Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: اغتشاش‌گران نشان دادند که از داعش چیزی کمتر ندارند اما آستانه تحمل و صبر مردم ما نیز حدی دارد و اگر ادامه پیدا کند، مردم خط بطلانی بر این تجمعات خواهند کشید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شبکه خبری تهران نیوز، پرویز سروری ، دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی امروز در جمع فعالان این جمعیت اظهار داشت: بعد از اتفاقاتی که در منطقه پیش آمد و سیاست‌های آمریکا به‌ویژه انتقال پایخت به بیت‌المقدس شکست خورد، انتظار داشتیم که آمریکایی‌ها برای به حاشیه کشاندن این موضوع و عدم توجه به پیروزی جبهه مقاومت در سوریه و عراق  بخواهند موضوع را از متن به حاشیه منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مهم‌ترین سیاست آمریکایی‌ها در مواجهه با ایران ایجاد شکاف اجتماعی در داخل ایران است. آن‌ها می‌خواهند مردم را در مقابل مردم قرار دهند و در نهایت امنیت ملی را تضعیف کنند چرا که تضعیف قدرت ملی منجر به تضعیف امنیت ملی خواهد شد.   دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: مواضع ذوق‌زده مقامات آمریکایی و اسرائیلی نشان می‌دهد که ریشه این اغتشاشات در خارج از کشور است. ما استیفای حقوق مردم را حق طبیعی آن‌ها می‌دانیم اما بعد از راهپیمایی مشهد که در اعتراض به گرانی برگزار شد، شعارها دلالت بر موج‌سواری ضدانقلاب و مطالبات غیراقتصادی دارد.   وی ادامه داد: توییت‌های ترامپ و مواضعی که اسرائیلی‌ها به طور صریح اتخاذ می‌کنند، نشان‌دهنده ذوق‌زدگی آن‌ها است. احتمال لحاظ کردن تحریم‌های بیشتر علیه ایران نیز مدعی این ماجراست. ترامپ بیان می‌کند که ملت ایران گرسنه غذا و آزادی هستند ولی سابقه‌اش نشان می‌دهد که سیاست‌های خودش در برخی از کشورها منجر به گرسنگی بسیاری از مردم شده است.    سروری بیان داشت: ترامپ بارها ملت ایران را تحقیر کرده است و امروز مدافع حقوق ایرانی‌ها شده است. آن‌ها از طرفی شعار مرگ بر دیکتاتو می‌دهند و از طرفی هم شعار حمایت از رضاشاه را می‌دهند در حالی که رضاشاه، نمونه بارز دیکتاتوری است.   وی با بیان این‌که مردم ما از وضعیت معیشتی گله‌مند هستند، گفت:  امروز ۱۰۰ رسانه سعودی که گردش مالی سالیانه ۱۰ میلیارد دلار دارند، قصد بزرگنمایی این اغتشاشات را دارند. اسنادی هم که توسط نیروهای امنیتی جمع‌آوری شده نشان می‌دهد که نفوذ صورت گرفته و سوء استفاده از مطالبات اقتصادی مردم در دستور کار غربی‌ها است.   دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پایان تصریح کرد: اغتشاشگران نشان دادند که از داعش چیزی کمتر ندارند اما آستانه تحمل و صبر مردم ما نیز حدی دارد و اگر ادامه پیدا کند، مردم خط بطلانی بر این تجمعات خواهند کشید.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۳۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود نوشت: رواداری برای دولت‌ها یک راهبرد مفید و موثر برای دست‌یابی به موقعیت در سیاست‌های داخلی و خارجی است. اِعمال این راهبرد در زمینه سیاست داخلی هر قدر بیشتر باشد بهتر است ولی در مورد سیاست خارجی اگر مرز مشخصی رعایت نشود، قطعاً زیان‌های فراوانی به همراه خواهد داشت.

از حکمرانان یک نظام سیاسی دینی همچون نظام جمهوری اسلامی انتظار اینست که حداکثر رواداری را در سیاست داخلی اِعمال کنند و به این فرموده پیامبر خدا صلی‌الله علیه وآله پای‌بندی نشان دهند که اگر حاکم در عفو اشتباه کند بهتر است از اینکه در عقوبت کردن گرفتار خطا شود. «...فان الامام لان یخطئ فی العفو خیر له من ان یخطئ فی العقوبه». متاسفانه سیاست داخلی ما بر این توصیه رسول‌الله مبتنی نیست و بعضی از حکمرانان ما تصورشان اینست که با سختگیری و فشار حداکثری در کیفر دادن می‌توانند مردم را به مسیری که می‌خواهند سوق دهند. عجیب است که علیرغم تجربیات متعدد و مستمری که در زمینه کارآمد نبودن سیاست زور و فشار وجود دارد، این دسته از حکمرانان همواره بر استمرار این سیاست شکست‌خورده اصرار می‌ورزند.

عجیب‌تر اینکه همین حضرات که اِعمال فشار حداکثری در سیاست داخلی را می‌پسندند، در زمینه سیاست خارجی به ویژه درباره بعضی کشورها که خطرناک بودنشان برای منطقه و آینده منافع ملی ایران اظهر من‌الشمس است، به رواداری کامل و بدون قید و شرط معتقدند! با اینکه طبق ضرب‌المثل معروف «مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می‌ترسد» حکمرانان ما باید از کسانی که بدترین سابقه تروریستی، تکفیری، بدعهدی و پای‌بند نبودن به قوانین و مقررات بین‌المللی را دارند برحذر باشند، آنها را به راحتی تحمل می‌کنند، تخلفاتشان را نادیده می‌گیرند و امتیازات زیادی در اختیارشان قرار می‌دهند.

امیرخان متقی، وزیر خارجه حکومت خودخوانده طالبان که از سران بدسابقه این گروه تروریستی تکفیری است، اخیراً ضمن انکار حضور داعش در افغانستان گفته است این گروه تحت حمایت سه کشور منطقه قرار دارد و این سه کشور داعش را حمایت می‌کنند و باعث ناامنی منطقه شده‌اند. هرچند امیرخان اسمی از این سه کشور نیاورده ولی آشنایان با تفکر او گفته‌اند منظورش سه کشور تاجیکستان، ایران و پاکستان هستند که طبق ادعای این طالب متوهم، اولی نیروی انسانی داعش را تامین می‌کند، دومی راه عبور را برایشان باز می‌گذارد و سومی بودجه و مراکز برنامه‌ریزی آنها را برعهده دارد.

جالب است که دولتمردان تاجیک و پاکستانی همواره از وجود گروه‌های متعدد تروریستی ازجمله داعش در افغانستان تحت حاکمیت طالبان خبر می‌دهند و این کشور را کانون ناامنی می‌دانند. از طرف دیگر، هر وقت قتل و غارت و جنایتی در افغانستان اتفاق می‌افتد حکومت خودخوانده طالبان آن را به گردن داعش می‌اندازد در حالی که همه می‌دانند طالبان با داعش تقسیم کار کرده و جنایت‌های خود را به گردن داعش می‌اندازد و داعش هم که با طالبان همدست است، این تقسیم کار را پذیرفته و جنایات را گردن می‌گیرد. با اینکه این واقعیت کاملاً قطعی و روشن است، امیرخان متقی با وقاحت تمام ادعا می‌کند داعش در افغانستان حضور ندارد و این سه کشور حامیان داعش هستند.

پاکستان و تاجیکستان در حال تسویه ‌حساب با طالبان هستند و آنچه مایه تاسف است اینست که ایران هنوز به سیاست مدارا با این گروه تروریستی تکفیری ادامه می‌دهد و این گروه علیرغم بدعهدی‌ها و تخلفاتی که از قوانین بین‌المللی دارد دائماً از ایران امتیاز می‌گیرد. در نزدیک سه سالی که طالبان بر افغانستان سلطه دارد هنوز حاضر نشده حقابه ایران از هیرمند را بدهد و اخیراً که سرریز سیل به سیستان رسید، طالبان آن را به عنوان حقابه ایران جا زد! امتیازات سیاسی و تجاری زیادی نیز از ایران می‌گیرد و مهم‌تر اینکه خطر ناامنی در ایران به دلیل ورود عناصر وابسته به طالبان هر روز افزایش می‌یابد ولی حکمرانان ما به هشدارها اعتنا نمی‌کنند. حالا که امیرخان هم ایران را به همکاری با داعش متهم کرده آیا باز هم سیاست مدارا با طالبان جایز است؟ خط قرمز کجاست؟

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901685

دیگر خبرها

  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • عکس| استقلال با گلر جوانش برای تراکتور خط و نشان کشید
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت 
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند