Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گروهی از محققان ژاپنی یک «ربات انسان نمای مقلد» ساخته اند که آناتومی آن شبیه اسکلت عضلانی یک پسربچه است. ربات مذکور Kengoro نام گرفته و مثل انسان می تواند حرکات ورزشی مانند دراز و نشست را انجام دهد!

البته چندسالی است که محققان در آزمایشگاه JSK در دانشگاه توکیو مشغول ساخت این ربات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Kengoro پیشرفته ترین نسخه از مجموعه رباتی است که در سال ۲۰۰۱ میلادی و با نام Kenta رونمایی شد.

هدف از این تحقیق ساخت رباتی است که بتواند رفتاری کاملا شبیه انسان داشته باشد. چنین رباتی کاربردهای فراوانی دارد از جمله به کارگیری در آزمایش های خودرو تا بهبود تحلیل وضعیت ورزشکاران.

به هرحال این سیستم فرایندی را تقلید می کند که به عرق کردن در انسان منجر می شود. این فرایند عملکردی جالب دارد و برای اجتناب از جاری شدن آب در اسکلت ربات و خروج بخار آن، دریچه های کوچکی در آن ساخته شده است.

منبع:مهر

انتهای پیام/

این ربات دراز و نشست می‌رود!

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین و منظومه شمسی کی و چگونه نابود خواهند شد؟

ستاره‌شناسان می‌گویند کهکشان پهناور «آندرومدا» در نزدیکی ما، پیشینه‌ی خشنی دارد و در نهایت کهکشان شیری ما را می‌خورد. محققان می‌گویند این کهکشان همان طور که در گذشته قدرنمایی کرده است و چند کهکشان کوچک‌تر را بلعیده است کهکشان ما را هم می‌بلعد.

به گزارش «زی‌سان» به نقل از راز بقا، محققان با یافتن برجامانده‌های آن کهکشان‌ها در شط‌های بزرگ ستارگان توانستند پیشینه‌ی خشن این کهکشان را تکه تکه بازسازی کنند.

این ردگیری نشان داد که این کهکشان در چند میلیارد سال گذشته شماری از کهکشان‌ها را خورده بود و حدود چهار میلیارد سال دیگر کهکشان ما را هم نابود خواهد کرد. به نظر می‌رسد این کهکشان از ۱۰ میلیارد سال قبل که شکل‌گیری آن شروع شد این کار را می‌کرده است و امروز نیز رد کمرنگ آن کهکشان‌های کوچک‌تر را هنوز می‌توان دید.

ستاره‌شناسان امیدوارند با انجام این تحقیقات روشن شود که کهکشان ما در نهایت چگونه بلعیده خواهد شد و عمر آن پایان خواهد یافت. اما راز‌های جدیدی هم برملا خواهد شد و مشخص می‌شود که آندرومدا چرا و چگونه کهکشان‌های اطراف خود را نابود می‌کند.

 دکتر «مک‌کی» از پژوهشگاه ستاره‌شناسی و اخترفیزیک دانشگاه ملی استرالیا می‌گوید: «کهکشان راه‌شیری در مسیری قرار دارد که حدود چهار میلیارد سال بعد با آندرومدا برخورد می‌کند؛ بنابراین دانستن این که کهکشان ما با چه هیولایی روبرو می‌شود برای آگاهی از سرنوشت نهایی کهکشان راه شیری مفید است».

«هاله‌ی ستاره‌ای آندرومدا از کهکشان راه‌شیری خیلی بزرگ‌تر و پیچیده‌تر است که نشان می‌دهد کهکشان‌های بسیار بیش‌تری را خورده است که احتمالاً بزرگ‌تر بوده‌اند»

محققان برای آن که بتوانند تکه تکه این داستان باستانی را که در مجله‌ی طبیعت چاپ شده است گردآوری کنند توده‌های متراکم ستارگان را که به خوشه‌های کروی معروف هستند مورد مشاهده قرار دادند و نشانه‌هایی از ضیافت‌هایی باستانی را دیدند که آندرومدا طی آنها همسایگان نزدیک‌تر خود را می‌بلعیده است.

محققان در این مشاهدات توانستند «فسیل‌های کهکشان‌هایی» را ببیند که از مرگ آنها دیری است می‌گذرد و با استفاده از این فسیل‌ها بفهمند که در زمان زنده بودن چگونه بوده‌اند. درست همان طور که از طریق فسیل‌های روی کره‌ی زمین به چند و، چون مرگ‌ها و زندگی‌ها در دوران باستان پی می‌بریم.

دکتر مک‌کی می‌گوید: «با ردگیری بقایای محو این کهکشان‌های کوچک‌تر که خوشه‌های ستاره‌ای را در درون خود دارند توانستیم بفهمیم آندرومدا چطور آنها را به درون می‌کشید و در نهایت در زمان‌های مختلف فرومی‌پوشاند».

این بررسی کمک می‌کند تا بتوانیم به پرسش‌های مهمی در مورد سرنوشت کهکشان ما پاسخ دهیم، اما پرسش‌ها و راز‌های جدیدی را هم پیش می‌کشد. به گفته‌ی دانش‌مندان دو دور تغذیه‌ی آندرومدا از دو سمت به کلی متفاوت صورت می‌گیرد.

استاد لویس از مؤسسه‌ی ستاره‌شناسی سیدنی و دانشکده‌ی فیزیک دانشگاه سیدنی که همراه با دکتر مک‌کی این بررسی را رهبری می‌کند می‌گوید: «این خیلی عجیب است و نشان می‌دهد که «شبکه‌ی کیهانی» مواد که کائنات را ریسده‌اند وعده‌های غذایی فراکهکشانی را فراهم می‌کنند».

«کشف شگفت‌آورتر این است که جهت این تغذیه‌ی باستانی با “صفحه‌ی قمرهای” عجیب یکی است. این صفحه آرایه‌ی هم‌تراز غیرمنتظره‌ای از کهکشان‌های کوتوله‌ای است که دور آندرومدا می‌چرخند.

طبق تحقیق قبلی همین دانشمندان، جاذبه‌ی خود آندرومدا در عرض چند میلیارد سال می‌تواند آن صفحه‌ها را از هم بگسلد».

استاد لویس می‌گوید: «این صفحه باید جوان باشد، اما به نظر می‌رسد با تغذیه‌ی باستانی کهکشان‌های کوتوله ارتباط داشته باشد و همین به راز‌ها دامن می‌زند. شاید به علت شبکه‌ی کیهانی باشد، اما این فقط یک گمانه‌زنی است برای آن که بفهمیم این وضعیت از چه چیزی حکایت دارد باید خیلی فکر کنیم».

ستاره‌شناسان هم‌چنین امیدوارند این کشف بتواند به ما کمک کند تا بیش‌تر در مورد کهکشان خودمان و روند تحولات آن در آینده بیاموزیم.

«یکی از انگیزه‌های اصلی تحقیقات ستاره‌شناسی پی بردن به جایگاه خودمان در کائنات است. یک راه آموختن در مورد کهکشان خودمان تحقیق در مورد کهکشان‌های شبیه آن و فهمیدن چگونگی شکل‌گیری و تحول این سامانه‌ها است».

«گاهی این کار واقعاً از بررسی کهکشان راه شیری آسان‌تر است، چون ما درون آن زندگی می‌کنیم و به همین دلیل انواع معینی از رصد‌ها خیلی دشوار است».

این نوشته برگردان فارسی از مقالات منتشر شده دیگری است و منعکس کننده دیدگاه ما نمی‌باشد.

tags # زمین سایر اخبار (تصاویر) لئوپون، پادشاهِ پادشاهان؛ حیوان عجیب و غول‌پیکری که حاصل جفت‌گیری پلنگ و شیر است! (تصاویر) دانشمندان چهرۀ یک انسان اولیه را شناسایی کردند؛ انسان اولیه این شکلی بود! (تصاویر) چند سال پس از مردن انسان‌ها زمین چه شکلی خواهد بود؟ انسان‌هایی که خوراکشان گوشت انسان است!

دیگر خبرها

  • زمین و منظومه شمسی کی و چگونه نابود خواهند شد؟
  • بگو سیب! ربات‌ها لبخند می‌زنند
  • ربات ۲پای چینی با موفقیت آزمایش شد
  • جبران کاهش جمعیت با ربات‌های انسان‌نما
  • غذای نئاندرتال‌ها چه بود؟
  • (ویدئو) حرکات منشوری و عجیب حامد اهنگی مقابل زن بازیگر
  • فیلم| ساره، اولین ربات انسان‌نمای عربستان با پوشش زنانه
  • مار چهار متری به فضا فرستاده شد / عکس
  • ما چقدر شبیه انسان‌های نئاندرتال‌‌ هستیم؟
  • (ویدئو) ساره، اولین ربات انسان‌نمای عربستان با پوشش زنانه