Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@12:29:39 GMT

با توانایی این غول اقتصادی بیشتر آشنا شویم!

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۹۳۳۷۲

با توانایی این غول اقتصادی بیشتر آشنا شویم!

به گزارش جهان نيوز، کره جنوبی یکی از کشورهای پیشتاز در حوزه اقتصاد است و با عملکرد فوق العاده ای که از خود به نمایش گذاشته هم اکنون حرف های زیادی در بخش خودرو، کشتی سازی، تجهیزات الکترونیک و ... برای گفتن دارد. از این رو کره جنوبی را یکی از صنعتی ترین کشورهای جهان می دانیم.
  براساس آخرین آمار ارائه شده در رابطه با اقتصاد کره جنوبی، این کشور در سال گذشته میلادی برابر با 495.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد دلار کالا صادر کرده است. این آمار بیانگر افزایش 36.3 درصدی از سال 2009 تا کنون است. در ادامه این مطلب مهمترین گروه های صادراتی براساس بیشترین ارزش دلاری در سال 2016 میلادی را لیست کرده ایم:
 
ماشین آلات الکتریکی و تجهیزات جانبی
ارزش صادرات: 134.3 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 27.1 درصد
 
وسایل نقلیه
ارزش صادرات: 62.7 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 12.6 درصد
 
انواع رایانه و تجهیزات الکترونیکی مرتبط
ارزش صادرات: 58.3 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 11.8 درصد
 
انواع کشتی و قایق
ارزش صادرات: 33.2 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 6.7 درصد
 
پلاستیک و محصولات پلاستیکی
ارزش صادرات: 27.7 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 5.6 درصد
 
تجهیزات نوری، فنی و پزشکی
ارزش صادرات: 27.6 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 5.6 درصد
 
سوخت های کربن پایه طبیعی شامل نفت
ارزش صادرات: 27.4 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 5.5 درصد
 
آهن، فولاد
ارزش صادرات: 18.7 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 3.8 درصد
 
مواد شیمیایی با پایه طبیعی
ارزش صادرات: 17.9 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 3.6 درصد
 
تولیدات آهنی و فولادی
ارزش صادرات: 11.1 میلیارد دلار
سهم از کل صادرات: 2.2 درصد
در میان موارد نامبرده، "وسایل نقلیه" دارای بالاترین شاخص رشد بوده اند. میزان صادرات این گروه رشد 71.5 درصدی طی یک بازه زمانی 7 ساله(از 2009) را ثبت کرده است. در رده دوم انواع رایانه و تجهیزات الکترونیکی مرتبط
با رشد 52.5 درصدی قرار گرفته است و جایگاه سوم نیز به ماشین آلات الکتریکی و تجهیزات جانبی اختصاص می یابد که رشد 51.3 درصدی داشته است.

منبع:پول نیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۳۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳