Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، دکتر فریدون همتی در هشتمین نشست ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان با اشاره به برخورداری هرمزگان از وجود صنعت کشتی‌سازی، اظهار داشت: صنایع دریایی ظرفیتی مهم در هرمزگان محصوب می شود و برای راه اندازی شهرک صنایع دریایی در منطقه ویژه کشتی سازی در بندرعباس برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تفاهم نامه ای با صندوق توسعه صنایع دریایی امضا کرده ایم تا این صندوق تسهیلات ارزان قیمت جهت اشتغالزایی در عرصه صنایع دریایی در هرمزگان پرداخت کند.

استاندار هرمزگان با اشاره برنامه توسعه گلخانه‌های تولیدات کشاورزی در هرمزگان، افزود: براساس برنامه قرار است پنج هزار و 900 هکتار گلخانه‌ تولیدات کشاورزی تا سال ۱۴۰۴ در هرمزگان ایجاد شود که در نظر داریم این رقم را تا پایان برنامه ششم تا سال ۱۴۰۰ محقق کنیم.

همتی تصریح کرد: با توسعه کشت گلخانه ای تحولات خوبی در عرصه اشتغال و تولیدات محصولات کشاورزی ایجاد می شود.

وی بیان داشت: در بخش طیور و مرغداری نیز در استان هرمزگان بیش از ۲۰۰ مرغداری فعال وجود دارد که باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال واحد‌های غیرفعال هم با حمایت مناسب و پرداخت تسهیلات به چرخه تولید بازگردند.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: با راه اندازی واحد تولید جوجه یک روزه، زنجیره توسعه طیور در استان کامل می‌شود و هزینه تمام شده تولید گوشت مرغ در استان کاهش می‌یابد.

مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی کشور نیز در این نشست، عنوان کرد: تسهلات این صندوق در زمینه راه اندازی صنایع سبک و کوچک دریایی و به جوانان جویای کار پرداخت می‌شود.

عبدالمجید رضوانی گفت: این تسهیلات با بهره کم برای مشاغل مرتبط با دریا مانند صیادی و تامین شناور‌های کوچک پرداخت می‌شود.

وی افزود: سهمیه اختصاصی هرمزگان امسال از محل این تسهیلات هزار فقره است که متقاضیان می‌توانند برای دریافت آن به دفتر صندوق توسعه صنایع دریایی در استان مراجعه کنند.

رضوانی با اشاره به اینکه این صندوق به هفت استان ساحلی خدمات ارائه می‌دهد، افزود: برای حمایت از ظرفیت‌های دریایی هرمزگان در صورت توانمندی افراد متقاضی و همکاری بانک‌ها سقف ۶۰ میلیون تومانی تسهیلات افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، اسلام جاودان خرد ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک به خصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها شامل پرداخت این تسهیلات می‌شوند.

وی بیان داشت: واحدهای صنعتی، معدنی، شهرداری‌ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا محیط زیست استان برای مراجعه کنند.

جاودان خرد افزود: هیچ نهادی تاکنون برای ارائه طرح‌های زیست محیطی و دریافت تسهیلات به صندوق ملی محیط زیست مراجعه نکرده است.

وی اظهار داشت: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک مؤسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند.

وی اظهار داشت: این صندوق، تسهیلاتی با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند اما متأسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

جاودان خرد تصریح کرد: متأسفانه صنایع، شهرداری‌ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهره مندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده نکرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان داشت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

کد خبر 6094198

دیگر خبرها

  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی