Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: معاون دادستان مرکز استان خراسان جنوبی با اشاره به شناسایی بیش از ۴۰ کانال و گروه فاقد مجوز عرضه پوشاک در منازل و اماکن ادامه داد: این موضوع سبب مشکلات فرهنگی و اجتماعی بسیاری می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا اعراب شیبانی امروز (10 دی) در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: گسترش توزیع و فروش البسه قاچاق و همچنین دست دوم که عاری از نظارت بهداشتی است و تاثیر مخرب آن در امر تولید، سرمایه گذاری قانونی و اشتغال، خطر جدی و بزرگی است که باید با جدیت تمام با آن برخورد قانونی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: این موضوع امنیت اجتماعی را تحت الشعاع خود قرارداده و مسئولین می بایست نگاه ویژه ای بر این موضوع داشته باشند.

 

اعراب شیبانی بیان داشت: یکی از معضلاتی که امروزه دامنگیر استان خراسان جنوبی شده است عرضه و فروش لباس قاچاق و دست دوم در منازل مسکونی و همچنین از طریق شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام، تلگرام و سایت های غیر مجاز است.

 

وی افزود: کساد شدن بازار پوشاک در حال و آینده یکی از مهم ترین آسیب ها است که در سایه فعالیت این شبکه های مجازی وجود دارد بویژه اینکه که ممکن است این پوشاک دست دوم، ناقل بیماری باشد؛ مشکل موجود آن است که افرادی بدون مجوز نسبت به این کار اقدام می کنند و ضمن ایجاد مشکلات فرهنگی و اجتماعی، تشریفات و ضوابط قانونی رعایت نمی شود.

 

معاون دادستان مرکز استان افزود: بسیاری از این لباس ها کیلویی در خارج از کشور خریداری و سپس وارد کشور می شود و هیچگونه حقوق دولتی (عوارض گمرکی، مالیات و ...) پرداخت نمی شود و از نظارت بهداشتی نیز خارج است؛ عدم نظارت بر فعالیت های کانال های تلگرامی، سایت های بدون مجوز و منازل مذکور باعث خواهد شد که فضای بازار پوشاک به بازار بی حساب و کتابی از انواع سلیقه ها و سوء استفاده تبدیل شود.

 

وی با اشاره به شناسایی بیش از 40 کانال و گروه فاقد مجوز عرضه پوشاک در منازل و اماکن ادامه داد: فعالیت غیرمجاز افراد در این گروه ها و توزیع البسه با عکس های نامتعارف هک شده بر آن سبب مشکلات فرهنگی و اجتماعی بسیاری می گردد که لازم است به طور جد برابر قانون با متخلفین برخورد گردد.

 

معاون دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان در حقوق عامه ضمن اشاره به عرضه کالای دست دوم و قاچاق در استان خراسان جنوبی افزود: مقابله با فروش کالای دست دوم بدلیل مشکلات بهداشتی باید مورد توجه مسئولین قرار گیرد و از عرضه این کالاها بدلیل مشکلات بهداشتی جلوگیری بعمل آید؛ دستگاه قضا در راستای اصل 156 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با همکاری سایر دستگاه ها ذیربط به نحوی که می توانند در این امر دخیل باشند با جدیت تمام با متخلفین و مجرمین این امر برخورد قانونی خواهد نمود.

 

اعراب شیبانی اضافه کرد: در همین راستا یکی از دغدغه های شهر بیرجند چهارشنبه بازار و دست فروشان سطح شهر است که می طلبد شهرداری بیرجند بیش از پیش نظارت بیشتری داشته باشد و فروشندگان در محدوده چهارشنبه بازار ساماندهی شده و بر کالاهایی که در آن محل به بازار عرضه می شود نظارت قانونی به عمل آید.

 

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: عرضه پوشاک دست دوم بسیار پدیده ناهنجاری می باشد و عوارض و مشکلات بهداشتی بسیاری را ایجاد می کند.

 

محمدرضا حسنی مقدم با بیان این مطلب که در بحث کالای قاچاق پیگیری بسیاری صورت گرفته شده است ادامه داد: متاسفانه بسیاری از کالا های ایرانی با برند خارجی و بسیاری از کالاهای خارجی با برند ایرانی عرضه می شوند و توسط کارشناسان شناسایی می شود.

 

رئیس دایره مبارزه با قاچاق کالا گفت: تعدادی از سایت های و کانال های مختلف علیرغم اینکه نماد اعتماد دارند ولی بازهم در این سایت ها کالای قاچاق عرضه می شود و تاکنون 6 فقره شناسایی گردیده و پرونده تشکیل و در حال رسیدگی است.

 

سرهنگ سید محمدعلی موسوی نژاد اضافه کرد: تلفن 110 در هر ساعتی از شبانه روز پاسخگوی هموطنان عزیز می باشد و هر گونه اطلاعات و اخباری در بحث کالای قاچاق به موقع و در اسرع وقت رسیدگی  می گردد.

 

علی تهوری مدیر بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت استان خراسان جنوبی با بیان این مطلب که بحث رسیدگی و مقابله با کالای قاچاق با دقت و اهتمام لازم در حال انجام است، افزود: در بحث رسیدگی ما هیچ مشکلی نداریم و گشت های این سازمان با دقت و نظارت کافی صورت می گیرد.

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۲۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا

به گزارش فارس؛ سیدامیر سیاح رئیس مرکز مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار با اعلام این مطلب افزود: امیدواریم تا 25 اردیبهشت یک میلیون و 600 هزار مجوز کاغذی مانده در دست مردم در این مدت زمان باقی مانده به شناسه یکتا تبدیل شوند و شاهد تبدیل بیش از 2 میلیون پروانه کاغذی اعم از صنفی و غیرصنفی در کشور به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا باشیم.

رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار درباره صدور مجوز به واسطه نبودن امکان صدور آن از طریق درگاه ملی مجوزها گفت: تعداد مجوزهای کاغذی که هنوز به صورت کاغذی صادر می شود و در درگاه نیست بسیار کم است.برای آنها تسهیلاتی قائل می شویم اما لازم است صادرکنندگان چنین مجوزهایی زودتر به درگاه متصل شوند.

اما تا آن زمان این امکان مهیا می شود که صاحبان چنین مجوزهایی بتوانند به فعالیت خود ادامه ادامه دهند.

وی بیان کرد: اگرچه برای صدور تبدیل مجوزها براساس قانون از 26 اردیبهشت ماه 1403، فردی که شناسه یکتا ندارد به منزله بدون مجوز است اما با تندی برخورد نمی‌کنیم بلکه کاری می کنیم تا در فرصت باقی مانده همه وارد درگاه شوند و درصد کمی را که باقی مانده اند با آرامش و ارسال پیامک به تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا دعوت می‌کنیم.

فردی که بخواهد خارج از کنترل و نظارت حکومتی و به صورت زیرزمینی کار کند، به تدریج خدمات دولتی وی قطع می شود.

وی افزود: مهمترین مزیت این طرح برای فعال اقتصادی این است که می تواند بدون حضور و 24ساعته از خدمات دولتی بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • از کشف کود شیمیایی قاچاق در عجب‌شیر تا کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
  • برخورد با مدارس فوتبال فاقد مجوز در یزد
  • با مدارس فوتبال فاقد مجوز برخورد می‌شود
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • ۱۰ تن عسل فاقد مجوز کشف شد
  • افزایش عرضه پوشاک مستعمل تاناکورایی در مشهد
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می رسد
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می‌رسد
  • زیان ۳۵ درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید