Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند دوشنبه شب در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان بوشهر افزود: دستگاه های اجرایی بخش های مختلف خدماتی، کشاورزی، صنعت و معدن موظف هستند به محض دریافت تقاضای سرمایه گذار خودشان استعلام های مورد نیاز سرمایه گذار را از نهاد مربوطه گرفته و به سرمایه گذار تحویل دهند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه روند صدور مجوز سرمایه گذاری 2 هفته تعیین شده دستگاه هایی که در این زمینه کوتاهی می کنند باید پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گراوند اظهار داشت: در ارتباط با صدور مجوز کشت گلخانه ای نیز نیاز است با تشکیل کارگروهی متشکل از محیط زیست، جهاد کشاورزی و امور آب فرایند صدور مجوز مربوط به این مهم تسریع شود.
گراوند ادامه داد: مردم از عملکرد برخی از دستگاه های اجرایی رضایتمندی کامل ندارند که دلیل عمده آن نیز طولانی شدن فرایند صدور مجوزهای مورد نیاز آنان است.
وی یادآور شد: در ارتباط با آبزی پروری و بویژه پرورش ماهی در قفس نیز باید با توجه به ظرفیت استان برنامه ریزی لازم برای افزایش تولید آن صورت گیرد زیرا تولید سالانه چهار هزار تن ماهی در قالب طرح پرورش ماهی در قفس به هیچ وجه زیبنده استان ساحلی بوشهر نیست.
وی در ارتباط با تسهیلات کارگروه تسهیل رونق و رفع موانع تولید گفت: برخی از بانک های استان بوشهر در این حوزه عملکرد قابل قبولی دارند که انتظار می رود سایر بانک ها نیز این رویه را در پیش گیرند.
وی ادامه داد: هدف در پرداخت تسهیلات برای استفاده طرح ها و پروژه های قابل احیا و کمک کننده به رونق کسب و کار مردم است که این مهم باید در دستور کار جدی بانک ها قرار داشته باشد.
رئیس سازمان بودجه و برنامه ریزی استان بوشهرگفت: توسعه کشت گلخانه ای با توجه به نیاز پایین آن به آب در استان کم آبی مانند بوشهر اهمیتی انکارناپذیر دارد.
رضا عوض پور افزود: بیشتر دشت های استان با کمبود شدید آب روبرو هستند که برای کمک به بهبود سفره زیرزمینی آب این دشت ها کشت گلخانه ای به عنوان کشتی که میزان مصرف آب آن به مراتب کمتر از کشت فضای باز است باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تهاتر و تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت از محل ظرفیت‌های قانون بودجه خبر داد. - اخبار استانها -

ابوالحسن عالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از تسریع طرح‌های آبرسانی و جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم خبر داد و اظهار داشت: اجرا طرح شبکه‌های فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر تسریع یافته و بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی در ادامه از تهاتر و تسویه 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت خبر داد و بیان کرد: از محل ظرفیت‌های قانونی در بودجه سال قبل در مجموع بیش از 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای را یکی از این موارد دانست و اضافه کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت به میزان 164.8 میلیارد تومان، امور مالیاتی 20.6 میلیارد تومان و پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ 51.6 میلیارد تومان بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموس نمایان شود.

وی از به‌کارگیری افزایش ظرفیت بخش خصوصی در طرح‌های آبرسانی استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه‌گذاران به‌صورت ویژه حمایت می‌شود.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تکمیل طرح‌های آبرسانی روستایی خبر داد و بیان کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال دشتی به طول حدود 10 کیلومتر و با 12 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

عالی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است ادامه داد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال 41 خانوار با 123 نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر