Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانواده های گرگانی درباره اغتشاشات اخیر در گرگان می گویند: ما نگران فرزندانمان هستیم، اینها اگر دغدغه گرانی و معیشت داشتند با لباس مارک دار به خیابان نمی آمدند .ما راه مان از ضد انقلاب جداست و خود را اسیر بازی هایشان نمی کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از  کلاس بیست؛ چشمان نگرانش را می شد از چند متری تشخیص داد نه من اورا می شناسم و نه او شناختی از من دارد اما ظاهرا درد مشترکی داریم که می توانیم  با هم سخن بگوییم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش از منظر خانواده های نگران شهرستان گرگان که روزانه باید فرزندان خود را برای کلاسهای مختلف به خیابان ولیعصر بیاوردند، نگارش شده است؛

خانم حسینی می گوید: به سیاست کاری ندارم، برای پیشرفت خود و خانواده ام زحمت کشیده ام ، برای آینده فرزندم برنامه ریزی کرده ام .اجازه نمی دهم عده ای که معلوم نیست ازکجا دستور می گیرند اختیار مرا در دست بگیرند و شعار براندازی بدهند.

با هرج و مرج، امنیت من و خانواده من به خطر می افتد نه رئیس جمهور فلان کشور

 او ادامه می دهد: مذهبی نیستم اما مسلمانم، دینم اجازه باجدهی به ظالمان نمیدهد، این افرادی که خارج از کشور تریبون به دست گرفته اند و میدان داری می کنند چه کاری برای من میتوانند انجام دهند. با هرج و مرج، امنیت من و خانواده من به خطر می افتد نه رئیس جمهور آن کشور .

این خانم می گوید: همیشه دخترم تنها به کلاس می آمد اما دوشب نا امنی باعث شده خودم  او را همراهی کنم آن هم با ترس . واقعا نمی دانم این جوانان چه می خواهند، اگر کار می خواهند چرا به رهبر توهین می کنند .اگر مشکل معیشتی دارند چرا شعار براندازی می دهند، جالب است اصلا شعاری از معیشت هم نمی دهند .

اگر مسئله معیشت داشتند با لباس های مارکدار به خیابان نمی آمدند/ نیروهای امنیتی با آشوبگران مماشات نکنند

اما رضا شاکری این دوشب را اینطور برایمان تعریف کرد: انگار برای خالی کردن هیجان آمده بودند، نوجوانان و جوانانی که بعید می دانم حتی از شعارهای خود هم چیزی سر در می آوردند .

ادامه می دهد: اینها اگر مسئله معیشت داشتند با لباس های مارکدار به خیابان نمی آمدند. درد معیشت را کارگر سر چهار راه می داند، درد معیشت را کارگر مغازه ها می دانند که نا امنی برایشان مساوی بدون حقوق ماندن است .اینهایی که نه بیمه دارند و نه مبلغ زیادی دریافت می کنند .

آقای شاکری مغازه ای که شیشه اش را تخریب کرده اند را به ما نشان میدهد، می گوید: برای بردن دخترم آمده بودم که به یکباره دیدم که شیشه مغازه را شکستند .اینها اگر ناراضی اند از دولت چرا به ملت خسارت می زنند ، خسارت روحی کودکان ما را چه کسی پاسخگو خواهد بود . از نیروهای امنیتی می خواهیم با اخلاگران آسایش مردم مماشات نکنند .

خاک بر سر ما که دلقک امریکا و اسرائیل شده ایم/ما را با دشمن چه کار است

اما مومن مادر دیگری است که از روستاهای اطراف به گرگان آمده است، او هم از وضعیت خیابان وایعصر(شالیکوبی) گرگان شکایت می کند، و می گوید: اگر پسرم کلاس نداشت حتی از خانه بیرون نمی آمدم .

او می گوید: ما هم قسط و وام داریم. ما هم در آمدمان به یک میلیون و 500 هم نمی رسد ما هم از وضعیت اقتصادی گلایه داریم اما هیچگاه مانند اوباش رفتار نمی کنیم .کارناوال راه نمی اندازیم .رعب و وحشت ایجاد نمی کنیم .

سخنان اخیر ترامپ و ویدئوی رئیس جمهور رژیم صهیونیستی و توئییت های بن سلمان  را که می بیند ، می گوید : خاک بر سر ما که دلقک امریکا و اسرائیل شده ایم . ترامپ دیوانه بیاید از ما حمایت کند؟کشوری که همین چند وقت پیش دانشمندان ما را به کشورش راه نداد و اخراج کرد.کشوری که به ترور دانشمندان ما دست میزند و هر روز به هر بهانه ای مارا تحریم می کند.ما را با دشمن چه کار است .

مسئولان باید به درد ملت گوش دهند و برای مشکلات چاره اندیشی کنند

او همچنین ازفاصله طبقاتی در جامعه شکایت داشت و گفت؛ یک کارگر ساده شاید ماهی 500 هزار تومان هم نگیرد اما در آمد برخی کارمندان 3، و 5 میلیون تومان است این شکاف طبقاتی هم مردم را دچار رنج کرده است.
مومن همچنین می گوید: مسئولان باید به درد ملت گوش دهند و برای مشکلات چاره اندیشی کنند. باید مردم مدیریت قیمت ها را ببینند، باید هماهنگی حقوق ها را مشاهده کنند، باید مردم ببنند که آینده جوانانشان روشن است و مدیران برنامه دارند. باید به پرونده های بزرگ اختلاس و دزدی ها رسیدگی کنند و مجرمان را به سزای اعمالشان برسانند نه اینکه سالها بگذرد و کاری نکنند.این خود بی اعتمادی به دولت و نظام بوجود می آورد .

نوجوانان تنها برای هیچان آن به خیابان آمده اند

از احساسات نوجوانان و جوانان که سوء استفاده شد، مستعد هرکاری هستند، مانند نارنجکی که تنها ضامنشان کشیذه می شود .روشنی یکی از نوجوانانی است که این سخن را برایمان  گفته، او ادامه می دهد: بسیاری از این نوجوانان و جوانان تنها برای هیچان آن به خیابان آمده اند . به خاطر دوستانشان و یا به خاطر کم نیاوردن از همدیگر .

او می گوید: به غیر از عده ی اندک که لیدری می کنند بقیه سیاهی لشکرند که فقط  سر و صدا می کنند .

آرمین دوستش هم این وضعیت را هیجان انگیز اما ادامه پیداکردنش را مخل آسایش بیان می کند و می گوید: اینها فریب خورده اندکه  به خیابان میریزند وامتحانات مدارس هم سرجای خودش است اینها فقط به خود ضرر می زنند .اضطراب  اینکه الان چه می شود درگیری و ..به نظرم این ماجراجویی به آرامش شهر و کشور نمی ارزد.

گزارش میدانی خبرنگار ما از شب گذشته در خیابان ولیعصر گرگان، حکایت از آرامش دارد.

به گزارش کلاس بیست؛؛ اگرچه مردم در تگناهای اقتصادی قرار گرفته اند و از دولت را برای سو مدیریت ها گله دارند اما هیچگاه برای براندازی انقلاب فعالیتی نمی کنند، از ضد انقلاب دستور نمی گیرند و شکایت نارضایتی را نزد بیگانه نمی برند . ملت؛ 40 سال است که راه خود را از ضد انقلاب جدا کرده و امنیت خود را به دست نسلکشان و ظالمان زمانه نمی دهند .

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تعیین چارچوب‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگری کشور، قوانین و مقررات متنوعی وضع شده که یکی از مهم‌ترین آنها، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است. به رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از سوی دستگاه‌های متولی، به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله سبب ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل اجرایی نشدن آن شده است.

دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی،  در گزارشی با عنوان «ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (۳)؛ بررسی فصل معیشت و رفاه» در این باره آورده است که نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ( ۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است. 

* عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران 

این گزارش مطرح می‌کند که باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است. 

تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است

* ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

در این گزارش بیان می‌شود که با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد. 

* پرداخت حقوق و مزایای مشمولین

این گزارش ادامه می‌دهد که یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده ‌می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد. 

در این گزارش راهکارهایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه ‌قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه حماس صهیونیست‌ها را به خیابان‌ها کشاند
  • تغییرات تاکتیکی پوچتینو چگونه فصل چلسی را نجات می‌دهد؟
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • گلایه شهروندان گرگانی از نصب دکل مخابرات در جنگل + فیلم
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • تسلیت استاندار خوزستان به مناسبت درگذشت مادر شهیدان دزفولی
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • خانواده‌ها فرزندان خود را با معارف الهی آشنا کنند
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران