Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مرتضی منتصری رئیس اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان کرمانشاه گفت: تولید کنندگان مرغ و تخم مرغ کشور در مسیر نابودی افتاده اند و همه دلایل این اتفاق را می‌توان با اهمیت ندادن مسئولین به خواسته‌ها و نظرات تولید کنندگان صنعت مرغ و تخم‌مرغ در ارتباط دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان کرمانشاه گفت: به دلیل بی برنامگی‌ صنعت مرغ و تخم مرغ نه تنها خیلی ها از سرمایه‌گذاری در این زمینه صرف نظر می‌کنند، بلکه حتی سرمایه‌گذاران فعلی هم یکی یکی صحنه را ترک می‌کنند.

وی با بیان اینکه گرانی نهاده‌ها، عدم نظارت‌ها، نبود بانک توزیع مناسب  واحدهای پرورشی را گرفتار مسائل شدید مالی کرده، اضافه کرد: با ادامه روند کنونی نه تنها کاهش قیمت تخم مرغ را نخواهیم داشت، بلکه چه بسا حتی برای همیشه مجبور به واردات باشیم.

منتصری با بیان اینکه میزان تولیدات تخم مرغ کشور تا چند ماه گذشته به اندازه ای بود که حتی صادرات تخم‌مرغ داشتیم، بیان کرد: تا چند ماه گذشته فقط 100 هزار تن مازاد تولید تخم مرغ در کشور داشتیم.

وی بالا رفتن قیمت نهاده‌ها را عامل موثری در بالا رفتن قیمت تخم مرغ برشمرد و گفت: در حال حاضر برای تامین 90 درصد نهاده‌ها وابسته به واردات هستیم، با این اوصاف با بالا رفتن قیمت نهاده ها چگونه می توان قیمت تخم مرغ را ثابت نگه داشت.

منتصری تعداد واحدهای پرورش مرغ تخم گذار در کشور را حدود 1500 واحد عنوان کرد و افزود: در استان کرمانشاه 24 واحد تولید مرغ تخم گذار داریم که در حال حاضر نیمی از این واحدها آن هم با 30 درصد ظرفیت کار می‌کنند.

وی نیاز روزانه استان کرمانشاه به تخم مرغ را 70 تن عنوان کرد و افزود: در حال حاضر روزانه تنها 15 تن تخم مرغ در استان تولید می شود و مابقی نیاز استان تاکنون از طریق دیگر استان ها تامین می‌شده که امروز با واردات تخم مرغ به داخل کشور این نیاز از طریق واردات تامین می‌شود.

انتهای پیام/ز

 

امروز با واردات تخم مرغ به داخل کشور این نیاز از طریق واردات تامین می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.
 
به گزارش اکو ایران؛ با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.
 
اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.
 
هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.
 
مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.
 
امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.
 
طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.
 
مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
 
سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.
 
او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است