Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) در اظهاراتی دوپهلو از اغتشاشگران در ایران حمایت کرد ولی گفت که سیاست این رژیم این است که در امور داخلی تهران دخالت نکند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از رویترز، ییسرائل کاتس در مصاحبه با رادیو ارتش اسرائیل گفت: «من فقط می‌توانم برای مردم ایران در راه مبارزه برای تحقق آزادی و دموکراسی آرزوی موفقیت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی اغتشاشات داخلی در ایران را «تلاش برای تحقق آزادی و دموکراسی» توصیف کرد و مدعی شد: «اگر مردم (ایران) در تحقق آزادی و دموکراسی موفق شوند، بسیاری از تهدیدات علیه اسرائیل و کل منطقه از بین خواهد رفت.»

کاتس در پاسخ به سوالی درباره واکنش متفاوت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نسبت به حمایت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از اغتشاشگران در ایران، مدعی شد رژیم صهیونیستی خود را ملزم به دخالت نکردن در امور داخلی ایران می‌داند.

به گزارش آنا، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر از وزیران کابینه‌اش خواسته بود تا درباره اعتراضات داخلی در ایران کمتر سخن بگویند.

درخواست بنیامین نتانیاهو درباره اظهارنظر نکردن نسبت به اعتراضات داخلی در ایران پس از آن مطرح شد که دو نفر از اعضای کابینه رژیم صهیونیستی در کاربری‌های توئیتر خود از تظاهرات در ایران حمایت کردند.

گیلاد اردان، وزیر امنیت عمومی اسرائیل در کاربری توییتر خود تحرکات اغتشاشگران را «ایستادگی شجاعانه» در مقابل حکومتی توصیف کرد که به ادعای او میلیاردها دلار برای تامین مالی «گروه‌های تروریستی» هزینه می‌کند.

علاوه بر این، زلخی هنگبی، وزیر همکاری منطقه‌ای اسرائیل اقدام تظاهرکنندگان ایرانی را در به خطر انداختن جانشان در راه آزادی «شجاعانه» توصیف کرد. این عضو کابینه نتانیاهو گفت: «جهان متمدن باید از معترضان ایرانی حمایت کند.»

این دو عضو کابینه اسرائیل در حالی از تظاهرات اعتراض آمیز در ایران حمایت کردند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز در کاربری توئیتر خود از اعتراضات داخلی ایران حمایت کرده است.

سناریوی محرمانه واشنگتن-تل‌آویو برای دامن زدن به اعتراضات داخلی در ایران

روزنامه فرامنطقه‌ای رای‌الیوم پیشتر در گزارشی تحلیلی نوشته بود: «شبکه 10 تلویزیون اسرائیل گزارشی را پخش کرده که بیانگر برگزاری جلسه‌ای محرمانه میان میر بن شباط، مشاور امنیت ملی اسرائیل از کابینه نتانیاهو و هربرت، همتای آمریکایی‌اش در تاریخ 12 دسامبر (21 آذر) است. جلسه‌ای که در آن دو طرف به توافق بر سر وضع سناریوها و نقشه‌های عملیاتی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و توسعه موشک‌های بالستیک و گسترش نفوذ تهران به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای در دیگر کشورها همچون سوریه و لبنان دست یافتند. دو طرف همچنین در زمینه مقابله با خطر حزب‌الله در لبنان به توافق دست یافتند.»

عبدالباری عطوان در این گزارش نوشت: «نه شبکه 10 تلویزیون اسرائیل و نه کاخ سفید جزئیات نقشه‌ها و سناریوهای خود را علیه ایران و حزب‌الله فاش نکردند ولی آشکار است که یکی از شاخص‌ترین این سناریوها، سست کردن ثبات و امنیت ایران از داخل کشور، دامن زدن به اعتراضات خیابانی و تحریک برخی جنبش‌های جدایی‌طلب مسلح است.»

وی افزود: «محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان که از او به‌عنوان یکی از مسئولان بسیار نزدیک دولت ترامپ در خاورمیانه یاد می‌شود، به صراحت از نقشه‌های خود در این راستا می‌گوید؛ چنانکه حدود شش ماه پیش در یک مصاجبه تلویزیونی گفته بود عربستان قصد دارد به‌عنوان یک اقدام بازدارنده، جنگ را به داخل ایران منتقل کند و بعید نیست تظاهراتی که اکنون در برخی شهرهای ایران و به‌شکل محدود برگزار می‌شود، بخشی از این سناریو و راهبرد باشد.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۸۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش دانشجویان؛ حمایت حقوقی غرب از صهیونیست‌ها نتیجه معکوس داشت

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، طی سال‌های گذشته و اخیر، لابی‌های صهیونیستی نفوذ گسترده‌ای در ساختار قدرت در غرب داشته‌اند و نه‌تنها دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در آمریکا، بلکه احزاب سنتی و جدید اروپایی را نیز به متغیر‌هایی وابسته به خود تبدیل کرده‌اند. در این میان، یکی از استراتژی‌های حقوقی و قضایی مقامات آمریکایی و اروپایی در راستای صیانت از موجودیت نامشروع رژیم اشغالگر قدس، جرم‌انگاری علیه هرگونه انتقادی علیه اسرائیل است. بر این اساس، حتی مطالبه‌گری حداقلی در خصوص توقف جنگ و پایان دادن به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه، مصداق یهودستیزی محسوب می‌شود و مطالبه‌کنندگان را با مجازاتی سخت از سوی نهاد‌های قضایی و امنیتی در غرب مواجه می‌سازد.

بااین‌حال، چنین سیاست‌گذاری وقیحانه‌ای در جریان اعتراضات عمومی در اروپا و آمریکا به چالش کشیده شد و بسیاری از شهروندان در این کشورها، باوجود فشار‌ها و تهدیدات مستقیم حقوقی و امنیتی علیه خود به خیابان‌های واشینگتن، نیویورک، لندن، پاریس، برلین و غیره آمدند.

ما با خیزشی ماهوی در نسل جدید آمریکا مواجه هستیم که استراتژی کلان واشینگتن در حمایت مطلق و حتی نسبی از تل‌آویو را پس زده و درصدد ترسیم آمریکای منهای اسرائیل و فراتر از آن، جهان منهای صهیونیسم برمی‌آید

دستگاه‌های قضائی و امنیتی غرب به‌جای عبرت‌گیری از خطای مطلق و وقیحانه خود در جرم‌انگاری از تحرکات ضدصهیونیستی که در مخالفت با جنگ غزه صورت می‌گیرد، دامنه این جرم‌انگاری را وسیع‌تر کرده‌اند تا از یک‌سو حمایت خود از اسرائیل را پررنگ‌تر کنند و از سوی دیگر، به خیال خود مانع از تشدید دامنه اعتراضات سراسری علیه صهیونیست‌ها شوند.

اما خیزش اخیر دانشجویی در دانشگاه‌های کلمبیا و تگزاس و تسری آن به دانشگاه‌های دیگر آمریکا، به‌وضوح این سیاست غیرانسانی غرب را به چالش کشید. صورت‌مسئله مشخص است: ما با خیزشی ماهوی در نسل جدید آمریکا مواجه هستیم که استراتژی کلان واشینگتن در حمایت مطلق و حتی نسبی از تل‌آویو را پس زده و درصدد ترسیم آمریکای منهای اسرائیل و فراتر از آن، جهان منهای صهیونیسم برمی‌آید. این مخالفت ماهوی در کشوری تجلی یافته که نه‌تنها خود را در سیاست‌های رسمی‌اش حامی صهیونیسم قلمداد می‌کند، بلکه در عمل متغیری وابسته به تل‌آویو به شمار می‌آید. در این اعتراضات، نه فقط عملکرد رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، بلکه ماهیت صهیونیسم به‌عنوان یک جریان قبیح و نامشروع به چالش کشیده شده است. 

اعتراضات دانشجویی رخ‌داده در آمریکا، نقطه آشکارساز شکست حمایت‌های وقیحانه و همه‌جانبه غرب از این رژیم نامشروع و همچنین شکست استراتژی‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی رسانه‌ها و جریانات قدرت در آمریکا و اروپا محسوب می‌شود.

مقامات غربی پس از جنگ غزه، هزینه هرگونه اعتراضی را علیه رژیم اشغالگر قدس بالا بردند، اما نتیجه این روند، چیزی جز خیزش عمیق‌تر، آگاهانه‌تر و گسترده‌تر دانشجویی و عمومی علیه این رژیم نامشروع و بازیگران آمریکایی-اروپایی حامی نسل‌کشی در غزه نبوده است. یکی از موضوعاتی که غرب را شدیداً نگران ساخته، جنس آگاهانه این اعتراضات و غیر مقطعی بودن آن است. این اعتراضات محصول و خروجی یک روند است، نه یک حرکت احساسی و یک‌روزه که بخواهد با تهدید یا سانسور از بین برود. قطعاً غرب با اصرار خود در حمایت از صهیونیسم، بیش‌ازپیش منجر به تسریع این روند اعتراضی گسترده خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگیری لفظی میان لاپید و وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • نوبت مکافات جنایت
  • پای عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی شکست
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • برکناری نتانیاهو تنها راه نجات است/ تاکید بر برگزاری انتخابات زودهنگام
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • نظامیان صهیونیست: از دستور آمادگی برای حمله به رفح اطاعت نمی‌کنیم
  • وزیر اسرائیلی به نتانیاهو: به رفح حمله نکنی، کابینه‌ات ساقط می‌شود
  • خیزش دانشجویان؛ حمایت حقوقی غرب از صهیونیست‌ها نتیجه معکوس داشت