Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در نشست مشترک معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، اظهار داشت: استقرار ساختار آموزش و پرورش را با حفظ کیفیت انجام می‌دهیم و سعی داریم تا کیفیت را تحقق بخشیم.

وی افزود: در سال تحصیلی آینده، استقرار ساختار به مرحله نهایی خواهد رسید و اولین خروجی‌های نهایی آموزش و پرورش از ساختار جدید خارج خواهد شد و می‌توانیم از ساختار جدید، بر اساس خروجی‌های آن، ارزیابی داشه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرافشان اضافه کرد: بر اساس ساختار جدید، یک سال افزایش سال‌های تحصیلی به شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش خواهیم داشت و با یکسال آموزش بیشتر، مهارت و توانایی‌های دانش‌آموزان شاخه فنی و حرفه‌ای و کار دانش را افزایش خواهیم داد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شرایط فعلی برای دانش‌آموزان مدارس کشور در پایه یازدهم، امتحان نهایی و در پایه دوازدهم آزمون کنکور سراسری برگزار می‌شود، گفت: در استقرار نظام جدید آموزشی، امتحان نهایی دانش‌آموزان با آزمون کنکور در یک سال تحصیلی برگزار خواهد شد.

زرافشان تصریح کرد: مهمترین چالشی که در استقرار پایه جدید، با آن مواجه خواهیم شد، چالش نیروی انسانی است.

وی ادامه داد: با استقرار پایه دوازدهم جمعیت دانش‌آموزی حدود 500 هزار نفر افزایش خواهد یافت و ما نیاز به فضای فیزیکی خواهیم داشت از این تعداد 330 هزار نفر دانش‌آموزان هنرستان‌ها هستند که باید در هنرستان‌های موجود مستقر شوند.

زرافشان عنوان کرد: در بحث تأمین فضا از استان‌ها خواسته‌ایم  براساس شناسنامه فیزیکی مدارس از ظرفیت اسمی مدارس که سازمان نوسازی مدارس تهیه کرده است، استفاده کنند؛ در حال حاضر بسیاری از مدارس تا 50 درصد کمتر از ظرفیت اسمی کار می‌کنند.

در ادامه نشست، عظیم محبی مدیرکل دفتر متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای انتخاب و انتصاب مدیران در سال آینده بر اساس سامانه عمل خواهیم کرد، گفت: بر این اساس فراخوانی برای انتخاب مدیران اعلام شده است و تعداد زیادی از نظرات برای ما ارسال شده است و اکثر شرکت‌کنندگان در نظرات با اصل شایسته سالاری و انتخاب به این نحو و گرفتن آزمون برای تعیین برخی ملاک‌ها موافق بودند.

محبی افزود: پیش‌نویس فرایند انتخاب و انتصاب آماده شده است و در حال حاضر منتظر آماده شدن سامانه برای شروع کار هستیم.

وی با اشاره به اینکه، کمیته‌ای در هر منطقه برای انتخاب و انتصاب مدیران تشکیل خواهد شد و دبیری این کمیته به انتخاب رئیس منطقه خواهد بود، اظهار کرد: در مراحل بعدی، افراد در سامانه ثبت‌نام خواهند کرد و سپس با برگزاری آزمون از منابعی مشخص و مصاحبه، افراد با بیشترین امتیاز تعیین و معرفی می‌شوند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، هدف از تغییر سوالات امتحانات نهایی را تقویت یادگیری دانش آموزان و بهبود آموزش‌ها دانست.

محسن زارعی، ۱۶ اردیبهشت ماه در اختتامیه دومین جشنواره طراحی سوال در بجنورد با بیان اینکه ارتقاء سطح ارزشیابی منجر به تغییر در یادگیری می‌شود، اظهار کرد: این تغییر، هماهنگ با بهبود فرآیند آموزش رخ می دهد.

وی با اشاره به اینکه یادگیری، در زمان خلق دانش از سوی دانش آموز رخ می‌دهد، افزود: محتوای از پیش تعیین شده، مانعی برای یادگیری است.

وی تاکید کرد: پیش از این، کنار گذاشتن کتاب به دانش آموز تحمیل می‌شد و منبع آزمون‌ها به جزوه و سوالات پرتکرار تنزل می‌یافت و دانش آموز به‌جای یادگیری، به دنبال کسب مهارت تست زنی بود.

زارعی، هدف از تغییر روند طراحی سوال و سطح آزمون‌ها را تقویت و تعمیق یادگیری در دانش آموزان عنوان و خاطرنشان کرد: شاخص‌ها نشان داده که سوالات امتحانات نهایی سال گذشته، استاندارد و مناسب بوده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: برای ۱۰۸ عنوان درسی، جدول نمونه سوالات، اهداف، چارچوب‌ها و شاخص‌های طراحی سوالات آزمون نهایی تدوین شده و امسال براساس این چارچوب‌ها، امتحانات نهایی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است