Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: زیرساخت بیت‌کوین اساساً یک امر کلاهبردارانه محسوب می‌شود و کسانی که قصد دارند آن را تقویت کنند باید حواسشان جمع باشد. ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۷ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به مخاطرات بین‌کوین در جامعه گفت: موسس بیت‌کوین فردی از آسیای شرقی است و این فرد می‌کوشد به‌ صورت سلسله‌وار با بیت‌کوین در کشور‌ها جذب مشتری کند و البته جالب این است که ارزش اقتصادی این فرآیند به‌صورت لحظه‌ای رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پول بدون پشتوانه
وی با بیان اینکه بیت‌کوین وابسته به هیچ کشوری نیست و به‌صورت شخصی اداره می‌شود، افزود: بیت‌کوین هیچ پشتوانه‌ای ندارد و از طرف دیگر قابل خرید و فروش هم نیست و فعلاً در بین تعداد کسانی که اشتراک این موضوع را دارند خرید و فروش می‌شود لذا مردم باید توجه داشته باشند بالاخره فرآیند اقتصادی که پشتوانه ندارد و همچنین نه خریدار و نه فروشنده برای آن قابل شناسایی نباشد و اساساً پولی رد و بدل نشود و در حساب فرد نشیند؛ این حرکت دستاوری نخواهد داشت ضمن اینکه این مسئله هم از نظرقانونی و شرعی مالیت ندارد.

عضو «کمیسیون حقوقی و قضایی» مجلس با بیان اینکه از طریق بیت‌کوین نمی‌توان کالایی را خریداری کرد بیان داشت: معتقدم اگر در مسیر فرآیند اقتصادی بیت‌کوین اتفاقی رخ دهد و این واسطه‌ها قطع شود و در حقیقت آن سامانه از بین برود قطعاً پول‌های خریداران نابود خواهد شد.

پورمختار تصریح کرد: زیرساخت بیت‌کوین اساساً یک امر کلاهبردارانه محسوب می‌شود و کسانی که قصد دارند آن را تقویت کنند باید حواسشان جمع باشد لذا مردم هم به نوعی اگر اتفاقی و یا با توصیه اشخاصی دست به این فعالیت می زنند باید بدانند پولشان قطعاً از بین خواهد رفت.

میلیاردها تومان در بیت‌کوین جا به جا می‌شود
این نماینده مجلس با اشاره به نظارت بانک مرکزی به فرآیند اقتصادی بیت کوین اظهارداشت: بیت کوین اساس و پایه اقتصادی ندارد و هیچ بانک و کشوری این فرآیند را حمایت نمی‌کند لذا این مسئله از حیث اقتصادی غیر منطقی است.

عضو «کمیسیون حقوقی و قضایی» مجلس شورای اسلامی بیان داشت: بدون شک بانک مرکزی باید به این مسئله ورود کند چرا که در حال حاضر میلیارد‌ها تومان در این حوزه جابجا می‌شود و نوعاً سود این مسئله به جیب ابداع کننده آن می‌رود؛ بنابراین این فرآیند بر خلاف قوانین بین‌المللی است و بانک مرکزی باید هم به این مسئله ورود و هم نسبت به مخاطرات آن اطلاع‌رسانی داشته باشد.

مردم در بیت‌کوین سرمایه‌گذاری نکنند
محمد حسینی نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی پیشتر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با اشاره به سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین معروف به (پول دیجیتال ) گفت: متولیان این امر که در حوزه آی تی فعالیت می‌کنند این موضوع را به عنوان بازار سرمایه اعلام کرده‌اند که این بازار نقل و انتقالات پول را تسهیل می‌کند و امکاناتی را برای مبادلات پولی بانک‌های ما با بانک‌های خارجی فراهم می‌کند.

وی افزود: البته باید گفت این مسئله شاید در بسیاری از کشور‌ها برای مبادله و سرمایه‌گذاری متداول باشد، اما روی این مسئله در ایران باید دقت شود لذا بنده معتقدم هم باید وزارت ارتباطات و فناوری و هم وزارت اطلاعات ما این موضوع را  رصد کنند چراکه نوع نگاه بر این است که این بازار سرمایه و جدید جایگزین مبادلات ارزی بین کشور‌ها قرار گیرد، آیا ما تجربه چنین کاری را داریم؟ و آیا این موضوع مورد تایید دستگاه امنیتی و نظارتی است؟ همگی این موارد نیازمند پاسخگویی است و مردم باید با دقت بیشتری در این رابطه عمل کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین بنده باید بگویم ما در موضوع سپرده گذاری در موسسه کاسپین هم شاید دچار چنین تشویشی شدیم لذا درست است که این مسئله یک نوع موضوع داخلی بوده و بسیار به زحمت افتادیم، اما اگر ما بخواهیم حالا به فضای مجازی برویم و در آن سرمایه‌گذاری کنیم آن موقع دیگر شاید صاحبان این عرصه و این تشکیلات را نشناسیم تا اینکه اگر مشکلی رخ داد مطالبات مردم را پیگیری کنیم.

حسینی اضافه کرد: بنده از مردم خواهش می‌کنم و توصیه می‌کنم در این زمینه دقت کنند و از دستگاه‌های زیربط می‌خواهم به این مضووع رسیدگی کنند تا اینکه مردم دچار مشکلات نشوند بنابراین توصیه می‌کنم مردم در بیت کوین سرمایه گذاری نکنند و منتظر باشند تا مسئولین مجوزات لازم جهت فعالیت اینگونه مجموعه‌ها را صادر کنن

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۱۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • اتباع و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی هرمزگان
  • تمجید گروه‌های مقاومت فلسطین از مردم و نیروهای مسلح یمن
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت