Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاتر استانی کمیته امداد در صورت خروج نیروهای فعلی از این نهاد می توانند نیروی غیررسمی جذب کنند.

ایران آنلاین / پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد با تأکید بر چابک‌سازی و ایجاد توازن میان نیروهای غیررسمی این نهاد گفت: اختیار جابه‌جایی، تعدیل، جذب نیروی جایگزین و هزینه اعتبارات مرتبط به این موضوع از ابتدای امسال به اداره کل استان‌ها واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره شیوه پرداخت حقوق و مزایای نیروهای غیررسمی کمیته امداد توضیح داد: تعیین میزان حقوق و مزایای کارکنان غیررسمی در چارچوب ابلاغیه بودجه بر عهده دفاتر استانی است که پرداخت آن از طریق سامانه مدیریت نیروی انسانی و به‌صورت متمرکز انجام می‌شود.
رئیس کمیته امداد با تأکید بر اینکه استان‌ها باید حداکثر در مدت یک‌ سال موضوع توازن نیروی انسانی را ساماندهی کنند، گفت : مدیران استانی باید مشکل تورم نیروی انسانی در یک بخش و کمبود نیرو در بخش دیگر را در سریع‌ترین زمان حل کنند.
وی بابیان اینکه برای اجرای صحیح و بی‌شائبه مقررات ضروری است مدیران استان‌ها پیش از هر اقدامی در این زمینه به‌طور دقیق و شفاف اطلاع‌رسانی کنند، خاطرنشان کرد: همچنین آنها موظف‌اند فضای درون و برون‌سازمانی را با هوشمندی کامل مدیریت و کنترل کنند.
فتاح، جذب نیروی غیررسمی در کمیته امداد را مشروط کرد و گفت: فقط در صورت خروج نیروهای فعلی از کمیته امداد، استان‌ها می‌توانند نیروی غیررسمی جذب کنند و البته این امر باید در چارچوب برنامه راهبردی ششم کمیته امداد و با رعایت سقف بودجه ابلاغی انجام شود.
وی با اعلام اینکه جذب نیروی جایگزین در بخش تخلیه صندوق صدقه فعلا ممنوع است، افزود: برون‌ سپاری خدمات باید با رعایت مقررات انتخاب اصلح و قوانین گزینش در قالب شرکت‌های تخصصی تأمین نیروی انسانی انجام شود و البته موارد استثنا با ارائه دلایل لازم از طریق مرکز انجام خواهد شد.
رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه طبق برنامه ششم رویکرد برون‌سپاری فعالیت‌ها باید حداکثر در سال اول اجرای این برنامه تنظیم شود، افزود: سالانه باید حداقل دو درصد نیروی انسانی رسمی کاهش یابد و برون‌سپاری امور تصدی حداکثر تا پایان سال سوم برنامه ششم عملی شود.
وی بابیان اینکه کاهش فرآیند رسیدگی و حمایت از نیازمندان از طریق چابک سازی، تفویض اختیار و متناسب‌سازی نیروی انسانی یکی از محوری‌ترین راهبرد‌های کمیته امداد در برنامه ششم است ، گفت: همه منابع حاصل از چابک‌سازی به‌ویژه در بخش منابع انسانی به استان‌ها واگذار می‌شود.
عدالت محوری در شناسایی و خروج مددجویان

همان‌گونه‌ که پذیرش نیازمندان و حمایت از آنها با عدالت انجام می‌شود، شناسایی و خروج مددجویان هم باید براین اساس باشد.
سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد در مراسم اختتامیه سومین دوره آموزشی فرهنگی مددکاران با تأکید بر اینکه همه کارکنان این نهاد باید مددکار باشند و مددکاری در این نهاد افتخار است ، گفت: البته مددکاری باید مطابق با شیوه‌های دینی و انقلابی و همراه با بصیرت و آگاهی باشد چراکه اگر اقدامات به شیوه اداری پیگیری شود دچار خسران می‌شویم.
وی ریشه تحول در کمیته امداد را تحول در حوزه مددکاری این نهاد دانست و گفت: میزان موفقیت کمیته‌ امداد به اندازه‌ تغییر در نگرش و بینش مددکاران است بنابراین تقویت اخلاق و معنویت برای امدادگران کمیته امداد در رسیدگی به نیازمندان امری ضروری است.
فتاح با بیان اینکه در ملاقات با مقام معظم رهبری، ایشان تاکید کردند که «بازدید ازخانه‌های مددجویان خیلی مهم است، آن را ترک نکنید» افزود: دیدار با محرومان شیوه امیرالمومنین (ع) بود و اکنون نیز مقام معظم رهبری این شیوه را دنبال می‌کنند.
رئیس کمیته امداد بهترین تبلیغ برای کمیته امداد را دعای نیازمندان دانست و گفت: باید به گونه‌ای به مستضعفان خدمت کنیم که غیر از خود و خدا کسی از آن باخبر نشود در این صورت است که خدا کار ما را بزرگ می‌کند.
وی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های کمیته امداد باید بر اساس عدالت باشد گفت: طرح پالایش مددجویان با هدف خدمت‌رسانی بهتر به نیازمندان واقعی انجام می‌شود در واقع همان‌گونه‌ که پذیرش نیازمندان و حمایت از آنها با عدالت انجام می‌شود، شناسایی و خروج مددجویان هم باید این‌گونه باشد.
فتاح با تاکید بر توجه به اقتصاد خدمت رسانی به مددجویان تحت حمایت گفت: در این زمینه مددکاران باید با صرف کم ترین هزینه و در کوتاه ترین زمان به مددجویان تحت حمایت خدمات مورد نیاز را ارائه دهند تا مشکلات این افراد با سرعت بیشتری حل شود.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه خدمت در کمیته امداد مانند دفاع از حرم است افزود: در واقع ما از حریم امام و انقلاب و ولایت دفاع می‌کنیم.قرار گرفتن نام بنده در لیست تحریم‌های جدید کاتسا نشان‌دهنده اهمیت خدمت به محرومان است. دشمنان نظام و انقلاب می‌دانند که خدمات کمیته امداد به نیازمندان نقشه‌های آنها را دچار اختلال می‌کند./ صدا و سیما

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری

مرتضی فیروزآبادی با اشاره به چالش‌های ضمانت تسهیلات برای ایجاد اشتغال مددجویان، اظهار کرد: مسئله ضمانت تسهیلات یکی از چالش‌های مهم مددجویان برای راه‌اندازی طرح‌های اشتغال است که در این راستا مجلس شورای اسلامی در تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ مجوز ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات اشتغال برای مددجویان را صادر کرد.

وی افزود: پس از مصوبه مجلس و ابلاغ آئین‌نامه مربوطه، از دی‌ماه سال گذشته صندوق به صورت آزمایشی در پنج استان گلستان، مرکزی، اصفهان، البرز و قزوین راه‌اندازی شد که در سال جاری نیز با ابلاغ تسهیلات، عملیات راه‌اندازی آن در کل کشور انجام خواهد گرفت.

مدیرعامل بنیاد حیات درباره نحوه کارکرد صندوق ضمانت، بیان کرد: از آنجایی که موضوع ضمانت مددجویان در اختیار شعب بانک‌ها قرار دارد و معمولا در این زمینه نیز مقداری سلیقه‌ای رفتار می‌شود و مددجویان کمیته امداد برای دریافت تسهیلات باید دارای ضامن‌های کارمند رسمی با چک باشند و باتوجه به اینکه مددجویان، افرادی با شرایط خاص هستند که نمی‌توانند فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند، براین اساس در کنار تلاش‌های دولت و نظام بانکی برای بهبود شرایط ضمانت، کمیته امداد با راه‌اندازی صندوق ضمانت و با استفاده از ابزار‌های در اختیار سعی کرده ضمانت افراد را تسهیل کند.

فیروزآبادی یادآور شد: با راه‌اندازی صندوق، به عبارتی صندوق ضمانت کمیته امداد، ضامن مددجویان خواهد شد و مددجویان با سفته مددجو و امضای فرد دیگری که خوشنام باشد می‌توانند ضمانت‌نامه خود را به بانک ارائه کنند.

به گفته وی، صندوق ضمانت کمیته امداد دارای سرمایه اولیه‌ای به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان است که از سوی کمیته امداد و وزارت اقتصاد به صندوق اختصاص یافته است.

مدیرعامل بنیاد حیات در پاسخ به این سوال که صندوق ضامن چه مددجویانی خواهد شد؟ توضیح داد: برای ضمانت، عمده مسئله ما در زمینه زنان سرپرست خانوار است. هدف‌گذاری ما برای سال اول این بوده که بتوانیم جامعه ۴۰۰۰ نفری را ضمانت کنیم و در برنامه هفتم کمیته امداد پیش‌بینی شده برای متوسط سالی ۱۰ هزار نفر از طریق این صندوق ضمانت داده شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • هرمزگانی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد تومان زکات فطریه پرداخت کردند
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • پرداخت ۲۰ میلیارد زکات فطریه از سوی هرمزگانی‌ها
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • هم‌اکنون ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه مستقر هستند
  • امکانات نیروی انتظامی باید بهبود پیدا کند
  • رویداد کارآفرینی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد
  • موفقیت ۲۰۰۰ هنرستانی در کسب و کار
  • تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری