Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: صنعت قطعه سازی نیازمند نزدیک به سه میلیارد یورو و بیش از 100 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری است، بنابراین وزارت صنعت، معدن و تجارت باید تسهیلات ارزی برای آنها فراهم کند تا بتوانند ماشین آلات خود را نوسازی کنند تا با تجهیزات روز، تولید قطعات با کیفیت و قابل رقابت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«احمد نعمت بخش» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: 85 درصد یک خودرو، قطعات آن است و برای ارتقای این صنعت و همگام شدن با صنعت خودروسازی، نیازمند سرمایه گذاری و ایجاد واحد تحقیق و توسعه برای هر قطعه ساز هستیم.
وی اظهار داشت: بر اساس ضوابط وزارت صنعت، معدن و تجارت باید قراردادهای جدید خودروسازان با شرکای خارجی براساس سهم حدود 40 درصدی داخلی سازی باشد، اما از آنجایی که قطعه سازان داخلی نتوانستند به روز باشند، اکنون خودروهای جدید با 20 درصد ساخت داخلی سازی استارت می خورد.
نعمت بخش ضمن یادآوری برپایی پنجمین همایش خودرو ایران که با محور«زنجیره تامین رقابت پذیر» در روزهای 24 و 25 بهمن ماه امسال در تهران برگزار می شود، تاکید کرد: صنعت قطعه سازی نیازمند یاری و توجه ویژه است.
به گفته این مسئول، اکنون خودروسازان بزرگ کشور برای تامین قطعات مورد نیاز، همزمان با حدود 600 قطعه ساز روبرو هستند که رویه اشتباه و نادرستی است؛ چنانچه بخواهیم به سطح خودروسازان مطرح جهانی نزدیک شویم باید این فرآیند را تصحیح و به سمت مجموعه سازی و ادغام قطعه سازان حرکت کرد.
وی گفت: ادغام قطعه سازان در کشورهای پیشرفته آغاز شده، درحالی که صنعت قطعه سازی کشورمان به دلیل تحریم ها و استفاه از ماشین آلات فرسوده از دانش روز جهان عقب است و برای رقابت باید دانش فنی و تجهیزات به روز داشته باشیم.
دبیر انجمن خودروسازان ایران در پایان اظهار امیدواری کرد: پنجمین همایش صنعت خودرو ایران عاملی برای تسریع در تحقق اهداف فوق باشد، زیرا در این صورت علاوه بر تحول در صنعت قطعه سازی کشور و رقابتی شدن محصولات داخلی، ‌می توانیم شاهد رونق صادرات در صنعت خودروسای نیز باشیم.
به گزارش ایرنا، پیشتر «محمدرضا نجفی منش» رییس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان کشور
به ایرنا گفته بود: لازمه حضور مقتدرانه در بازارهای بزرگ بین المللی، ادغام شرکت های کوچک است که یکی از مهمترین برنامه های آینده این انجمن است.
به گفته نجفی منش، امکان ادغام بیش از یک هزار و 500 قطعه ساز براساس برآورد اولیه وجود دارد،اما انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان کشور باید کار علمی و پژوهشی انجام دهد تا چگونگی ادغام آنها ارزیابی شود.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام* 3065* 1559
خبرنگار: محمد ملک دار *ناشر: حسین عضدی فسا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور

محمد حسین کاویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار گمرک در ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۰۷ هزارتن پنبه وارد کشور شد.

به گفته او، با توجه به آنکه ۱۰ تا ۱۵ هزارتن محصول از سال قبل در انبارها باقی مانده است، انتظار می رود که تا شهریور ،قبل از ورود محصول جدید به بازار توسط صنعت نساجی خریداری شود.

کاویانی ادامه داد: قیمت کنونی خرید تضمینی هرکیلو پنبه ۳۵ هزارتومان است، درحالیکه بارها اعلام کرده ایم که قیمت خرید پنبه باید ۳ تا ۳‌.۵ برابرنرخ خرید تضمینی گندم باشد تا برای کشاورزان صرفه اقتصادی داشته باشد، در غیراین صورت به سبب هزینه های بالای کاشت، داشت و برداشت کشاورزان به سمت زراعت دیگر محصولات نظیر چغندر و شالی می روند.

مدیر عامل صندوق پنبه با اشاره به راهکار خودکفایی پنبه افزود: با توجه به آنکه پنبه یکی از محصولات استراتژیک محسوب می شود، از این رو وظیفه دولت است که حمایت های لازم را از زراعت این پنبه انجام دهد به طوریکه همانند کشورهای تولیدکننده پنبه یارانه تخصیص دهد.

به گفته او، براساس برنامه ریزی وزارت جهاد امسال سطح زیرکشت پنبه باید به ۱۱۷ هزارهکتار برسد، درحالیکه برآورد می شود که حداکثر به ۸۵ هزارهکتار برسد.

کاویانی با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی است، گفت: بنابر آمار تولید پنبه جوابگوی ۵۰ درصد نیاز صنعت نساجی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد