Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله حسین نوری‌همدانی ظهر امروز در دیدار جمعی مدیران مراکز آموزشی سپاه اظهار کرد: خداوند در قرآن از کسانی که در صف حق مقابل باطل قرار دارند و آماده جهاد و شهادت هستند به تکریم یاد می‌کند.

این مرجع تقلید با اشاره به اهمیت جهاد گفت: انسان در جهاد جان و مال خود را می‌دهد و راه سعادت برای کسانی است که کفن‌پوش به میدان آمدند و خداوند آنها را به بهشت می‌برد که نهرهایی در آن جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: باید همیشه فرزند زمان باشیم یعنی زمان را بشناسیم و خود را آماده کنیم. انسان عاقل زمان‌شناس است و بر اساس وظیفه اقدام می‌کند و زمان، حوادث،‌ رخدادهای زمان و دوست و دشمن را می‌شناسد.

آیت‌الله نوری‌همدانی با اشاره به نقش مردم در پیروزی انقلاب گفت: امام خمینی (ره) مردم را به گونه‌ای پرورش دادند و تربیت کردند که بتوانند قیام کنند زیرا کشور قرن‌ها زیر سیطره استکبار و استعمار بود و مردم از آنها تبعیت می‌کردند و خودباخته در برابر غرب بودند و امور فرهنگی، سیاسی و اقتصادی با حکم غرب نوشته می‌شد.

وی یادآور شد: اسلام به حاشیه رانده شده بود ولی امام خمینی (ره) مردم را تربیت کردند و اسلام را به صحنه زندگی آوردند و اکنون اسلام در تمام ابعاد زندگی حاکم است.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به ارکان انقلاب گفت: اسلام از جمله ارکان انقلاب است مردم تصور می‌کردند دین تنها نماز و روزه است و دین از سیاست جدا است ولی امام خمینی (ره) دین و اسلام ناب را به عرصه زندگی آوردند و مردم را هوشیار کردند و به آنها شجاعت و خودباوری دادند و نقاب از چهره غرب برداشتند.

آیت‌الله نوری‌همدانی ولایت فقیه را از ارکان دیگر انقلاب ذکر کرد و افزود: در حکومت اسلامی باید پیامبر و امام حاکم باشند و در غیاب امام فردی فقیه، شجاع، مدیر و مدبر بر جامعه حکومت کند.

وی عنوان کرد: مردم پس از آنکه بیدار و هوشیار شدند توانستند در هشت سال دفاع مقدس فداکاری و انقلاب را تثبیت کنند بنابراین باید کتاب‌های مربوط به شهدا مطالعه شود تا بتوانیم به خوبی از این دستاورد نگهداری کنیم.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به حوادث اخیر گفت: مردم باید با هوش و عقل خود دلایل این حوادث را شناسایی کنند؛ حرکت‌ها، شعارها و تخریب‌ها بررسی شود.

وی خاطرنشان کرد: مردم چند سال است که بیان می‌کنند از نظر گرانی، معیشت و بیکاری مشکلات داریم ولی سال به سال گرانی بیشتر می‌شود. هر اندازه رهبر معظم انقلاب بیان می‌کنند تولید و اشتغال ولی خبری نیست و در روزنامه‌ها و جلسات بیان می‌کنند حل کردیم و حل می‌کنیم ولی در سفره مردم مشخص نیست و گشایشی مشاهده نشده است.

آیت‌الله نوری‌همدانی ادامه داد: تعدادی از مردم خواسته به حق داشتند و دارند و بیان کردند که حرکت کنیم تا سخنان ما را بشنوند و برخی از مسؤولان به سخنان ترتیب اثر دهند، بنابراین حرکت مردم برای مطالبات به حق است.

وی با بیان اینکه مردم فداکار و علاقه‌مند به نظام هستند، گفت: منافقان، سلطنت‌طلبان و فتنه‌گران در این میان شعارهایی خلاف اصول اسلام دادند و به تخریب و آدم‌کشی پرداختند و در کمین هستند تا نقشه خود را عملی کنند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: تفکیک این مطالب مهم است برخی برای موج‌سواری آمدند تا قیام و خواسته به حق مردم را نادیده بگیرند.

وی عنوان کرد: مسؤولان کوتاهی کرده و به وظایف خود عمل نکردند در حالی که رهبر معظم انقلاب بیان کردند ولی آنها به جلسات، الفاظ و عبارات بسنده کردند.

آیت‌الله نوری‌همدانی با تأکید بر اینکه نباید خواسته‌های به حق مردم نادیده گرفته شود، مشکل مردم گرانی، بیکاری و فقر است و نباید نیاز مردم را نادیده بگیریم و به طرف دیگر منحرف کنیم.

این مرجع تقلید با اشاره به راهپیمایی فردا گفت: مردم از نظام راضی هستند زیرا نظام اسلامی و ولایی است و ما را از استکبار نجات داد بنابراین راهپیمایی فردا مانند روز 9 دی مهم است.

وی یادآور شد: در ایران هزاران انسان عاشق شهادت وجود دارد و نظام را ادامه راه ائمه اطهار (ع) می‌دانند بنابراین همواره از نظام پشتیبانی می‌کنند.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۷۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه با حضور در سازمان غذا و دارو با اشاره به موضوع حلال و حرام اظهار کرد: در متون دینی حلال در مقابل حرام است، گاهی به جای حلال از طیّب و به جای حرام از خبیث استفاده می‌شود، همگی این مفاهیم را می‌توان در حلال و حرام گنجاند. 

 

وی با طرح این سؤال که ملاک حلیّت در اسلام چیست؟ گفت: مصادیق حلیّت و حرام در اسلام بیان شده است، قاعده اصالت حلیّت را نیز در اسلام داریم، بر این اساس اگر چیزی جز مصادیق حرام یا حلال نباشد، اصل بر حلال بودن آن است. معیار سوم هم قاعده لاضرر است، بر این مبنا اگر حلالی به انسان ضرر می‌رساند، حرام است. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید در مسائل حلال نگاه حکمرانی داشته باشیم، ادامه داد: اگر نگاه حکمرانی به موضوعات نداشته باشیم نگاه جزءنگرانه حاکم می‌شود، مثلا پیشنهاد ایجاد سازمان حلال، ایجاد ساختار جدید و جزئی است، حکمرانی فقط ساختار نیست، ارکان حکمرانی سیاستگذاری نیز است، اینکه سند سیاستی حلال نوشته شود مهم است، در این زمینه اقدامات لازم در حال انجام است. 

 

استاد خسروپناه رکن دیگر حکمرانی را تنظیم‌گری دانست و افزود: مسئله تنظیم‌گری شامل قانونگذاری، ساختارسازی، گفتمان‌سازی است. یکی از ویژگی حکمرانی تسهیل‌گری است بنابراین باید قوانین یا ساختاری ایجاد شود که تسهیل‌گر باشد متأسفانه به خاطر پیچیدگی‌ها شاهد تساهل‌گری هستیم. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رکن سوم حکمرانی را راهبری و هدایتگری قلمداد کرد و گفت:‌ وقتی سیاستی نوشته شد باید دستگاهی آن را اجرا کند، رکن چهارم حکمرانی نظارت و ارزیابی است هم نظارت به معنای ارزیابی درست عمل کردن و هم اثرسنجی است.

 

وی ادامه داد:‌ بنابراین باید همه ابعاد حکمرانی حلال را تعیین و در سند راهبردی و راهبری گنجانده شود تا آنجا ممکن است این ویژگی‌ها لحاظ شود. همچنین باید به گونه‌ای عمل شود که مردم متصدی امر باشند دولت نقش سیاستگذاری داشته باشند و نظارت هم هوشمند باشد. در سند سیاستی حلال فرآیند هوشمند سازی حلال نیز تدبیر خواهد شد. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر عرصه فناوری‌های حلال، تاکید کرد: فناوری به دو بخش فناوری نرم و فناوری سخت تقسیم می‌شود، مثلا فناوری آموزشی جز فناوری نرم است اگر این فناوری باعث شود دانش‌آموز و دانشجو حافظه‌محور شوند، این فناوری حرام است چون تعالیم دینی بر عقلانیت تأکید دارد و توده مردم از این تکنولوژی نفع نمی‌برند این حکمرانی حرام است. فناوری سخت مانند کشف بیماری و آلودگی‌هاست، این فناوری حلال است، اما فناوری سختی که انسان‌ها را نابود می‌کند، حرام است. روی فناوری نرم حلال تمرکز کنید چراکه نیاز امروز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • امام صادق(ع) در گسترش مذهب شیعه نقش برجسته ای داشتند
  • حمایت همدانی ها از مردم غزه و دانشجویان آمریکا و اروپا