Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-فوق تخصص ستون فقرات با اشاره به علائم تنگی کانال نخاعی کمری گفت: در موارد شدید با پیشرفت علائم تنگی کانال نخاعی کمری بیمار ممکن است با اختلال در کنترل ادرار و مدفوع روبرو شود.

حسن قندهاری در ارتباط با علائم تنگی کانال نخاعی کمری اظهارداشت: تنگی کانال نخاعی کمری بر اساس اینکه محل آناتومی درگیر در کدام مهره باشد و میزان درگیری در یک مهره یا مهره های متعدد باشد و همچنین بسته به اینکه کدام یک از انواع تنگی رخ داده متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ممکن است تنگی کانال نخاعی شدید یا خفیف باشد و علائم بروز کند یا علامتی دیده نشود. در تنگی کانال نخاعی در ناحیه کمری ممکن است با کمر درد رو به رو شوید.

متخصص ارتوپدی ادامه داد: البته بسیاری از بیماران نیز کمر درد را تجربه نمی‌کنند و علائم ناشی از تنگی کانال نخاعی را به مشکلات مربوط به پاها و گرفتگی های عضلانی نسبت می دهند در حالی که مشکل اصلی در ناحیه کمری است.

فوق تخصص ستون فقرات عنوان کرد: شایع ترین علامت تنگی کانال نخاعی در ناحیه کمری بروز درد مختصر در کمر همراه با درد تیر کشنده به باسن، ران، زیر زانو و ساق پا همراه با احساس گز گز، مور مور، سوزن سوزن شدن است. این علائم در هنگام ایستادن یا راه رفتن تشدید می شود.

وی گفت: بیمار در ابتدا درد چندانی حس نمی‌کند اما وقتی زمان ایستادن یا راه رفتن طولانی تر می شود؛ درد شدیدتر و غیر قابل تحمل می شود تا جایی که فرد را مجبور به نشستن یا دراز کشیدن می کند.

قندهاری اظهارداشت: این افراد برای کاهش درد خود نشسته و خود را به جلو خم می‌کنند چراکه خم شدن به جلو باعث باز شدن سوراخ های فورامین (سوراخ های خروجی عصب در دو طرف مهره ها) و برداشته شدن فشار از روی ریشه های عصبی می‌شود.

فوق تخصص ستون فقرات افزود: در بسیاری از موارد به دنبال این علائم به علت ضعف و بی حالی در پاها و مور مور شدن، این افراد بعد از چند دقیقه راه رفتن مجبور به لنگیدن می‌شنود که ممکن است با حس سوزش و گزگز در پاها همراه شود. در این نوع از لنگیدن که لنگش نروژنیک نام دارد، بیمار برای مقابله با درد ناشی از آن مجبور به نشستن و یا خم شدن به جلو است.

وی بیان داشت: از آنجا که بسیاری از این بیماران مسن هستند ممکن است به نوع دیگری از لنگیدن که ناشی از ارتریواسکلروز عروق است، مبتلا باشند. این نوع از لنگیدن که لنگش عروقی نام دارد نباید با لنگش نوروژنیک اشتباه گرفته شود.

قندهاری گفت: این بیماران در موارد شدیدتر و یا با پیشرفت علائم ممکن است با اختلال در کنترل ادرار و مدفوع روبرو شوند. در این وضعیت ممکن است بیمار با احتباس ادرار یا مدفوع و یا احساس نیاز به دفع مداوم ادرار و مدفوع رو به رو شود تا جایی که دفع ادرار به صورت قطره قطره و خارج از کنترل می‌شود.

این متخصص ارتوپدی خاطرنشان کرد:همچنین ممکن است فشار بر ریشه‌های عصبی باعث اختلال در فعالیت حرکتی عصبی عضلات شده تا جایی که بیمار نتواند مچ پای خود را بالا بیاورد. این موارد یک اورژانس ستون فقرات محسوب شده و باید به صورت اورژانسی برای معاینه و درمان اقدام کند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۶۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اخیراً خبری مبنی بر کلاهبرداری جدید بنزینی در برخی از جایگاه‌های عرضه سوخت مطرح شد به طوری که این کلاهبرداران از طریق جا به جایی تراشه‌های کارت سوخت اقدام به خالی کردن سوخت موجود در کارت‌ها می‌کنند.

مهر در گزارشی نوشت: موضوع از این قرار است برخی از افراد هنگام سوخت‌گیری از خودرو خود پیاده نمی‌شوند و متصدی جایگاه‌ها کارت سوخت را از آن‌ها گرفته و پس از سوخت‌گیری به راننده تحویل می‌دهد که تا این قسمت از ماجرا همه چیز عادی به نظر می‌رسد، اما برای سوخت‌گیری بعدی که مراجعه می‌کند با کارت سوخته مواجه می‌شود در این شرایط تا زمانی که کارت سوخت المثنی برای این افراد صادر نشود امکان سوخت‌گیری برای کسانی که تراشه قبلی را در اختیار دارند وجود دارد برای همین است شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی بارها تاکید کرد که شهروندان در صورت مشاهده تخلف در جایگاه‌ها می‌توانند از طریق تماس با شماره ۰۹۶۲۷ مراتب را گزارش دهند که در سریع‌ترین زمان ممکن موضوع بررسی و اطلاع رسانی خواهد شد.

این شرکت همچنین بار دیگر تاکید کرده که تمام شهروندان باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنند، کارت‌های هوشمند سوخت موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت صرفاً برای سوخت‌گیری موارد اضطراری در نظر گرفته شده است و بهتر است شهروندان با رعایت دقت و نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خود استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران جدا خودداری کنند.

بر اساس این گزارش شهروندان باید از در اختیار گذاشتن کارت سوخت خود جدا خودداری کرده تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900563

دیگر خبرها

  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید