Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از اقدام عجیب تهیه کنندگان کاتالوگ جشنواره سی و ششم تئاتر فجر مبنی بر گرفتن عکس هنرمندان با الهام از ایموجی های فضاهای مجازی، حال نوبت به شکلکی شدن تبلیغات جشنواره شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، در هر دوره ای از برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر دست اندرکاران برگزاری این رویداد هنری گاهی به دلیل ناآگاهی و گاهی به دلیل نداشتن نگاه تخصصی و کارشناسانه در حوزه های تبلیغات و اقلام تبلیغاتی، اقداماتی را انجام می دهند که باعث طرح نقدهای جدی توسط جامعه مخاطب و اهالی هنر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در دوره هایی با طراحی و چاپ پوستر رخ داده و امسال در دوره سی و ششم در برخی از اقلام تبلیغات دیده می‌شود.

سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر که سعی دارد حال و هوای متفاوتی در شکل و شیوه اجرا تجربه کند و برای توجیه حضور کارگردان ها و هنرمندان مختلف در بخش های به ظاهر کم شده و ساده جشنواره، شاخ و برگ های مختلفی را ایجاد کرده است، تجربه ای عجیب را در زمینه تبلیغات معتبرترین رویداد تئاتری ایران پیش رو گرفته است.

گویا علاوه بر اینکه ایموجی ها در فضای مجازی گریبان کاربران را گرفته اند و هر گونه احساسی را به سردترین شکل ممکن منتقل می کنند سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر نیز به واسطه دست اندرکاران برگزاریش، گریبان خود را به دست این شکلک ها داده است.

چندی پیش شاهد این بودیم که کارگردان های حاضر در جشنواره سی و ششم اعلام کردند که تهیه کنندگان کاتالوگ از آنها خواسته اند تا عکس هایی از خود در حالت ایموجی های فضای مجازی بگیرند و ارائه دهند(امری که بعدا مهدی رضاخانی مدیر هنری در گفتگو با مهر آن را غیرحرفه ای دانست) و حال این شکلک ها وارد فضای تبلیغاتی جشنواره هم شده اند.

این شکلک ها به صورت برچسب در مکان های تئاتری در حال توزیع هستند و مخاطب در اولین برخورد با این شکلک ها با تبلیغاتی به سطحی ترین شکل ممکن مواجه می شود که هیچ المانی از تئاتر و جشنواره ای تئاتری ندارد. اگر مخاطب با اصرار شما بپذیرد که این تبلیغات متعلق به یک جشنواره هنری است، در پاسخ به این پرسش که متعلق به کدام جشنواره است، نام بردن از جشنواره بازی های رایانه ای یا جشنواره ای مختص کودکان بیشتر محتمل است.

اگر قصد بر این است که تبلیغات به شکلی ارایه شود که اقشار مختلف و طیف گسترده ای را تحت تأثیر و پوشش قرار دهد بحثی نیست ولی اینکه بدون هیچ المانی از تئاتر و هنر و تنها صرف متفاوت بودن بخواهیم هر تبلیغی را با تصمیم گیری های فردی یا همراه با گروهی موافق آرای خود، انجام دهیم تأثیرگذار نخواهد بود.

اینکه بخواهیم در هر بخش از برگزاری یک رویداد معتبر، نوآوری به خرج بدهیم موضوعی است که کسی آن را کتمان نمی کند ولی هر ترشح ذهنی که با تراوش ذهنی فاصله دارد، نمی تواند مصداق خلاقیت و نوآوری باشد و بسیاری از ایده ها تنها نشانه ای از سطحی نگاه کردن به این جشنواره تئاتری می شود.

جا دارد دست اندرکاران برگزاری سی و ششمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر فجر ضمن حفظ نگاه خود در برگزاری این دوره از جشنواره، از بسط و گسترش نگاه های سطحی سلیقه ای در بخش های مختلف جشنواره از جمله بخش تبلیغات خودداری کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، صحرا فتحی، نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر، پس از ۵ سال دوری از صحنه، نمایش «هواخوری»، جدیدترین نمایشنامه خود را به صحنه خواهد آورد.  

«هواخوری»، خرداد ۱۴۰۳ در یکی از سالن‌های نمایشی تهران روی صحنه خواهد رفت. این اثر نمایشی هم‌اکنون پس از دریافت مجوز، روز‌های تمرین را پشت سرمی‌گذارد.  

صحرا فتحی، نویسندگی، کارگردانی، بازیگری و تهیه‌کنندگی نمایش‌های «مار بازی»، «پونز»، «شبکاری»، «تئاتر بد»، «آوازه خوان طاس»، «ولپن»، «دکلره»، «سرگرم خودت بودی»، «آتن، مسکو»، «خانه زاد» و...  همچنین فیلم‌های کوتاه «زنی که شاعر بود»، «به دریا خوش آمدی» و «بلعیده شده» و نگارش چند فیلمنامه بلند را در کارنامه هنری خود دارد.  

این بازیگر و کارگردان با نمایش‌های «دکلره» و «شبکاری» هم در شهر‌های مختلف کانادا نیز به اجرا پرداخته است.

صحرا فتحی جایزه بهترین فیلم خارجی در نهمین دوره جشنواره فیلم زنان کالیفرنیا آمریکا با فیلم «زنی که شاعر بود» را دریافت کرده است همچنین در هفتاد و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن حضور داشته و از ده جشنواره مطرح بین‌المللی جایزه بهترین بازیگر و کارگردانی را دریافت کرده است.

اطلاعات تکمیلی نمایش «هواخوری» به‌زودی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته قبل از زمان رای‌گیری
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام
  • ۲ اثر به جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد راه یافت