Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح‌های توسعه فاز‌های ۱۴ و ۱۹ پارس جنوبی گفت: نصب سکوی فاز ۱۴ موجب پیشی گرفتن ایران از قطر در برداشت از میدان گازی پارس جنوبی می‌شود. ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹ استانها هرمزگان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حمیدرضا مسعودی ظهر امروز در مراسم بارگیری سکوی فاز 14 پارس جنوبی که در مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) در بندرعباس برگزار شد اظهار داشت: با بارگیری و نصب این سکو برداشت گاز ایران از میدان مشترک گازی از قطری‌ها پیشی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این سکو دو هزار و 530 تن وزن دارد و در مدت 99 ماه به دست متخصصان داخلی ساخته شده است.

مجری طرح‌های توسعه فاز‌های 14 و 19 پارس جنوبی ادامه داد: سکوی فاز 14 پارس جنوبی با ابعاد 35 در 25 و 18 متر ارتفاع با صرف 10 میلیون نفر ساعت زمان ساخته شده است.

مسعودی تصریح کرد: با ساخت این سکو 14 متر مکعب گاز ترش و 12 و نیم میلیون گاز شیرین از میدان مشترک گازی با قطر استخراج می‌شود که سالانه یک میلیارد دلار برای کشور درآمد دارد.

فریدون همتی استاندار هرمزگان نیز در این مراسم عنوان کرد: ساخت و انتقال سکوی فاز 14 پارس جنوبی در مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران حاصل تلاش و همت جوانان و متخصص داخلی است که نشان دادند نه تنها تحریم‌ها تاثیری نداشته بلکه تهدیدی بوده که به فرصت تبدیل شده است.

وی ادامه داد: خودکفایی کشور در عرصه‌های مختلف به ویژه عرصه مهندسی موجب عصبانیت دشمنان شده و به همین دلیل آنها همواره به دنبال توطئه علیه ایران اسلامی هستند و صد البته ملت و جوانان ما مانند همیشه آنها را نامید خواهند کرد.

استاندار هرمزگان افزود: بومی‌سازی عملیات ساخت و انتقال سکوهای گازی توسط متخصصان مجتمع کشتی‌سازی و فراساحل در بندرعباس گامی به سوی اقتصاد مقاومتی است.

همتی تصریح کرد: با استفاده از تجربیات ساخت سکوی گازی در مجتمع کشتی‌سازی فراساحل در آینده نزدیک عملیات ساخت یکی از سکوهای فازهای 11 پارس جنوبی نیز در این مجتمع آغاز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: عملیات بارگیری و به آب اندازی سکوی فاز 14 پارس جنوبی در مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران، یک چهارم قیمت تمام شده خارجی است.

مدیرعامل شرکت مبین گستر و مدیر این طرح هم گفت: بارگیری این سازه گازی تا عصر سه‌شنبه ادامه دارد و با پیمودن 400 کیلومتر تا 10 روز آینده در میدان مشترک گازی نصب می‌شود.

عباس‌پور افزود: سکوی فاز B14 پارس جنوبی هم پس از عملیات حفاری تا دو ماه دیگر از مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران به سمت میدان گازی پارس جنوبی ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

R7720/P1357/S6,58/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر

رییس سازمان فضایی ایران گفت: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول ۱۴۰۳ پرتاب خواهیم کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامه‌های فضایی ایران در سال 1403 اظهار کرد: در سال 1403 تعداد زیادی از ماهواره‌های مخابراتی و تحقیقاتی در مقایسه با سال گذشته به فضا پرتاب خواهد شد.

سالاریه تصریح کرد: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع 3، ظفر 2، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول 1403 پرتاب خواهیم کرد.

رئیس سازمان فضایی ایران از برنامه ایران برای پرتاب بلوک انتقال مداری در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به قرار گرفتن نمونه دوم ماهواره پارس 1 در مسیر پرتاب گفت: نمونه اول ماهواره پارس 1 در مدار قرار گرفته و امروز تست‌های آن در حال انجام است.

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

سالاریه گفت: اصلاحاتی برای ماهواره پارس 1 نیاز است که این اصلاحات را به نمونه دوم پارس 1 اعمال خواهیم کرد و این ماهواره در مسیر پرتاب قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد
  • آمار خاص پرسپولیس برای پیشی گرفتن از استقلال
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل نور
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • بمب افکن H6K نیروی هوایی چین، دوربردترین سکوی چینی‌ها برای پرتاب هر سلاح برد بلندی است (فیلم)
  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت