Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت آب، آلودگی هوا، ریزگردها، وضعیت موسسات مالی محور نشست روسای کمیسیون‌های مجلس با رئیس جمهور بود.

محمد مهدی زاهدی با تشریح جلسه صبح امروز روسای کمیسیون های تخصصی مجلس با رئیس جمهور گفت: در این جلسه هر کدام از روسای کمیسیون ها مسائل مرتبط با حوزه تخصصی و همچین مسائل ملی را مطرح کردند و تاکید شد مشکلات چدی که در کشور وجود دارد باید با همدلی حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: بحران بیکاری، عدم انطباق لایحه بودجه سال ۹۷ با برنامه ششم، بحران آب، مسائل حوزه آموزش از مهمترین مطالبی بود که توسط روسای کمیسیون ها مطرح شد.

نماینده مردم کرمان در مجلس همچنین بیان کرد: مطالبی هم اشاره شد مبنی بر اینکه رفتار برخی دولتمردان به گونه‌ای بوده که سطح مطالبات را بالا برده که نمونه آن در مورد برجام است که به نحوی عنوان شد که می تواند همه مشکلات کشور را حل کند و به دلیل همین عدم انعکاس درست سطح مطالبات بالا رفت. از طرف دیگر در مورد وضعیت بازنشستگان به ویژه بازنشستگان فولاد، آموزش و پرورش و دانشگاه ها که مطالبه جدی است، فقط وعده و وعید داده شده است.

رییس کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: موضوعاتی هم در خصوص وضعیت موسسات مالی و سپرده‌گذاران مطرح شد که باید هر چه سریعتر برطرف شود البته این پیشنهادات باید در جلسه سران قوا مورد بررسی قرار گرفته و هماهنگی‌های لازم به عمل آید.

زاهدی خاطر نشان کرد: با توجه به اعتراضاتی هم که طی چند روز اخیر رخ داد، تمامی افراد حاضر در جلسه رفتار آشوبگران را محکوم کردند و خواستار برخورد با این افراد شدند ضمن اینکه مطالبات به حق مردم باید حتما مورد پیگیری قرار گرفته و برای آن راه حلی ارائه شود.

وی ادامه داد: آقای روحانی هم در سخنانی در این جلسه اظهار کرد؛ طی چند سال گذشته دولت راهکارهایی را اتخاذ کرده و موفقتی‌هایی در عرصه خارجی ایجاد شده که عصبانیت دشمن را به همراه داشته و دشمن که تصور می کرد می تواند در منطقه هر کاری انجام دهد ناکام مانده است.

این نماینده مجلس همچنین گفت: آقای روحانی در مورد برجام و صحبت‌های ترامپ هم مطرح کرد که این مسئله با واکنش‌های جهانی مواجه و به تبع آن موجب عصبانیت و نگرانی دشمن شده است.

زاهدی تصریح کرد: یکی دیگر از مباحثی که توسط رئیس جمهور مطرح شد این بود که دولت تلاش کرده تا بتواند برخی از نابسامانی‌هایی که توسط صندوقهای غیرقانونی ایجاد شده سازماندهی کند البته طبیعتا مشکلاتی هم به وجود می آمده است.

وی اظهار کرد: رشد اقتصادی شش درصدی که بالاتر از متوسط دنیا است نیز توسط رئیس جمهور مطرح شد و ایشان بیان کرد که ۷۰۰ هزار شغل ایجاد شده و دولت تلاش کرده تا متوسط درآمدها در کشور افزایش یابد. ضمن اینکه ما کمک‌هایی به اقشار آسیب پذیر داشته‌ایم و شاهد خودکفایی در گندم و گازوئیل بودیم که باید به سمت خودکفایی در بنزین هم حرکت کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس همچنین بیان کرد: روحانی همچنین اظهار داشت که مشکل آب، آلودگی هوا و ریزگردها تا حدودی زمانبر است و ما در تلاش هستیم که هر چه سریعتر بتوانیم این مشکلات را حل کنیم.

زاهدی در پایان گفت: آقای روحانی اشاره کرد در حل مسائل مالی و مشکلاتی که در موسسات مالی غیرمجاز ایجاد شده، ناچار شدیم ۱۱ هزار میلیارد تومان از بیت المال را هزینه کنیم.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۵۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد