Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان‎های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی در آخرین نشست خبری خود گفت: اکنون پس از بازنشستگی هم فرم داوطلبی هلال‌احمر سوادکوه را تکمیل کردم و به‌عنوان داوطلب هلال‌احمر در خدمت اهداف آن هستم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوادکوه آنلاین، جهانگیر آذری در جمع خبرنگاران با اشاره به بازنشستگی خود از جمعیت هلال‌احمر اظهار کرد: از رسانه‌های سوادکوه که پا‌به‌پای امداد‌گران هلال‌احمر اقدام به رسانه‌ای‌کردن فعالیت‌ها می‌کردند، قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی که سابقه 15 سال ریاست بر اداره جمعیت هلال‌احمر شهرستان سوادکوه را در کارنامه خود‌ دارد، با بیان اینکه حضور در استان کرمانشاه برای کمک به زلزله‌زدگان به‌عنوان آخرین مأموریت من محسوب می‌شد.


رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان‎های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی به نوع‌دوستی مردم مازندران و شهرستان سوادکوه اشاره و تصریح کرد: حدود 60 میلیون تومان از صندوق‌های کمک‌ به زلزله‌زدگان کرمانشاه در شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی جمع‌آوری‌شد که به نسبت جمعیت این شهرستان کمک قابل توجهی‌ بود.

آذری به عصبی‌ و استرسی‌ بودن زلزله‌زدگان اشاره کرد و گفت: هنگامی که ما به آنها می‌گفتیم که با فاصله هزاران کیلو‌متری برای خدمت به آنها اعزام شدیم، شاهد مهربانی و اظهارات برادرانه و پشیمانی آنها بودیم و با توجه به اینکه بیشترین شهدای ما از گیلان‌غرب بودند یکی از کرد‌ها، مازندرانی‌ها را برادران خود معرفی کرد.

وی با اشاره به علاقه خود برای حضور در هلال احمر و با بیان اینکه در سال 1365 و در دوران دفاع‌ مقدس به‌عنوان امداد‎گر اقدام به انتقال مجروحان از خط‌مقدم می‌کردم و عاشق فعالیت‌های هلال‌احمر شدم، اظهار کرد: اکنون پس از بازنشستگی هم فرم داوطلبی هلال‌احمر سوادکوه را تکمیل کردم و به‌عنوان داوطلب هلال‌احمر در خدمت اهداف آن هستم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان‎های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی خاطرنشان کرد: یادم نمی‌آید که گوشی‌ همراهم را خاموش کرده‌ باشم و در هنگام استراحت هم در فاصله نیم تا یک‌متری من قرار‌ داشت، حادثه واژگونی اتوبوس امسال در سوادکوه و متلاشی‌ شدن چند جسد که شناسایی آن را با مشکل روبه‌رو کرده‌ بود و حادثه سقوط هلی‌کوپتر وزیر اسبق راه و همراهان در منطقه خرچنگ کیاسر که به‌عنوان اولین گروه‌های حاضر در صحنه بودیم و با صحنه‌های اجساد متلاشی روبه‌رو بودیم، از تلخ‌ترین خاطرات کاری من است.

آذری نجات پیرمرد حدود 70 ساله که با ماشین در زیر‌ برق باقی‌ مانده‌ بود و یا خانمی که به‌خاطر نجاتش قول‌ داد برای هر کدام از ما‌ها 2 رکعت نماز بخواند از خاطرات شیرین فعالیتم در هلال‌احمر است، یادآوری کرد: قدم‌به‌قدم جاده سوادکوه برای من خاطره است و در برف و بهمن چند‌ سال پیش، ابرو، صورت و پلک‌های امداد‌گران هلال‌احمر یخ می‌زد و برای مردم زنجیر‌ چرخ می‌بستیم و تیم خوب و همراهی تشکیل شد.

وی در پایان تاکید کرد: وجود 5 پایگاه امداد جاده‌ای در سوادکوه در کمک به محور سوادکوه فعالیت‌های مفیدی دارند و به لحاظ آمادگی و تجهیزات دارای رتبه برتر هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، سیدعلی حجتی اظهار کرد: طرح یاس بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی در بین مددجویان (دختران ۳۰ تا ۴۰ سال مجرد) زیر حمایت کمیته امداد اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می‌رود و هر از گاهی بروز حادثه‌هایی مانند زمین لرزه، رانش زمین، سیل، خشکسالی، صاعقه، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای می‌گذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزش‌دیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.

دیگر خبرها

  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • گم‌شدن دخترک کلاله‌ای/جستجو در روز سوم، اثری از «یسنا» نشد
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان