Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی صبح امروز در نشست شورای سلامت بوشهر با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های سلامت مردم اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین زیرساخت سلامت مصرف مواد غذایی سالم است که این مهم در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

وی با تاکید بر پایش و بررسی مواد غذایی توسط بازرسان در بازار افزود: با توجه به اهمیت و حساسیت عرضه مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای باهدف تأمین سلامت مصرف‌کنندگان، تمامی محصولات غذایی را از تولید تا مصرف با دقت و جدیت رصد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از پایش مواد غذایی در سردخانه‌‌ها خبرداد و گفت: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی تمامی مراکز توزیع‌کننده مواد غذایی به‌ویژه سردخانه‌ها و انبارهای شرکت‌های بزرگ نگه‌دارنده مواد غذایی در شهرک صنعتی 2 و منطقه تنگک بوشهر پایش دقیق شد و در این حوزه بازرسان بهداشت محیط کیفیت و هویت مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

فخرایی از کشف بیش از 9 تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این بازرسی‌ها 9 هزار و 709 کیلوگرم محصولات پروتئینی و لبنیات مانند شیر، دوغ، ماست، پنیر، کالباس، سوسیس، همبرگر، سس مایونز، کباب و دیگر مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته شناسایی و پس از طی مراحل قانونی و قضایی ضبط و در سایت دفن زباله شهری امحاء شد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با اشاره به اینکه پرونده متخلفان به مراجع قضایی ارجاع داده شد تأکید کرد: با توجه به اینکه عرضه محصولات لبنی و پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی می‌باشد در این رابطه، تاریخ‌های تولید، انقضاء و ویژگی‌های نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی 190 برای شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگو می‌باشد.

انتهای پیام/پ

کشف و امحاء  بیش از ۹ تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب