Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@19:16:16 GMT

ضرورت استفاده از روش‌های نوین در امر آموزش قرآن

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۵۵۴۶۵

ضرورت استفاده از روش‌های نوین در امر آموزش قرآن

مسئول تشکلهای اداره امورقرآنی استان فارس با مدیران مؤسسات وخانه های قرآنی نی ریز دیدارکرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ امین امیری مسئول تشکلهای اداره امورقرآنی استان فارس با حضور در شهرستان نی ریزبا مدیران مؤسسات وخانه های قرآنی دیدارکرد واز نزدیک فعالیتهای آنان را مورد ارزیابی قرارداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امین امیری دراین جلسه گفت: عمده مشکلات مؤسسات وخانه های قرآن بحث منابع مالی است که این مشکل تنها منحصر به استان فارس نیست وسراسر کشور با این مشکل مواجه می باشد ولی در استان فارس با توجه به پراکندگی ووسعت زیاد بیشتر محسوس می باشد.

وی تصریح کرد:یکی از برنامه هایی که اداره امور قرآنی استان درحال پیگیری می باشد راه اندازی مجمع تشکلهای قرآنی درسطح شهرستان ها می باشدکه که با راه اندازی این مجمع وایجاد همبستگی بین تشکلها ،مشکلات وموانع قرآنی بررسی وبه استان ومرکز منعکس می شود ودرپیشبرد اهداف وبرنامه های قرآنی بسیار مؤثرخواهد بود.

مسئول تشکلهای اداره امور قرآنی استان فارس افزود: حتی المقدور سعی شود که جلسات مجمع به صورت چرخشی انجام شود که این مهم باعث ارتقاء سطح دانش مؤسسات خواهد شد.

امیری از مدیران مؤسسات وخانه های قرآنی خواست که آموزش خود را از سطح روخوانی وروانخوانی ومفاهیم به سمت آموزشهای تخصصی سوق دهند واز شیوه های نوین آموزش جهت ارتقاء وبازنگری سطح آگاهی ودانش قرآن پژوهان استفاده نمایند و با حضور در دوره های بازآموزی و ارتقاء،آموخته های خود را درمعرض امتحان و آزمایش قراردهند.   

سپس مدیران مؤسسات وخانه های قرآنی شهرستان نی ریز به ارائه گزارشی از عملکرد برنامه های قرآنی وهمچنین مسائل ومشکلات پیش روی مؤسسات تحت پوشش خود پرداختند واز مسئول تشکلهای اداره امور قرآنی استان فارس خواستند که مشکلات آنان را به استان منعکس نمایند.

در ابتدای این جلسه حسنعلی نوبختی کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی نی ریزبا ارائه گزارش از وضعیت برنامه ها وبیان مشکلات مؤسسات وخانه های قرآنی از بازرس اداره امور قرآنی استان فارس درخواست کرد  که با توجه به گستردگی شهرستان مؤسسات قرآنی شهرستان را بیش از پیش مورد حمایت وعنایت خود قراردهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند