Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ هفتاد و سومین نشست شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی با حضور مسعود کرباسیان، وزیر اقتصاد و امور دارایی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، غلامحسین شافعی، رییس اتاق بازرگانی ایران، مسعود خوانساری رییس اتاق بازرگانی تهران، مجتبی خسروتاج رییس سازمان توسعه تجارت و اعضای اتاق بازرگانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بر اساس این گزارش، دستور جلسه این شورا، بررسی مشکلات واردات و محاسبه حقوق ورود گمرکی ماشین آلات نو و دست دوم خط تولید از بخش معدن، بررسی پیشنهادات اتاق ایران درباره معافیت ماشین آلات و تجهیزات مورد استفاده از پرداخت کارمزد و تعرفه خدمات استاندارد، اصلاح آیین نامه اجرایی، تعیین، طبقه بندی و محاسبه کارمزدخدماتی سازمان ملی استاندارد و اصلاح یا ابطال بنده ۶ بخشنامه توسعه تجارت درباره کاهش مدت اعتبار ثبت سفارش است.
 
** ویژگی خط اعتباری اکزیم بانک روسیه
کرباسیان در هفتاد و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: ویژگی خط اعتباری اگزیم بانک روسیه این است که سقف و محدودیتی ندارد و می توان از این ظرفیت برای تهاتر و صادرات استفاده کرد.
 
وی با اشاره به آمادگی سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران برای ارایه راهنمایی های مورد نیاز فعالان اقتصادی در زمینه استفاده از این خطوط اعتباری، گفت: کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان روزهای ۲۶ و ۲۷ دی ماه با همکاری اتاق بازرگانی ایران در تهران برگزار می شود.
وزیر اقتصاد افزود: همچنین قرار است اجلاس بازرگانان و صنعتگران ایران و آذربایجان نیز در حاشیه برگزاری این کمیسیون مشترک برپا شود.
 
** کاهش تعیین تعرفه حقوق ورودی کالاها
همچنین محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی از پیشنهاد کاهش تعیین تعرفه حقوق ورودی کالاها و تغییرات سود بازرگانی  برای ۲ تا ۵ سال خبر داد.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد مسائل و مشکلات بر سر راه ارتباط با کشورهای افریقایی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: تاسیس شرکت های صادراتی در ایران برای تجمیع قدرت و حضور پررنگ در بازارهای بین المللی است.
 
شریعتمداری افزود: سرمایه گذاری در بخش دولتی حوزه معدن بسیار دشوار است و باید منابع ارزان مالی از منابعی مثل صندوق توسعه ملی برای ورود ماشین آلات معدنی ایجاد شود.
وضعیت ماشین آلات معدنی در کشور بسیار بد است که نیازمند رسیدگی دارد.
 
وی خاطر نشان کرد: برخی ماشین آلات مشترک در راهسازی و معدن استفاده می شود که استفاده از توان و تولید داخل اولویت است و در صورت ضعف توام داخلی در تامین این ماشین آلات، مجوز واردات صادر می شود. البته موضوعی که اخیرا مطرح شده، بخش خصوصی توان اداره شرکت های بزرگ را ندارد و تمایل به واگذاری آن به دولت دارند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد حسنی عصر یکشنبه در جلسه بررسی پروژه‌های عمرانی بیجار اظهار کرد: شاخص راه روستایی در شهرستان بیجار از میانگین استانی پایین‌تر است و در خصوص افزایش این میزان تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی گفت: بر اساس کارهایی که از قبل انجام شده است اکنون میزان ۳۰ کیلومتر جاده روستایی در سطح روستا آماده فعالیت است.

وی اضافه کرد: همچنین برای ادامه این پروژه بین ۱۵ تا ۱۶ کیلومتر پیمانکارانی انتخاب شده است.

حسنی افزود: در سال ۱۴۰۳ با تأمین اعتبار لازم در کمیته برنامه ریزی و با میزان قیری که دریافت می‌شود این پروژه انجام خواهد شد.

وی به ایمن سازی محورهای بیجار نیز اشاره و اعلام کرد: توافقاتی با فرمانداری در خصوص تأمین رنگ و تابلوهای علائم جاده‌ای انجام شده است و از توان ماشین آلات اداره کل راهداری استفاده خواهد شد تا بیشترین کارایی را در مسیرهای مواصلاتی بتوانیم داشته باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان عنوان کرد: در خصوص تأمین و تجهیز ماشین آلات تازه در راهسازی و حمل و نقل در شهرستان بیجار تصمیماتی اتخاذ شده است و چون پیمانکار در حال تأمین و خرید ماشین آلات است پس از تأمین سهم بیجار از این ماشین آلات در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی همچنین به وضعیت کمربندی زاغه اشاره کرد و ابراز داشت: کمربندی زاغه بر اساس تفاهم نامه‌ای که بین سازمان راهداری، شهرداری و فرمانداری بیجار منعقد شده مطالعات اولیه آن انجام شده است و اسناد مناقصه آن بارگذاری شده و ۱۷ اردیبهشت بازگشایی اسناد را داریم.

حسنی تاکید کرد: پیش بینی می‌شود تا یک ماه آینده پیمانکار انتخاب شود و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

کد خبر 6091403

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران