Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، 'سید فرزاد طلاکش' درباره وضعیت شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در واحدهای مرغ تخمگذار گفت: اکنون اکثر استان های بزرگ تولید کننده تخم مرغ کشور به جز استان های گلستان، مشهد، فارس، همدان و اراک به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان آلوده هستند.
وی اظهارداشت: طبق آمارها تاکنون بیش از 16 میلیون قطعه مرغ مادر و تخمگذار در کشور معدوم شده که اگر نگرش فعلی دولت برای مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان همچنان ادامه پیدا کند به طور حتم کاری جز حذف مرغ های تخمگذار نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: این درحالیست که وضعیت صندوق بیمه بخش کشاورزی نیز از شرایط مناسبی برخوردار نیست و تولید کنندگان مرغ تخمگذار امیدی به دریافت خسارت های خود ناشی از معدوم سازی تولیداتشان ندارند.
 
** سازمان دامپزشکی اعتباری برای معدوم سازی مرغ های آلوده ندارد
دبیرکل کانون سراسری انجمن های صنفی پرورش دهندگان مرغ تخمگذار یکی دیگر از مشکلات مهم را نبود اعتبارت کافی و عدم مدیریت سازمان دامپزشکی کشور دانست و گفت: سازمان دامپزشکی بودجه مناسبی برای مقابله با این بیماری در اختیار ندارد تا بتواند حداقل عملیات معدوم سازی را به نحوی بهداشتی انجام دهد تا این موضوع مشکلات بیشتری را ایجاد نکند.
 
** نقص در مدیریت، توزیع و نظارت بر خرده فروشی ها عامل گرانی های اخیر تخم مرغ
طلاکش افزود: علاوه بر شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، نبود مدیریت، توزیع نامناسب و نظارت بر عملکرد خرده فروشی ها نیز منجر به گرانی تخم مرغ شد.
وی با بیان این که طی سه روز اخیر تنها 100 تن تخم مرغ به کشور وارد شده است، اظهارداشت: اکنون واردات اندکی در حال انجام است که روز گذشته منجر به کاهش 1000 تومانی قیمت تخم مرغ درب مرغداری ها شد و پیش بینی می شود این روند ادامه پیدا کند.
به گفته وی، روز گذشته قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ به 60 هزار ریال رسید که به نظر می رسد امروز کاهش بیشتری پیدا کند.
وی ادامه داد: واردات اندک تخم مرغ و کاهش قیمت ها نشان می دهد که نیاز ما به طور کامل در داخل کشور تامین می شود و علت بالا رفتن قیمت به دلیل نبود نظارت در خرده فروشی ها و نبود تعادل در توزیع این محصول است زیرا مصرف تخم مرغ در تهران زیاد است بنابراین قیمت گذاری این محصول در تهران انجام می شود بنابراین با نبود توزیع مناسب قیمت ها افزایش پیدا کرد.
وی با اشاره به این که اکنون استان های پر تولید ما در اصفهان، گلستان، فارس، یزد، قم و مشهد همچنان تولید دارند افزود: روزانه دو هزار و 500 تن تخم مرغ به مصرف تهران می رسد که نمی توان بازارش را تغییر داد بنابراین اگر نقصی وجود دارد در مدیریت نظارت بر خرده فروشی ها و تعادل توزیع تخم مرغ است.
 
** با وجود عرضه تخم مرغ سهمیه بندی؛قیمت ها در خرده فروشی ها بالاست
وی گفت: با توجه به توزیع سهمیه بندی تخم مرغ وارداتی در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای، اما این کاهش قیمت درب مغازه ها و خرده فروشی ها احساس نمی شود که این امر نیازمند تشدید نظارت ها در خرده فروشی است.
وی درباره گزارشاتی مبنی بر واردات تخم مرغ از ترکیه و افزایش قیمت این محصول توسط ترکیه گفت: این موضوع صحت ندارد زیرا ترکیه قیمت تخم مرغ خود را کاهش داده تا ما با واردات به آنان وابسته شویم.
به گفته وی، سرانه مصرف تخم مرغ برای هر ایرانی سالانه 200 عدد و ماهانه 16 عدد است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج از توزیع روزانه چهار تن گوشت گرم گوسفند و گوساله در بازار روزهای زیرپوشش خبر داد. - اخبار استانها -

حسین علی‌زینلی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در کرج اظهار داشت: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار و به منظور کنترل نوسانات قیمت و تنظیم بازار و هماهنگی با همکاران محترم در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، سهمیه‌ای به بازارهای سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج اختصاص یافته است.

وی افزود: توزیع گوشت نیم شقه ران گوسفندی به قیمت 297 هزار تومان، نیم شقه سر دست گوسفندی 292 هزار تومان، گوشت مخلوط گوساله وارداتی به مبلغ 299 هزار تومان، سردست گوساله 298 هزار تومان، گردن گوساله 290 هزار تومان، ران گوساله 303 هزار تومان، قلوه گاه گوساله 285 هزار تومان در بازارها آغاز شده و تا تعدیل قیمت‌ها این توزیع ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج بیان داشت: شهروندان برای خرید محصولات مورد نظر و سایر مایحتاج مورد نیاز خود می‌توانند همه روزه در ساعت فعالیت بازارها به غرفه‌های عرضه‌کننده بازارها مراجعه کنند.

زینلی‌زاده تأکید کرد: این توزیع با هدف تأمین نیاز متعارف خانوارها برنامه‌ریزی شده و به تقاضای خرید عمده پاسخ داده نمی‌شود.

رشد 43 درصدی تولید مرغ در استان البرز دستور ویژه استاندار البرز در راستای نظارت و تنظیم بازار

وی اضافه کرد: در حال حاضر قیمت گوشت قرمز و مرغ در واحدهای صنفی سطح شهر رو به کاهش است و این امر به منظور ایجاد تعادل هر چه بیشتر و مهار قیمت در بازار و برای اینکه همه شهروندان بتوانند بخشی از سبد پروتئینی مورد نیاز خود را تأمین کنند.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج با بیان اینکه در صورت تخصیص سهمیه جدید، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد، گفت: این توزیع تا زمان تنظیم بازار و کاهش بیشتر قیمت‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرده‌فروشی مواد مخدر معضلی جدی در کنارک
  • پایان شگرد گران‌فروشی «عجله» برای اسنپ و تپسی
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • گران‌فروشی در مادرید: رئالی‌ها شاکی‌اند!‏
  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است