Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سی و پنجمین جلسه شورای شهر حجت الله میرزایی، معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، در حضور اعضاء، به ارائه گزارشی از تدوین برنامه سوم شهرداری تهران، پرداخت.

به گزارش اقتصاد آنلاین، زهرا نژادبهرام، عضو هیات رئیسه،  با تاکید بر بحث های  دیپلماسی شهری و  زنان،  برنامه های گذشته را دارای مشکلاتی جدی دانست و  اظهار امیدواری کرد در برنامه سوم توسعه این موارد در نظرگرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این عضو شورا، «در برنامه دوم، نگاه به دیپلماسی شهری به عنوان یک مزیت نسبی برای شهر تهران مورد توجه قرار نگرفته بود. دیپپلماسی شهری برگ برنده ای است که می تواند درآمد پایدار  را فراهم کرده و بستری برای فعالسازی بخش های متنوع شهر باشد و نیز هزینه ها را به منبعی برای  جذب سرمایه تبدیل کند و از همه مهم تر این که این شهر برای مردان سالم بالغ طراحی شده و نه در برنامه ریزی و نه اجرا و... نقش زنان در آن دیده نشده است.»

عضو شورا، با بیان این نکته که«بهترین برنامه ها نهایتا بین 20 تا 30 درصد به اجرا درآمده اند، خطاب به معاون برنامه ریزی شهرداری تهران، گفت : «یکی از جدی ترین مواردی  که مانع اجرای برنامه های ما است، عدم استفاده از عوامل اجرا در برنامه ریزی بوده؛ آیا این اقدام در برنامه توسعه سوم شهرداری صورت گرفته یا نه؟»

به گفته نژادبهرام، «  برنامه ریزی  چشم انداز است که می تواند افق بیست یا سی ساله داشته باشد اما برای اجرا و اقدام باید برنامه های کوتاه مدت و میان مدت طراحی کرد  تا در محیط های اجتماعی و بین المللی بتوانند قابلیت تغییر داشته باشند بنابراین باید به سوی برنامه های عملیاتی کاربردی برویم تا اثرگذاری های بلند مدت را تجربه کنیم .»

او گفت: «فکر می کنم باید روی این نکته هم تاکید کنیم که چطور می توانیم این برنامه ها را پایش و اندازه گیری کنیم؛ آن چه در برنامه دوم، طرح شده بود اما عملیاتی نشد؛ نهاد پایش بود در واقع دستگاهها علاوه براجرا سیستم خود پایشی هم داشتند و این خطای اصلی در پایش برنامه بود. ضروری ا ست این مهم مورد توجه نویسندگان برنامه سوم قرار گیرد.»

نکته دیگری که نژادبهرام در این خصوص مطرح کرد، این بود که «برنامه باید تازه و نو با  رویکرد تیمی باشد تا رویکرد فردی؛ ما در کاربرد مشاهده کردیم که رویکرد فردی معنا نداشت و نتوانست به جواب منتهی شود و شاید سیستم بازار(عرضه و تقاضا) بتواند در این زمینه کمک کند.»

نژادبهرام، توضیح داد که «در برنامه، می بایستی مدیریت یکپارچه در نظر گرفته شود؛ شهر تهران را باید به عنوان مجموعه شهری تهران دیده شود و برنامه به صورت واقعی با همه محدودیت ها تعریف شود.» به گفته او «ناپیوستگی میان محلات، مورد مهمی بود در برنامه دوم دیده می شد.»

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،استاندار کردستان در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج و شهردار این شهر اظهار داشت: ۲ هکتار از ۲۰ هکتار زمین مسکونی که شهرداری از راه و شهرسازی طلب دارد باید ظرف ۶ ماهه نخست امسال بازگردانده شود و به مرور مابقی این مطالبه نیز بازگردد.

زارعی کوشا اظهار داشت: اعضای شورا و شهرداری باید مسائل و و اختلاف نظر‌ها را در جلسات خود حل کنند و با طرح این مشکلات در رسانه‌ها حاشیه سازی نکنند.

وی در ادامه افزود: اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه تقاطع تکیه چمن از سوی سازمان برنامه ریزی استان رقم مناسبی است که تا کنون ۱۲۰ میلیارد ریال آن تامین شده است.

حبیبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این نشست به طلب شهرداری از دستگاه‌های اجرایی به ویژه سهم شهرداری از اراضی الحاقی اشاره کرد و گفت: از آغاز به کار دولت سیزدهم حتی یک مترمربع تغییر کاربری بدون اینکه سهم شهرداری پرداخت شود صورت نگرفته است.

عسکری فرماندار سنندج هم بر ضرورت ساماندهی دستفروشان، و ایجاد پارکینگ طبقاتی و همچنین ساماندهی نیرو‌های شهرداری تاکید کرد.

ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها مطلبی بود که محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان هم در این جلسه بر آن تاکید کرد و گفت حمایت‌های لازم در این زمینه انجام خواهد شد.

در ادامه رضایی رئیس شورای شهر سنندج هم با گلایه از کم کاری ادارت متولی فرهنگ در برنامه‌های گرامیداشت هفته سنه از نام گذاری بلوار ننله به نام آرمان بنفشی جوان فدارکار سنندجی خبر داد.

شهردار سنندج نیز با بیان اینکه امسال براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۶۰ هکتار فضای سبز به سرانه فضای سبز شهر سنندج اضافه می‌شود گفت: طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت ااجرا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند