Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر چمنی، عضو کارگری شورای عالی کار در گفت‌وگو با ایلنا درباره ضرورت اعمال تورم واقعی در سبد معیشتی که قرار است مبنای مذاکرات مزدی سال ۹۷ قرار بگیرد، گفت: از سال گذشته تاکنون بهای اقلام ضروری که در سبد واقعی مصرف خانواده‌های کارگران قرار دارند؛ تورم محسوسی را پشت سر گذاشته‌اند و برای همین، به روز رسانی ارزش سبد معیشتی یک امر ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: وقتی سال گذشته رقم دو میلیون چهار صدو پنجاه و نه هزار تومان به عنوان ارزش واقعی سبد معیشت یک خانوار متوسط تعیین شد؛ دستمزد کارگران برای سال ۹۶ به میزان ۱۲ درصد افزایش یافت و قرار شد که باقیمانده این مبلغ در قالب افزایش مزدی سالهای بعدی جبران شود.

چمنی ادامه داد: وقتی این روز‌ها قیمت کالایی مانند تخم‌مرغ به راحتی افزایش می‌یابد، بازنگری برای به روز کردن ارزش سبدی که سال گذشته محور مذاکرات مزدی بود؛ یک توقع به‌جاست.

این فعال صنفی کارگری گفت: به عنوان مثال تا برج هفتم امسال قیمت برخی اقلام غذایی تا ۲۵ درصد گران شده‌است، طبیعی است که با نزدیک‌تر شدن به ماه‌های پایانی سال نیز بار دیگر بر این قیمت‌ها افزوده شود.

وی گفت: افزایش سالانه بهای اقلام مصرفی اتفاقی است که به خودی خود باعث عقب افتادن مزد از هزینه‌های زندگی می‌شود؛ اما اگر به این مسئله پیامدهای منفی بودجه انقباضی سال ۹۷ را نیز اضافه کنیم باید در مواجهه با موج جدید گرانی، انتظار فقیر‌تر شدن بیشتر خانواده‌های کارگری را بکشیم.

عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری گفت: برای همین در مذاکرات مزدی پیش‌رو، بایستی بیش از هرچیز برای به روز کردن ارزش سبد معیشت تلاش کنیم.

چمنی ادامه داد: جدا از سیر طبیعی افزایش قیمت‌ها، خانواده‌های مزدبگیر به دلیل افزایش بهای اقلام اساسی مانند نان و حامل‌های انرژی، از سال آینده درگیر تبعات منفی اجرای قانون بودجه ریاضتی خواهند شد و برای همین به روز رسانی ارزش سبد معیشت خواسته‌ای است که باید برای مذاکرات مزدی سال ۹۷ با جدیت پیگیری شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۰۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند

به گزارش صدای ایران از ایرنا از حوزه علمیه خراسان، آیت‌الله سیداحمد حسینی خراسانی روز شنبه در مراسم اقامه عزای امام جعفرصادق (ع) در مدرسه علمیه آیت‌الله خویی (ره) مشهد افزود: حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند و باید برای دفاع از ذخایر شیعی تدابیر هوشمندانه‌ای داشته باشد.

وی گفت: حوزه باید عالم به زمان خود و فرهنگ‌های رایج روزگارش باشد و از سیاست و سیاست مداران زمان با خبر و دنیای خودش را بشناسد و از آنچه که در غرب، مراکز نظامی، اماکن صنعتی و نظام بانکداری اطلاع جامع داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان ادامه داد: حوزه علمیه علاوه بر عالم بودن و نگهبانی از ارزش‌های دینی، و صیانت از عزت، شرف و استقلال ملت باید اهل عمل باشد، چرا که اگر از پیشرفته‌ترین فنون و مهارت‌ها در عرصه‌های مختلف دانش برخوردار باشد، اما اهل عمل نباشد در انجام رسالتش موفق نخواهد شد.

وی افزود: حوزه با مردم و در میان مردم باشد، چرا که اگر حوزه به عنوان علامه دهر روزگار خود شناخته شود، اما از مردم بریده و جدا باشد، دیگر نمی‌تواند نگهبان ایمان، عقیده، فرهنگ، اخلاق، ادب و حجاب و عفاف ملت باقی بماند.

آیت الله حسینی خراسانی گفت: حوزه‌های علمیه و روحانیت مایه چشم روشنی رهبر معظم انقلاب هستند.

وی همچنین با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: نظام جمهوری اسلامی به فرماندهی فرمانده کل قوا و فقیهی از مکتب امام صادق (ع) توانست مراکز حساس اسرائیل را هدف قرار دهد و گنبد آهنین این رژیم منحوس را در هم کوبد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه مردم پشتوانه حوزه‌های علمیه هستند، یکی از دلایل پایداری روحانیت را، حمایت ملت خواند و افزود: حوزه‌های علمیه با همه زهد، تقوا و دیانت بدون حمایت مردم اعتبار ندارند.

وی به وضعیت معیشت طلاب و روحانیت اشاره و بیان کرد: اگر معیشت سامان نگیرد، از هر قشر و ملتی که نیز باشند، دچار آسیب خواهند شد، البته با قناعت، زهد و مجاهدت می‌شود شرایط زندگی را مدیریت کرد، اما باید مشکل معیشت به صورت اساسی حل شود.

دیگر خبرها

  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!