Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: جایگاه بانوان به قدری ارزشمند است که ذات اقدس الهی حق تقدم را به دختر داده و در احادیث آمده مادرانی که نخستین فرزندشان دختر باشد افتخار بزرگی نصیب شان شده است.

به گزارش ایرنا آیت الله عباسعلی سلیمانی روز دوشنبه در همایش زن بلوچ، بانوی مهر و صبر در زاهدان برگزاری چنین همایش هایی را فرصت مناسبی برای تقویت شناخت مقام و منزلت بانوان در نگاه دین مبین اسلام برشمرد و افزود: بنابر بیانات نبی مکرم اسلام (ص) بهترین فرزند دختر است البته دختری که بتواند از کیان دین خود و خانواده اش پاسداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت جنوب شرق کشور لطافت و مهربانی را از خصلت های خوب بانوان دانست و گفت: لطافت گفتار حضرت زهرا(س) پیامبر مکرم اسلام (ص) را به تحسین و تسلیم در می آورد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به ثمرات زندگی گهربار حضرت زهرا (س) اظهار داشت: بر اساس آمارها بیش از 300 میلیون سادات از دامن حضرت زهرا(س) تحویل جامعه شدند که خیلی از آنان شخصیت های بزرگی چون امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب هستند.
امام جمعه زاهدان افزود: امروز علاوه بر تشیع، بسیاری از اهل سنت نیز به «سید» بودن خودشان افتخار می کنند که از آن جمله امام جمعه اهل سنت چابهار و امام جمعه اهل سنت سراوان از خاندان سادات بودنشان را برای خود افتخاری بزرگ می دانند.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هیچ گروه و نژادی در دنیا به اندازه سادات شهید نداده و کشتار بی رحمانه در حق آنان صورت نگرفته است.
مسئول واحد بانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: حدود 50 مقاله با موضوعات مختلف مرتبط با زنان بلوچ به دبیرخانه این همایش رسیده است.
وجیه سادات طباطبایی افزود: هشت مقاله از مجموع آثار ارسالی برتر شناخته شدند.
به گزارش ایرنا شماری از بانوان محقق سیستان و بلوچستان که مقالات ارسالی آنان در این همایش برتر شناخته شد مورد تقدیر قرار گرفتند.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی

 مهدی زنگنه  در مراسم آغاز این طرح اظهار کرد: پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی،عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه(س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.

زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان(BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD ، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • (عکس) روایت غم‌انگیز رسول خادم از گفتگو با دختر پابرهنه
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان