Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبيرکل کانون عالي انجمن‌هاي صنفي کارگران مي‌گويد: براي آن‌که شغل پايدار در کشور ايجاد کنيم قبل از هر چيز بايد از رواج و انعقاد قراردادهاي موقت و کوتاه‌مدت جلوگيري کنيم. او معتقد است، اگر دولت‌هاي قبل بيکاران دهه شصتي را ساماندهي مي‌کردند،‌ امروز عامل محسوس نبودن اشتغال‌زايي شناخته نمي‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هادي ابوي در گفت‌وگو با ايسنا،‌ اظهار کرد: دور از انصاف است که بگوييم در طول دولت يازدهم و دوازدهم هيچ شغلي ايجاد نشده است اما نکته قابل تامل اين است که مشاغلي که ايجاد شده عمدتا پايدار نبوده است.
وي تاکيد کرد: اگر دولت درصدد ايجاد مشاغل پايدار است بايد قبل از هرچيز بساط قراردادهاي موقت و کوتاه مدت را جمع کند. کارگراني که قرارداد شش ماهه و يکساله مي‌بندند، 60 درصدشان مجددا در صف بيکاران قرار مي‌گيرند چون اميدي به آينده ندارند و شغلشان از ثبات برخوردار نيست به همين دليل جزو جويندگان کار به شمار مي‌روند.
دبيرکل کانون عالي انجمن‌هاي صنفي کارگران در عين حال بر ضرورت حفظ اشتغال موجود و جلوگيري از ريزش نيروهاي کار تاکيد کرد و گفت: حفظ اشتغال موجود مهمتر و واجب‌تر از ايجاد شغل است چون اگر شغل قبلي را نگهداريم، خود به خود اشتغال بعدي را هم به دنبال دارد لذا نبايد با دستورالعمل‌هاي متعدد اشتغال موجود را سست کنيم تا عده‌اي دوباره بيکار شوند.
ابوي با اشاره به بيکاري دهه شصتي‌ها، گفت: اگر امروز از انباشت بيکاران سخن گفته مي‌شود و بيکاران دهه شصتي عامل حس نکردن اشتغالزايي به شمار مي‌روند، به اين دليل است که در سالهاي گذشته دولتها براي ساماندهي و اشتغالزايي آنها چاره انديشي نکرده‌اند و به نظر مي‌رسد که در حال حاضر نيز برنامه موثر و راهگشايي براي آن وجود ندارد.
وي خاطرنشان کرد: دولت بايد مشوق‌هاي لازم را براي سرمايه‌گذاران و کارفرمايان در نظر بگيرد تا نيروهاي کار در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها حفظ شوند.توليد با وام بانکي همخواني ندارد و سود بانکي به قدري بالاست که توليدکننده نمي‌تواند هزينه‌هاي سر بار خودش را جبران کند. از طرفي مرزها باز است و کالاي مشابه داخلي وارد مي‌شود و توليدکننده قادر به رقابت نيست در نتيجه تعداد زيادي کارگر هميشه پشت درکارخانه بيکار مي‌مانند و ريزش نيروهاي کار را رقم مي‌زنند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم امینی ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند افزود: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ میلیون نفر جمعیت کشور تعریف شده بود که شاخص برخورداری از آبفا به ۵۷ درصد برسد.

وی افزود: یکی از این پروژه‌ها تصفیه‌خانه شازند و آستانه در استان مرکزی است که امروز اولین انشعاب فاضلاب این طرح نصب و مردم از نعمت آن بهرمند شدند.

امینی گفت: اقدام ارزشمند دیگر در راستای حفاظت از منابع آب، بحث استفاده از ظرفیت صنایع برای پساب است که در دنیا نیز مورد اقبال قرار دارد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: یکی دیگر از طرح‌هایی که مورد توجه دولت سیزدهم قرار دارد، آب‌رسانی به پنج و هفت دهم میلیون نفر جمعیت کشور است.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۵ پروژه برای آبرسانی به مناطق مختلف برنامه‌ریزی شده و تاکنون ۱۵ طرح به بهره‌برداری رسیده که یکی از این طرح‌ها، مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی شازند و آستانه است که ۱۰ روستا از مزایای آب شرب کیفی آن بهرمند می‌شوند.

امینی ادامه داد: حدود ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در این شهر اختصاص پیدا کرده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی تاکید کرد: در سطح کشور در راستای تأمین آب پایدار کشور، برنامه‌ای در قالب جهاد آبرسانی به دولت ارائه شده که ۱۰ هزار روستا را تأمین آب پایدار انجام می‌دهد.

امینی تاکید کرد: آبرسانی پایدار به پنج هزار و ۲۰۰ روستای کشور طی ۲ سال گذشته در قالب طرح جهاد آبرسانی انجام شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: آبرسانی به ۱۰ هزار روستای دیگر با کمک قرارگاه امام حسن و جهاد آبرسانی پیش بینی شده و این پروژه از طرح‌های اثرگذار بعد از انقلاب است.

امینی افزود: مردم شازند و آستانه با خرید انشعاب فاضلاب آلودگی را از محل زندگی خود جمع کنند و آبفای استان مرکزی نیز در فروش حق انشعاب فاضلاب به مردم این مناطق کمک‌های ویژه به شکل نقد و اقساط را انجام خواهد داد.

کد خبر 6094336

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است