان کرمانشاه + فیلم
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی