Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استان مرکزی با کمبود داروهای ناباروری مواجه نیست، به علت سهمیه‌بندی، تنها یک برند خاص از داورهای ناباروی در بازار کمیاب است

مصطفی دلاور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، عنوان کرد: به طور کلی در داروخانه‌های استان داروهای مشابه "گونال اف" ساخت کارخانه‌های ایرانی موجود است، گونال اف برندی محدود است و در نتیجه شرکت‌های توزیع‌کننده آنرا به صورت محدودتری توزیع می‌کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارکرد: پائین بودن سهمیه دارویی استان مرکزی به نسبت شهرهای دیگر، شایعه‌ای بیش نیست، در حال حاضر از استان‌های لرستان و همدان برای تهیه یکسری داروهای بیماران سرطانی به استان ما مراجعه می‌کنند.

دلاور با اشاره به اینکه سهمیه داروهای هر استانی به صورت کشوری و توسط وزارت بهداشت تعیین می‌شود، بیان کرد: سهمیه‌بندی داروها برای هر استانی یک فرمول خاص دارد و عوامل زیادی در آن دخیل است، سال گذشته در خصوص سهمیه دارویی استان، به وزارت بهداشت اعتراض کردیم و در نتیجه آن تجدیدنظری هم حاصل شد و در حال حاضر مشکلی در این خصوص وجود ندارد .

وی تصریح کرد: چنانچه استان مرکزی با کمبود دارویی خاص مواجه باشد، این موضوع مبتلابه همه نقاط کشور است، اگر مشاهده می‌شود برخی اقلام دارویی تنها در داروخانه‌های شهرهای قم، اصفهان یا تهران موجود است، بدلیل آنست که این داروخانه‌ها در گذشته داروهای مذکور را به میزان زیادی خریداری کرده‌اند، به همین دلیل در شرایط کمبود دارو، باز هم در این داروخانه‌ها داروهایی مانند "گنال اف" یافت می‌شود .

دلاور اظهار کرد: برخی داروها قیمت بسیار بالایی دارند و داروخانه‌ها بنا به تقاضا و ظرفیت مالی خود اقدام به خرید این داروها می‌کنند، معمولا دارخانه‌ها خصوصی هستند و در خصوص میزان تهیه و  خرید دارو کاملا مختارند و ما نمی‌توانیم در این زمینه دخالتی داشته باشیم .

وی با بیان اینکه هر دارویی که در بازار موجود باشد به معنای آنست که شرایط مصرف توسط بیماران را دارد، افزود: برخی پزشکان ادعا می‌کنند که برخی اقلام  دارویی اثربخشی لازم را ندارد، در همین راستا این افراد بایستی مستندات خود را به وزارت بهداشت ارسال کنند تا در صورت تایید، از پخش داروی مورد نظر در داروخانه‌ها جلوگیری شود .

دلاور ادامه داد: داروهایی که در سطح کشور توزیع می‌شود، چندین بار مورد آزمایش قرار می‌گیرند و کمیته‌های مختلفی آنها را مورد تایید قرار می‌دهند تا عارضه و مشکلی برای مصرف‌کننده نداشته باشند، برخی پزشکان معتقدند که داروهای ایرانی کیفیت لازم را ندارند ولی هیچ مستندی نیز برای ادعای خود ارائه نمی‌دهند، ادعای آنان، تمام افرادی که در ارائه مجوز یک دارو دخیل بودند و تمام پزشکانی که این داروها را به بیمارانشان تجویز می‌کنند، زیر سوال می‌برد .

وی اظهار کرد: در کمبود توزیع دارو دلایل مختلفی وجود دارد، معمولاً دارو از کانال وزارتخانه وارد کشور می‌شود، مشکلات بانکی در خصوص نقل و انتقالات وجوه، مشکلات گمرکی، مشکل نقدینگی شرکت‌های تامین‌کننده دارو، منابع محدود دارویی شرکت‌های سازنده و عدم توافق سازمان با شرکت‌های واردکننده را می‌توان از جمله مشکلاتی دانست که سبب کمبود یک دارو می‌شود .

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی

سازمان تأمین‌ اجتماعی اعلام کرد: در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است. - اخبار اجتماعی -

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر 46 میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای 403 داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت 640 داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، 363  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و 40 داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از 9/99 درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌ اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود 60 درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌ اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 15 هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس 148 میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • جنجال ورود حجاب به سهمیه دارویی داروخانه‌ها | آنجا محلی برای بیمار است، با روان‌شان بازی نکنید!
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!