Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم از آزادی تعدادی از دانشجویان بازداشتی در تجمعات اخیر خبر داد و گفت: تاکنون آماری از دانشجویان بازداشت شده در بیرون از محیط دانشگاه‌ها به وزارت علوم نرسیده است.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامی در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور که امروز در سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه هیچ تحرکی از سوی دانشگاه‌ها برای ورود به تجمعات روزهای اخیر صورت نگرفت، گفت: در روز اول تعدادی از معترضین وارد دانشگاه تهران شدند که این تعداد نیز توسط خود دانشجویان در پشت نرده‌های دانشگاه نگه داشته شدند و بعدا موضوعات آن‌ها حل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با تاکید بر اینکه اطلاع دقیقی از دانشجویان بازداشتی نداریم، گفت: روز گذشته تعدادی از دانشجویان در پی تجمعات بازداشت شدن بودند که با دخالت بنده و رئیس دانشگاه تهران این افراد آزاد شدند، اما اگر در سطح خیابان‌ها دانشجویی دستگیر شده باشد هنوز آماری به وزارت علوم نرسیده و در جریان آن نیستیم.

تشکیل کارگروه‌های حقوق شهروندی در دانشگاه‌ها

وزیر علوم همچنین از تشکیل کارگروه‌های حقوق شهروندی در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: دانشگاه‌ها در زمینه توجه به موارد حقوق شهروندی به صورت مستقل عمل می‌کنند و خوشبختانه در همه این مراکز کارگروه‌های حقوق شهروندی تشکیل شده است و وزارت علوم نیز این موضوع را به شدت پیگیری می‌کند، اما در بحث ورود به سامانه حقوق شهروندی ابتدا باید بدانیم چه تعداد از واحدهای دانشگاهی به این سامانه ورود کردند و قطعا یکی از مجموعه‌هایی که باید در حوزه حقوق شهروندی فعال باشد، وزارت علوم و مجموعه‌های وابسته این وزارتخانه است.

دکتر غلامی همچنین در خصوص برخی حاشیه‌های مطرح شده علیه سازمان سنجش در مورد درآمد از کنکور نیز گفت: این سازمان، یک سازمان خودگردان است و هزینه‌هایی که از داوطلبان دریافت می‌کند را در مراحل برگزاری کنکور هزینه می‌کند که این هزینه‌ها اعم از طرح سوال تا روز برگزاری کنکور، اعلام نتایج و غیره را شامل می‌شود،‌ اما درآمدهای حاصله از کنکور بیشتر به موسسات بیرون از سازمان مرتبط است نه خود سازمان آموزش سنجش.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه برنامه این وزارتخانه برای تغییر روش پذیرش در دانشگاه‌ها جدی است، اظهار کرد: در گذشته نیز در مورد تغییر کنکور مصوباتی وجود داشته، اما هدف از این موضوع تغییر کنکور است چرا که وقتی حذف کنکور مطرح می‌شود این سوال پیش می‌آید که بالاخره برای ورود به دانشگاه‌ها چه معیاری وجود دارد. بنابراین تغییر کنکور همواره جزء دستور بوده است.

به گفته وی، مصوبات تغییر کنکور در گذشته به دلایلی محقق نشد و این موضوع مجددا در وزارت علوم مطرح شد و در حال حاضر در یک روال تدریجی، سوابق تحصیلی در گزینش دانشجو برای ورود به دانشگاه‌ها مورد تاکید قرار گرفت و نهایتا در حال حاضر بیش از 80 درصد دانشجویان براساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه‌ها می‌شوند.

وی ادامه داد: با توجه به حساسیت برخی رشته‌ها و دانشگاه‌ها متقاضی در آن زیاد است،‌ طبعا باید یک مجموعه‌ای از برنامه‌ها با یکدیگر تدوین شود تا در مورد شیوه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها تصمیم‌گیری انجام بگیرد. بخشی از آن در وزارت علوم و سازمان سنجش در حال بررسی است و بخشی نیز در وزارت آموزش و پرورش تا در یک بازه زمانی با آماده سازی قبلی برای چهار سال آینده روشی مشخص برای ورود به آموزش عالی تعریف شود.

وزیر علوم در پایان تاکید کرد: مدلی که دانشگاه‌ها علاقه‌مند هستند آزادی عمل بیشتری در پذیرش و انتخاب داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها داشته باشند که روی این مدل هم در سازمان سنجش کار می‌شود تا استقلال دانشگاه‌ها در این زمینه مورد توجه قرار بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان آزمون سراسری با رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه بیرجند و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش و وزیر علوم تحقیقات و فناوری در آزمونهای خراسان جنوبی گفت:  دیروز و امروز تعداد ۱۴۹۰۰ داوطلب در تمامی گروه‌های آزمونی نوبت اول کنکور سراسری، در استان خراسان جنوبی به رقابت با یکدیگر پرداختند که از این تعداد ۶۳۵۴ داوطلب در دانشگاه بیرجند در آزمون شرکت کردند.

. لامعی با بیان اینکه  این آزمون در ۱۰ شهرستان استان خراسان جنوبی برگزار شد، افزود: صبح امروز در آخرین روز از برگزاری کنکور سراسری، گروه علوم تجربی با 5 هزار و 638 داوطلب در استان همزمان با سراسر کشور با یکدیگر رقابت کردند که 2 هزار و 757 نفر در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.

وی از سهم 68.53 درصدی خانمها  و سهم 31.46 درصدی آقایان خراسان جنوبی در آزمون گروه علوم تجربی نیز خبرداد.

رئیس دانشگاه بیرجند و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش و وزیر علوم تحقیقات و فناوری در آزمونهای خراسان جنوبی درخصوص جاماندگان از کنکور که بخاطر سیل نتوانستند دراین آزمون شرکت کنند گفت: در حال تهیه گزارش و نامه ای برای سازمان سنجش هستیم اما آنچه مسلم است تکرار آزمون در دو هفته دیگر خواهد بود که دراین مدت اطلاع رسانی از طریق سایت سازمان سنجش انجام خواهد شد و احتمالا در هفته سوم آزمون برگزار می شود که باید داوطلبان جامانده از کنکور این اخبار را از طریق سایت سازمان سنجش و یا دانشگاه بیرجند پیگیری کنند. 

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • وزیر علوم: پلیس آمریکا آزادی را در برخورد با دانشجویان معترض لگدمال کرد
  • جامعه دانشگاهی در برابر جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • تجمعات دانشجویی گسترده، لرزه بر دستگاه‌های حامی صهیونیست انداخته است
  • تجمعات دانشگاه‌های آمریکا لرزه بر دستگاه‌های حامی صهیونیستی انداخت
  • رئیس دانشگاه تهران: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • پایان آزمون سراسری با رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی