Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران ناز»
2024-03-28@09:32:57 GMT

علت خنده دو دختر اصفهانی قبل از خودکشی

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۸۴۳۶۱

علت خنده دو دختر اصفهانی قبل از خودکشی

علت خنده دو دختر اصفهانی قبل از خودکشی

 

به گزارش ایران ناز ، خودکشی مرگبار دو دختر اصفهانی با پرتاب خود از روی پل ، دل بسیاری از مردم را به درد اورد و جامعه را تکان داد. فیلمی از لحظاتی قبل از خودکشی دو دختر نوجوان اصفهانی در فضای مجازی دست به دست میچرخد . این دو دختر نوجوان در حالیکه شاد و خندان به سوی پل میروند آخرین حرفهای خود را در کلیپی برای خانواده و آشنایانشان ضبط میکنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار فیلمی از لحظه قبل از خودکشی دو دختر اصفهانی از خنده های این دو دختر دارد. اما دلیل این خنده ها چیست؟چرا دختران اصفهانی قبل از خودکشی میخندیدند؟

 

تقریباً اکثر ما فیلم قبل از اقدام به خودکشی دو دختر اصفهانی را دیده ایم. برای بسیاری از شاهدان این فیلم، خنده ها و نوع رفتارهای این دو نفر سوال برانگیز بود

 

 

مگر می شود آدمی در چنین وضعیت پرنشاطی باشد و در عین حال درصدد خاتمه دادن به زندگی خود باشد. چه واقعیت تلخ و هشداردهنده ای در پشت این خنده های تلخ وجود دارد؟

 

 

در کنار تمام تحلیل ها و نظرات کارشناسی مختلفی که این روزها برای پاسخ به چرایی وقوع این موضوع مطرح می شود. لازم است به دنبال پاسخ این پرسش باشیم که چه اقداماتی می توانستیم برای پیشگیری از این وقوع این اتفاق تلخ انجام دهیم که نسبت به آنها بی توجه بودیم و چگونه می توان از بروز حوادث مشابه دیگر پیشگیری کرد؟

 

 

دکتر سیدکاظم ملکوتی، رئیس جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران، روانپزشک، عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این پرسش ها می گوید:”شجاعت ” و “نترسی” که این دو سعی می کنند به رخ بکشند، حکایت از اوج استیصال، ترس، ناامیدی و تنهایی آنان است که با خنده از حال درون خود حرف می زنند. این جملات که ” دیدی انجام دادم … ” ، واقعیت تلخی را آشکار می کند؛ آنان قبلاً چنین تهدیدی را برای دوستان یا والدین و غیره مطرح کرده اند اما انگار کسی گفته بود؛ “جرأتش را نداری یا جگرش را نداری.”

 

وی ادامه می دهد:اتفاقاً بی توجهی اطرافیان به این تهدیدها، نخستین خطای شایعی است که معمولاً در رابطه با خودکشی دیده می شود. در بسیاری از موارد اطرافیان این تهدیدها را شوخی، بازی برای ترساندن، تهدید و غیره تلقی می کنند. آنان با خود می گویند؛ «اگر این حرفها جدی بود تا حالا اقدام کرده بود. این برای چندمین بار است که تهدید می کند.»

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تأکید می کند:خانواده و اولیای مدرسه باید همواره به این تأکید متخصصان توجه داشته باشند که بیان فکر خودکشی و تهدید به خودکشی همیشه باید جدی گرفته شود. به ویژه اگر بارها تکرار شود. سابقه اقدام به خودکشی احتمال بروز اقدام را 20 تا 25 برابر افزایش می دهد. هر اقدام بعدی می تواند شدیدتر و مهلک تر از دفعه قبل باشد.

 

ذره بینی بر عملکرد خانواده و مدرسه

 

وقتی نوجوانی تحت فشار روانی قرار دارد، نشانه های آن حتماً در رفتار و کیفیت تحصیلش در مدرسه و خانواده خودنمایی می کند. نشانه هایی که اگر مشاوران و اولیای مدرسه و اعضای خانواده به آن توجه می کردند، می توانستند صدای زنگ خطر را بشنوند و ببینند.

 

دکتر ملکوتی در ادامه تأکید می کند:افسردگی در نوجوانان می تواند به شکل پرخاشگری و بروز رفتارهای خشن نمایان شود.در واقع اقدام به خودکشی در این دختران، وسیله ای برای ابراز خشم آنان بوده است تا به اطرافیان خود ثابت کنند که حرف آنان پوچ نیست بلکه جدی است. خانواده ها می توانستند به محض مشاهده رفتارهای فرزندشان، مشکل را با مشاور مدرسه یا مرکز مشاوره آموزش و پرورش مطرح کنند و چتر حمایتی روانی مناسبی برای فرزندان خود فراهم کنند.

 

مهمترین اقدامات پیشگیری کننده

 

بسیاری از دوستان این دو نوجوان در شک و بهت روانی به سر می برند و این خود مسأله بسیار مهم دیگری است که حتماً باید مورد توجه خانواده ها، اولیای مدرسه و مسئولان قرار گیرد.

 

رئیس جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران معتقد است که مشاوران مدرسه باید نسبت به این موضوع اقدامات موثری همچون ارائه آموزش های لازم و مشاوره های کوتاه مدت به همکلاسی ها، سایر دانش آموزان مدرسه و حتی اولیای مدرسه انجام دهند.

 

دکتر ملکوتی تأکید می کند:آموزش علایم افسردگی و شرایط بحران روانی به اولیا مدرسه، والدین و دانش آموزان می تواند در شناسایی افراد و دانش آموزان در معرض خطر کمک کند و موجب پیشگیری از تکرار حادثه ای مشابه شود. چنین اقدامی می تواند از سوی مرکز مشاروه سازمان آموزش و پرورش و یا کارشناسان بهداشت روان شبکه بهداشت انجام شود.

 

رئیس جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران در پایان تأکید می کند:با توجه به این که خودکشی یک پدیده اجتماعی است و آثار روانی و اجتماعی زیادی بر جامعه تحمیل می کند، کتمان این حادثه دهشتناک نه تنها به پیشگیری از بروز وقایع مشابه کمک نمی کند بلکه خطر بروز آن را نیز می تواند افزایش یاید

 

بنابراین بررسی روانشناسانه و درک آسیب های موجود در فرد متوفی و اقدام کننده به خودکشی می تواند از بروز موارد مشابه پیشگیری کند. البته به شرط آن که این اقدامات به آموزش های مناسب در خانواده و مدرسه منتهی شود.

 

 

منبع: ایران ناز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irannaz.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران ناز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری عامل ربایش دختر ۲۰ساله در تهران

سردار علی ولی‌پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح جزئیات این خبر گفت: ابتدای فروردین‌ماه سال جاری در پی فقدان دختری حدودا ۲۰ساله و شکایت خانواده وی به پلیس، موضوع رسیدگی به این پرونده در دستورکار تیمی زبده از کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. 

وی افزود: کارآگاهان در گام نخست طی انجام تحقیقات ابتدایی از شاکی دریافتند که فقدانی به بهانه خرید از منزل بیرون رفته است، ولی پس از خروج از منزل دیگر به منزل بازنگشته است. خانواده این فقدانی در حین تحقیقات کارآگاهان اعلام کردند که اعضای خانواده‌شان فقدانی را در یکی از خیابان‌های مرکز شهر تهران سوار بر یک خودروی پراید مشاهده کرده‌اند.

این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: با تحقیقات میدانی مشخص شد که فقدانی به همراه یک مردجوان از مغازه‌ای اقلام خوراکی تهیه کرده است و به این ترتیب در ابتدا چهره این مرد جوان شناسایی و در نهایت با رصد‌های اطلاعاتی هویت و مخفیگاه متهم شناسایی شد. 

ولی‌پور گودرزی بیان کرد: پس از مراقبت‌های نامحسوس و شبانه روزی، بعد از هماهنگی‌های قضایی، متهم در مخفیگاهش دستگیر و به همراه فقدانی به پلیس آگاهی انتقال یافت. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: متهم در بازجویی اولیه اقرار داشت که حدودا ۳ سال با فقدانی آشنا بوده است و به دلیل علاقمندی و قصد ازدواج با وی، موضوع را باخانواده او درمیان گذاشته است، اما به دلیل اعتیاد به موادمخدر و استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز، با مخالفت‌های شدید خانواده فقدانی روبه‌روشده و به گفته خودش، چاره‌ای جز فراری دادن او نداشته است. متهم همچنین اعتراف کرد که با طرح و نقشه قبلی، فقدانی را از منزل خارج کرده و با خود به منزلش در مرکز شهر تهران برده است. 

براساس گزارش خبرگزاری پلیس، این مقام ارشد انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به پیدایش فقدانی، نامبرده تحویل خانواده خود داده شد و پس از آن طی صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضایی، متهم پس از تکمیل پرونده به زندان منتقل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • آزار یک دختر ۱۲ ساله توسط مولوی پاکستانی + فیلم
  • (ویدئو) بازداشت یک مولوی هنگام تجاوز به دختر ۱۲ ساله‌ای که برای آموزش قرآن آمده بود!
  • چرا کشورهای شاد نرخ خودکشی بالایی دارند؟
  • دستگیری عامل ربایش دختر ۲۰ساله در تهران
  • پسر جوان دختر عاشق را از خانه فراری داد
  • خنده از ته دل عجیب روباه در آغوش یک دختر
  • خانواده‌ ای در اندونزی دسته‌ جمعی خودکشی کردند
  • بازتاب وسیع خودکشی هولناک و دسته‌جمعی یک خانواده ۴نفره + عکس
  • کمک فوری برای نجات یک مادر و دو دخترش بیمارش
  • خانواده ای در اندونزی دسته جمعی خودکشی کردند