Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد گفت: برای ادامه تکمیل هفت طرح عمرانی استان،194 میلیارد تومان از محل مشارکت های منابع عمومی و درآمدهای خصوصی منابع مالی تامین بودجه شد که می تواند در صورت مشارکت سرمایه گذار موجب تسریع در بهره برداری از این طرح ها شود.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد، محمدرضا نبی در چهارمین نشست شورای فنی استان، افزود: این طرح ها شامل طرح های فاضلاب در شهرهای یزد، ابرکوه و تفت، بیمارستان خاتم، راه آهن یزد – اقلید، آبرسانی به شهرک ها و نواحی صنعتی و آبرسانی خط دوم از بهشت آباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ماده 20 قانون برنامه ششم توسعه و ابلاغ دستورالعمل چگونگی صدور مجوز تسهیلات مالی خارجی (فاینانس) مصوب شورای اقتصاد،اضافه کرد: تسهیلات منابع مالی خارجی به عنوان یکی از منابع تامین مالی طرح های نیمه تمام در لایحه بودجه سال 1397 مورد توجه جدی قرار گرفته است.
معاون سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان اضافه کرد: دولت سال آینده از محل منابع عمومی، درآمدهای اختصاصی و صندوق توسعه ملی جمعا 73 هزار میلیارد تومان برای اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای و تکمیل طرح های نیمه تمام لحاظ کرد.
نبی ادامه داد: علاوه بر این، برای تسریع در تکمیل طرح های نیمه تمام، تسهیلات و آورده بخش خصوصی نیز 53.1 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.
وی تاکید کرد: سهم بازارهای پولی و مالی از منابع تکمیل طرح ها 30 هزار میلیارد تومان است که بخشی از آن می تواند به صورت تسهیلات مالی خارجی (فاینانس) در طرح ها هزینه شود که در این خصوص دستورالعمل چگونگی صدور مجوز فاینانس برای بهره برداری به دستگاه های استانی ارسال شد.
در نشست شورای فنی استان یزد، آیین نامه جدید روش کار شورای فنی استان ها تبیین شد و بخشنامه های حداکثر ظرفیت رشته ها و پایه های مختلف اشخاص حقیقی و حقوقی و پیمانکاران سرمایه گذار و صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین در باره درخواست شرکت توزیع نیروی برق استان مبنی بر تدوین فهرست بهای اقلام و تجهیزات تصمیم گیری شد و آیین نامه پیشنهادی بهسازی شبکه های معابر روستایی ارائه شده توسط بنیاد مسکن استان تصویب شد.
اعضای شورای فنی اعطای مساعدت لازم به کارشناسان دستگاه های اجرایی همکار در تهیه گزارش شورای فنی را تصویب کردند.
همچنین مصوبه های کارگروه های نظارت و پیمان بررسی و تصمیم گیری شد و در گزارش دریافتی در مورد تصمیمات اتخاذ شده توضیح بیشتری داده نشد.
1968/2047 تنظیم کننده : محمودرضا رحمانی ** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
@irnayazdd

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۹۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟

تین نیوز

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران گفت: در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، نرجس سلیمانی در دویست و سی و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری با بیان اینکه باعث تأثر است که پس از گذشت نزدیک به سه سال از دوره مدیریت شهری به اندازه هزینه های سفر به چین، وسایل حمل و نقل عمومی اضافه نشده است، گفت: شرکت ها در تمام دنیا انواع مختلفی دارند. به طوری که یا تک نفره یا سهامی عام، یا سهامی خاص، یا تعاونی و یا زیر مجموعه دولت هستند. شهرداری با یک شرکت قرارداد بسته که زیرمجموعه یک شرکت خصوصی است.

سلیمانی ادامه داد: اولین امضاء کننده قرارداد معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری است و با توجه به سند امضاء شده، گاهی اوقات قرارداد و گاهی تفاهم نامه، گاهی موافقت نامه و گاهی قرارداد تکمیلی عنوان شده است. به نظر می رسد این مسیر صعب العبور است.

وی با بیان اینکه نکته دوم در قرارداد در مورد تأمین کننده مالی است، افزود: چرا از میان این همه تأمین کننده منابع مالی در چین، شرکتی با مسئولیتی محدود در جایگاه تأمین کننده مالی در نظر گرفته می شود؟ عدم توجه به نکات بدیهی در اصول حقوقی همچون مکان انعقاد قرارداد را شاهد هستیم. در بررسی ها چه به عنوان عضو شورا و چه به عنوان عضو کمیسیون از شهردار سوال کردیم و قانع کننده نبوده است.

سلیمانی با اشاره به نامه بانک مرکزی به تاریخ ۱۴ فوریه ۲۰۲۴ در خصوص رقم مالی قرارداد، گفت: با این حجم از موضوع مالی ابهاماتی وجود دارد که باید به آن پاسخ داده شود. نرخی به عنوان مبنا در نظر گرفته شده و پنج درصد انتفاع و ضرر را تا پنج سال به دلیل نوسانات مالی برای طرفین ایجاد خواهد کرد. تهاتر نیاز به کارشناسی دقیق دارد تا آنچه تحویل داده می شود و آنچه که می گیریم در تعادل باشند.

سلیمانی تاکید کرد: در مورد واردات وسایل حمل و نقل عمومی وعده های زیادی شنیدیم و عملا اتفاق خاصی نیفتاد. مدیریت شهری در حوزه اجرایی با تک ماده نیز به نمره حداقلی نمی رسد البته زمان محدودی باقی مانده است. با مصاحبه های متعدد نتیجه ای حاصل نخواهد شد و باید کار جهادی برای ماندگار کردن مدیریت شهری دوره ششم صورت بگیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت با دستو‌ر دادستانی
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • پیش‌بینی ۲۱۷ هزار تن آسفالت برای سطح معابر قم در سال ۱۴۰۳
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس