Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@17:05:33 GMT

طرح ایستگاه‌های دوچرخه به اصلاح نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۸۶۶۱۶

طرح ایستگاه‌های دوچرخه به اصلاح نیاز دارد

یک کارشناس حمل و نقل شهری با اشاره به طرح ایستگاههای دوچرخه در شهر اصفهان گفت: قرار بود ۱۵۰ سیستم مکانیزه دوچرخه در شهر راه‌اندازی و مسیرهای دوچرخه از معابری عبور کند که ایمنی دوچرخه سواران در نظر گرفته شود، اما متاسفانه این طرح موفقیت‌آمیز نبود.

حسین حق شناس در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: همانگونه که امروزه در شهرهای پیشرفته دنیا حتی شهرهای امریکایی که گفته می شود، خودرو محور هستند، ایستگاه‌های دوچرخه راه‌اندازی و گسترش یافته است، در سال ۱۳۸۷ به واسطه تجربیات سایر شهرهای دنیا پیشنهادی به شهرداری اصفهان مبنی بر راه‌اندازی ایستگاه‌های دوچرخه در سطح شهر ارایه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشکده حمل و نقل دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه آلایندگی خودروها تاثیر زیادی در افزایش آلودگی هوا  دارد، جنبش‌های سبز و حمل و نقل پایدار به سمت استفاده هر چه بیشتر از دوچرخه رفته‌اند و سعی دارند آن را در بین شهروندان گسترش دهند، زیرا دوچرخه ایجاد ترافیک نمی‌کند، آلایندگی ندارد و به جای پارک کمتری نیاز دارد.

وی با اشاره به طرح جامع حمل و نقل که توسط دانشگاه‌های صنعتی، اصفهان و هنر تدوین شد، گفت: در آن طرح جامع ابعاد مختلفی همچون حمل و نقل همگانی مخصوص خطوط مترو، BRT  همچنین گسترش مسیرهای دوچرخه مورد بررسی قرار گرفت و نتایج گویای آن بود که مشکل اصلی مردم در استفاده نکردن از ایستگاه‌های دوچرخه، نبودن مسیرهای ایمن دوچرخه و مباحث فرهنگی موجود در بین شهروندان است؛ از این رو قرار شد به مرور مسیرهای دوچرخه در سطح شهر اضافه شود و ایستگاه های دوچرخه، مسیرهای دوچرخه را به یکدیگر متصل کند و سپس به مرور ایستگاه‌های دوچرخه هم افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: قرار بود ۱۵۰ سیستم مکانیزه دوچرخه راه‌اندازی و مسیرهای دوچرخه از معابری عبور کند که ایمنی دوچرخه سواران در نظر گرفته شود، اما متاسفانه این طرح موفقیت‌آمیز نبود.

حق شناس با بیان اینکه طرح ایستگاه‌های دوچرخه امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا اجرا شده و در حال گسترش است، گفت: در شهر اصفهان نیز باید اشکالات موجود رفع و اصلاح شود و مسیرهای دوچرخه سواری برای استفاده علاقه‌مندان راه اندازی شود.

وی خاطرنشان کرد: استقبال در ایستگاه‌های مختلف دوچرخه بنا به موقعیت آن با یکدیگر متفاوت است، از این رو باید با جابه جایی ایستگاه‌ها و افزایش مسیرهای دوچرخه، رفع اشکال شود، اگر مشکلات به دلیل نوع دوچرخه‌هاست، نوع آن را تغییر داد یا برای کاهش هزینه‌ها، ایستگاه‌های دوچرخه را به بهره‌برداران بخش خصوصی واگذار کرد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت

سنجش کیفیت هوا، امروز (یکشنبه) با قرار گرفتن روی شاخص ۶۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوای اصفهان امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در ساعات منتهی به ظهر با قرار گرفتن روی شاخص ۶۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه احمدآباد با شاخص ۹۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

امروز همچنین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا متعلق به شهرداری اصفهان در خیابان ۲۵ آبان با شاخص ۵۹، انقلاب با شاخص ۷۳، پارک زمزم با شاخص ۵۴، دانشگاه صنعتی با شاخص ۶۰، رهنان با شاخص ۷۱، زینبیه با شاخص ۵۷، سپاهان شهر با شاخص ۵۳، فرشادی با شاخص ۵۶، فیض با شاخص ۵۷، کاوه با شاخص ۶۹، کردآباد با شاخص ۵۶، ولدان با شاخص ۶۳ سالم (زرد) و میرزاطاهر با شاخص ۴۱ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد.

در حال حاضر تنها ایستگاه‌های فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفیت هوا در استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، ایستگاه‌های زرین‌شهر، قهجاورستان، سجزی، کاشان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، مبارکه و شاهین‌شهر است که شاخص کیفی هوا در موقعیت سجزی با شاخص ۶۱، قهجاورستان با شاخص ۷۲، نجف‌آباد با شاخص ۸۳، مبارکه با شاخص ۵۷ و خمینی‌شهر با شاخص ۵۲ سالم (زرد)، زرین‌شهر با شاخص ۴۴، کاشان با شاخص ۴۶ و شاهین‌شهر با شاخص ۳۱ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد. ایستگاه‌های خرازی، استانداری اصفهان، پروین، رودکی، جی، میثاق، خواجو، باغ غدیر و شهر دولت‌آباد فعال نیست.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

شاخص کیفی هوا (Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا همچون مونوکسید کربن، دی‌اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن‌دار، ازن و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف دارد، به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 750834

دیگر خبرها

  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • هوای کلانشهر اصفهان پاک است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور پاک است
  • رئیس قوه قضائیه در هرمزگان: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • هوای اصفهان سالم است
  • چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد