Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‌ها می‌گویند، پس از حمله امروز (یکشنبه) شورشیان به یک کمپ شبه‌نظامی دولتی در منطقه مورد مناقشه کشمیر هند چهار سرباز هندی و سه مظنون شبه‌نظامی کشته شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، به گفته سخنگوی نیروهای شبه‌نظامی دولتی (پارامیلیتری)، اوایل امروز مهاجمانی در لباس نظامی وارد کمپی در روستای "لتپورای" هند شده و اقدام به تیراندازی و پرتاب نارنجک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او،‌سربازان داخل کمپ به حمله مذکور واکنش نشان دادند و دست‌کم سه سرباز زخمی شدند.

درگیری‌های اولیه موجب کشته شدن یک سرباز شبه‌نظامی دولتی و زخمی شدن دو تن دیگر شد. پلیس می‌گوید، سربازان ارتش و پلیس ضد شورش این کمپ را به محاصره درآوردند و در حال تبادل آتش با مهاجمان هستند. با ادامه تیراندازی‌ها، دو سرباز دیگر شبه‌نظامی دولتی کشته شدند و یک سرباز دیگر حین انتقال به همراه افرادی که ساختمان‌های مسکونی کمپ گیر افتاده بودند، به خاطر ایست قلبی جان باخت.

به گفته سخنگوی نیروهای شبه دولتی، جسد سه مظنون شبه‌نظامی جمع‌آوری شد و نیروها در حال جستجوی منطقه مذکور هستند. این کمپ در امتداد بزرگراه استراتژیکی واقع است که این روستای واقع در کشمیر را به هند وصل می‌کند و در کنار زمین‌های کشت زعفران قرار دارد.

در کنار عملیات‌های ضد شورش، این کمپ همچنین مرکز آموزش سربازان است. هیچکدام از گروه‌های شورشی که علیه حاکمیت هند مبارزه می‌کنند، هنوز مسوولیت این حمله را بر عهده نگرفته‌اند.

ناآرامی‌های ضد هند در کشمیر از زمان کشته شدن یک رهبر محبوب شورشیان در حدود یک سال پیش جرقه خورده است. جدای از اعتراضات ضد هند و درگیری‌هایی که غالبا منجر به مرگ معترضان می‌شود، ده‌ها مرد جوان کشمیری به گروه‌های شورشی ملحق شدند و همین منجر به افزایش حملات شده است. دولت هند در واکنش به آن، عملیات‌های ضد شورشی را افزایش داده است. بیش از ۲۰۰ شبه‌نظامی، ۷۵ پلیس و سرباز و دست‌کم ۴۰ غیرنظامی امسال در جریان خشونت‌ها کشته شدند که بدترین آمار تلفات از ۲۰۱۰ است.

هند و پاکستان به عنوان دو رقیب هسته‌ای که هر کدام بر بخشی از کشمیر کنترل دارند، این منطقه هیمالیایی را متعلق به خودشان می‌دانند. گروه‌های شورشی خواستار الحاق کشمیر به پاکستان و یا تشکیل کشور مستقل هستند. رویکردهای ضد هندی در کشمیر عمدتا مسلمان‌نشین شدیدتر است و اکثر مردم از اقدامات شورشیان علیه حاکمیت هند حمایت می‌کنند. حدود ۷۰ هزار تن از مردم حین قیام‌ها و سرکوب‌های ارتش هند از ۱۹۸۹ کشته شدند. هند، پاکستان را به مسلح کردن و آموزش دادن این شورشیان متهم می‌کند؛ اقدامی که پاکستان تکذیب می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۸۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان زن صهیونیست به دلیل امتناع از حضور در جنگ در معرض بدرفتاری قرار دارند

رسانه‌های عبری‌زبان گزارش دادند که نظامیان زن صهیونیست پس از مخالفتشان با حضور در جنگ، در معرض بدرفتاری و رفتارهای وحشیانه فرماندهان قرار دارند و مورد ضرب و شتم قرار گرفته و دچار حملات پنیک شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وبگاه عبری‌زبان «واللا» گزارش داد که نظامیان زن ارتش صهیونیستی در جریان جنگ علیه غزه به‌دلیل بدرفتاری‌ها و اقدامات وحشیانه و خشونت‌باری که بعد از امتناعشان از حضور در ارتش به دنبال عملیات هفتم اکتبر با آن مواجه شده‌اند دچار حملات پنیک و مشکلات روانی زیادی شده و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

این سایت عبری‌زبان همچنین گزارش داد که ده‌ها نظامی زن صهیونیست که مجبور هستند در جریان جنگ حضور داشته باشند از هفته‌ها قبل از فرماندهان درخواست کردند که ماموریتشان را به دلیل نگرانی شدید از اینکه ممکن است کشته یا اسیر شوند تغییر دهند.

واللا به نقل از خانواده‌های این نظامیان زن صهیونیست گزارش داد که دختران آنها برای ساعات طولانی در پایگاه «تل هشومیر» زیر آفتاب سوزان قرار دارند و فرماندهان سر آنها فریاد می‌زنند و آنها در معرض تهدید و توهین قرار دارند و به آنها لگد می‌زنند. آنها همچنین مجبور به خوابیدن زیر نور و در یک مکان پر سر و صدا هستند و این اتفاقات برای آنها قبل از انتقال به پایگاه «سیاریم» برای گذراندن یک دوره ویژه رخ داد که درنتیجه آن، آنها در معرض غش کردن و حملات پنیک مداوم قرار گرفته‌اند.

طبق گزارش این وب‌سایت عبری، خانواده‌های این نظامیان زن گفتند که دخترانشان بعد از آزار و اذیت‌ها و روش‌هایی که ارتش علیه آنها اعمال کرده، شوکه شده و بعد از تمامی رخدادهای جنگ حاضر به ماندن در ارتش نیستند.

پیشتر وبگاه عبری‌زبان «وای‌نت» گزارش کرد که ده‌ها نظامی زن از اعزام به پایگاه آموزشی اولیه نیروهای گارد مرزی در پایگاه «سیاریم» در «وادی عربه» واقع در مرز با اردن امتناع کردند و نیروهای زن استخدام شده از اعزام به این پایگاه امتناع کرده چرا که ترس از تکرار اتفاقی دارند که در هفتم اکتبر برای شماری از نظامیان و افسران به‌ویژه در پایگاه نظامی «ناحل عوز» و سایر پایگاه‌ها در غلاف غزه رخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لحظه عملیات گردشگر ترکیه‌ای علیه نظامی صهیونیست+ فیلم
  • سربازان زن صهیونیست به دلیل امتناع از حضور در جنگ در معرض بدرفتاری قرار دارند
  • عملیات ضد صهیونیستی در قدس؛ یک نظامی اسرائیلی زخمی شد
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • حمله تروریستی به مسجدی در هرات/ ۶ نمازگزار کشته شدند
  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • ۸۰۵ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند
  • تمرد ده‌ها نظامی صهیونیست از رفتن به غزه
  • انفجار مهمات در پایگاه نظامی کامبوج/ ۲۰ سرباز کشته شدند