Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده سریال «جلال‌الدین» گفت: حتی برخی از دکور و صحنه‌ها در ملارد و همچنین خانه مولانا ساخته شده بود اما به دلیل وضعیت مالی سازمان صدا و سیما متوقف شد.

خبرگزاری فارس: «مهدی همایونفر» تهیه کننده سریال «جلال‌الدین» در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس،‌گفت: قرار بود تا فاز دوم این سریال نیز تولید شود اما هر چه پیگیری کردیم (مکاتبه و صحبت) نتیجه‌ای نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خودمان دوست داشتیم تا فاز دو جلال الدین را هم بسازیم و با وجود اینکه حدود چهار سال روی متن‌ها متمرکز بوده و متن‌ها (20 قسمت) هم کاملا آماده بود،‌ اما این اتفاق نیفتاد.

این تهیه کننده در ادامه بیان داشت: حتی برخی از دکور و صحنه‌ها در ملارد و همچنین خانه مولانا ساخته شده بود اما به دلیل وضعیت مالی سازمان صدا و سیما متوقف شد. دکور را با این فرض ساختیم که بلافاصله بعد از پایان دکور زدن، تصویربرداری را شروع کنیم و بازیگر نقش مولانا هم انتخاب شده بود.

وی با اشاره به تاریخی بودن این سریال گفت: درست است الان سریال‌های بسیاری در حال تولید هستند، اما جلال الدین سریالی تاریخی بود و هزینه‌های بالایی را می‌طلبید.

همایونفر درباره تغییر کارگردان‌های این سریال نیز افزود: همان زمان قرار بود تا کارگردان‌های این سریال تغییر کنند اما مشخص نشد که چه افرادی جایگزین آنها می‌شوند.

وی در پایان افزود:‌ به تازگی تصویربرداری سریال «آشوب» به کارگردانی امیرپور وزیری به پایان رسیده و مراحل فنی در حال پیگیری است. تاکنون 10 قسمت به طور کامل تدوین شده است. از آنجایی که این سریال 30 قسمتی به موضوع مقاومت خرمشهر می‌پردازد، به احتمال فراوان خرداد سال آینده از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

 

به گزارش فارس، امین تارخ یکی از کاندیداهای ایفای نقش جوانی و میانسالی مولانا در این سریال بود.

سریال «جلال‌الدین» که توسط شهرام اسدی و آرش معیریان کارگردانی شد، درباره زندگی و مدارج معرفتی و علمی جلال‌الدین محمد بلخی معروف به مولوی بود که شهرت بین‌المللی دارد. اولین قسمت این سریال تاریخی به تهیه‌کنندگی مهدی همایونفر جمعه 19 دی ماه سال 93 ساعت 22:15 از شبکه یک سیما پخش شد.

علی دهکردی، آرش مجیدی، محمود بهروزیان، رضا بهبودی، شبنم مقدمی، مهتاج نجومی، محمد فیلی،انوش معظمی، آتش تقی‌پور، کاظم هژیرآزاد، محمود محکمی، ولی‌الله مومنی، فریده سپاه منصور، اسماعیل خلج‌، داود فتحعلی بیگی، ایمان افشاریان، محمود جعفری، زنده یاد باقرصحرارودی، لیلا موسوی، علی اکبر میلانی، نیکی نصیریان، لی لی فرهادپور و محمدجواد جعفرپور در نقش کودکی مولانا از بازیگران این مجموعه تلویزیونی بودند که با مدیریت ناصر طهماسب دوبله شده است.

سریال «جلال‌الدین» در 11 قسمت 48 دقیقه‌ای تولید شد.

جلال‌الدین محمد بلخی از مشهورترین شاعران ایرانی است. او در دوران حیاتش به القاب «جلال‌الدین»، «خداوندگار» و «مولانا خداوندگار» نامیده می‌شده‌ و مزار او نیز هم اکنون در شهر قونیه کشور ترکیه است. ضمن اینکه مادر او نیز پارسی بوده است. «مثنوی معنوی»، «فیه ما فیه»، «مجالس سبعه» و... از جمله آثار این عارف و شاعر اندیشمند است. مهدی همایونفر تهیه کنندگی «جلال‌الدین» را با درجه کیفی «الف» ویژه برعهده گرفته است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ گزینه داخلی و خارجی کاندیدای سرمربیگری بسکتبال ایران

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بسکتبال گفت: ۴ گزینه داخلی و ۵ مربی خارجی برای هدایت تیم ملی بسکتبال مشخص شده‌اند که در نشست بعدی این کمیته مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

به گزارش مشرق، سعید تابش‌نیا در خصوص نشست کمیته فنی فدراسیون بسکتبال با هدف معرفی گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی اظهار داشت: در این نشست ۴ گزینه داخلی و ۵ مربی خارجی مطرح شدند، رزومه مربیان خارجی دریافت و قرار شد در کمیته فنی مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد، نفرات داخلی هم سرشناس بوده و همه از آنها شناخت کاملی دارند.

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ای که مد نظر داریم در پایان این هفته نشستی دیگر را خواهیم داشت تا کمیته فنی نظر خود را در خصوص نفرات مطرح کند. برنامه ما این است که در نهایت به یک گزینه داخلی و خارجی برسیم تا بعد از بررسی در کمیته فنی و هیات‌ رئیسه، سرمربی جدید انتخاب و معرفی شود.

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بسکتبال در واکنش به اینکه ۲ مربی سرشناس لیگ برتری هم در بین این نفرات حضور دارند یا خیر، گفت: با توجه به این که لیگ در حال برگزاری است فعلا در این خصوص اظهار نظری نمی‌کنم،‌ اما در مورد گزینه‌های خارجی می‌توانم این را بگویم که آنها از مربیان مطرح بسکتبال و از کشورهای اسپانیا، صربستان و ایتالیا هستند.

تابش‌نیا در پاسخ به این سئوال که آیا با توجه به افزایش هزینه‌های ارزی شانس مربیان داخلی بیشتر از گزینه‌های خارجی است، تاکید کرد: در انتخاب سرمربی تیم ملی باید به همه موارد توجه داشت، در این خصوص هم در نشست کمیته فنی بحث و تبادل نظر شد که اگر به گزینه خارجی رسیدیم با چه شرایطی باید اقدام کرد. در این خصوص مشکلی وجود ندارد و صحبت‌های ابتدایی نیز با این نفرات صورت پذیرفته تا در صورت رسیدن به یک نقطه نظر مشترک، وارد مرحله جدیدی از مذاکرات شویم.

وی با تاکید بر نقش کمیته فنی فدراسیون بسکتبال در تصمیم‌گیری و ادامه این روند خاطر نشان کرد: تصمیم بر این شد برای سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال ایران وظایف و مسئولیت کمیته فنی بیان شود چراکه این کمیته موظف است اطلاعات و روند فعالیت تیم ملی را به رئیس فدراسیون ارائه دهد که بر این اساس در تمامی پیروزی‌ها و شکست‌های احتمالی این کمیته دخیل است و باید پاسخگو باشد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تقدیر و تشکر از عوامل سریال رستگاری توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی+تصاویر
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • ۹ گزینه داخلی و خارجی کاندیدای سرمربیگری بسکتبال ایران
  • تاکتیک ماشاریپوف برای فرار؛ چرا او پاسپورتش را به استقلال تحویل نداد؟
  • ماشاریپوف از ایران فرار کرد!
  • ماشاربپوف بدون هماهنگی با نکونام از ایران رفت!
  • از کارگردان و تهیه‌کننده تا منتقد در برابر اتهام بی اخلاقی به هنرمندان سینما
  • روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی