Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه آموزشی کارآفرینی دانشجویی با هدف افزایش آگاهی و مهارت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از سوی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس مرکز رشد واحد همدان در کارگاه کارآفرینی دانشجویی در محل آمفی‌تئاتر مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای همدان که با حضور بیش از 140 نفر از دانشجویان، دانش‌آموختگان و مهارت آموزان برگزار شد با بیان اینکه کارگاه آموزشی کارآفرینی دانشجویی با هدف آگاهی بخشی به دانشجویان، دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پیرامون آینده تحصیلی و شغلی برگزار شد، تصریح کرد: «در این سمینار با شیوه‌های مختلف تلاش می‌شود تا دانشجویان با مفهوم واقعی کارآفرینی به‌عنوان راهکارسوم (علاوه بر استخدام و خوداشتغالی) بیشتر آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مهدی عسگری کیا افزود: «کارآفرینی دانشگاهی و دانشگاه کارآفرین، مفاهیمی با ارتباط دوسویه هستند و دانشگاه آزاد اسلامی کارآفرینی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان از طریق کارآفرینی دانشگاهی را به‌ عنوان نقشه راه خود انتخاب کرده است.»

وی تاکید کرد: «رسالت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در مراکز رشد پویا و دفاتر ارتباط با صنعت این است که دغدغه و نگرانی‌های دانشجویان را جدی گرفته و تلاش کنیم تا افق اشتغال دانشجویان شفاف‌تر شود و این شفافیت تصمیم‌گیری منطبق بر واقعیات را برای دانشجویان و دانش‌آموختگان آسان کند«.

رئیس مرکز رشد واحد همدان افزود: «کارگاه‌ها و سمینارهایی ازاین‌دست، محصول نگاه جدیدی در دانشگاه آزاد اسلامی به مقوله اشتغال و کارآفرینی است.»

وی تصریح کرد که در کارگاه کارآفرینی سعی بر اصلاح نگرش دانشجویان نسبت به فرایند اشتغال و هدایت آنها از کارجویی به کارآفرینی است و تلاش می‌کندتا در جهت ایجاد زمینه مناسب برای داشتن روحیه خودباوری، امید و حرکتبه‌سوی آینده‌ای با چشم‌انداز روشن، ضمن ایجاد یک دانشگاه کارآفرین، دانشجوی کارآفرین نیز تربیت کند.

عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی همدان در این کارگاه با آموزش اصول ارتقای بهره‌وری فردی، به معرفی پارامترهای مؤثر در ارتقای توانمندی‌های دانشجویان پرداخت و مدل اشتغال و موفقیت کارآفرینان موفق جوان را تشریح کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان

احمد محمدی زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاورد‌های خوبی در حوزه دانش بنیان‌ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص‌های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک‌های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص‌های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک‌های علم و فناوری و هیئت‌های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان‌های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان