Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- ایرنا- معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: از آنجایی که 60 درصد زندانیان استان معتاد به مواد مخدر هستند تشکیل دادگاههای درمان مدار در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش ایرنا محمدعلی حمیدیان روز دوشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان اظهار داشت: از سال گذشته قوه قضاییه به دنبال این بود که با نگاه عالمانه بتواند پیشگیری از مواد مخدر را دنبال کند که در این زمینه سند جامع وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امروز مواد مخدر از بحران هایی است که باید مدیریت شود.
وی با اشاره به اهمیت دادگاه درمان مدار گفت: این دادگاه یک سیستم قانونمند ترک اعتیاد و صیانت پس از بهبودی است که در آن معتادان متجاهر در مرحله نخست پس از جمع آوری به مراکز ماده 15 و 16 ترک اعتیاد ارجاع و پس از بهبودی آزاد می شوند.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان افزود: چنانچه این قبیل معتادان ترک اعتیاد نکردند در مرحله بعد پس از جمع آوری به عنوان مجرم به زندانها انتقال می یابند.
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با بیان اینکه امروز جامعه هدف شورای پیشگیری مشخص است گفت: برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید تمام تلاش خود را بکار گیریم و بر اساس واقعیت های جامعه برنامه ریزی کنیم.
حجت الاسلام ابراهیم حمیدی با بیان اینکه امروز سیستان و بلوچستان از فضای بسیار خوب اجتماعی و امنیتی برخوردار است اظهار داشت: با توجه به اهمیت جوانان و نوجوانان اقدامات خوب پیشگیرانه ای در جامعه درحال انجام است.
وی تاکید کرد: اقدامات پیشگیرانه را برای دانش آموزان مقاطع ابتدایی به دلیل تاثیر گذاری باید با جدیت بسیار زیادی در دستور کار قرار داد.
وی گفت: آموزش و پرورش باید آسیب های دانش آموزان را مدیریت کند.
وی بیان کرد: در این راستا طرح نماد یکی از طرح های مهم است که بسیار نتیجه بخش خواهد بود.
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان با اشاره به طرح کاداستر گفت: این طرح می تواند پیشگیرانه باشد و دعاوی اختلافات ملکی را کاهش دهد.
وی با اشاره به دادگاه درمان مدار گفت: دادگاه درمان مدار یک سیستم تشویق و تنبیه است که معتاد یا باید درمان شود یا به زندان برود.
وی افزود: معتاد در فرایند این دادگاه اگر نمی خواهد به زندان برود باید در یک مرکز ترک اعتیاد درمان شود و در صورتی که پس از 6 ماه بهبود یافت تشویق و گرنه بعد از 6 ماه به مراکز مورد نظر معرفی می شود.
وی تاکید کرد: باید ادارات متولی در زمینه تحقق اهداف و وظایف دادگاه درمان مدار همکاری لازم را داشته باشند.
7316** 6081 خبرنگار: عصمت جهانی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۶۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان