Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام شهردار تبریز، شفاف‌سازی و ارتقای کمی و کیفی خدمات را رویکرد کلی شهرداری تبریز در لایحه تعرفه عوارض محلی سال ۹۷ خواند و افزود: لایحه ارائه‌شده با مدنظر قراردادن افزایش ۱۰ الی ۱۵ درصدی تعرفه سال۹۳، تنظیم و تقدیم شورا شده است.     به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، رسول موسایی با بیان این که لایحه تعرفه عوارض محلی، رابطه مالی شهرداری با شهروندان است، افزود: شهرداری تبریز، علی‌رغم افزایش هزینه‌ها در بخش‌های مختلف نیروی انسانی، نگهداری شهر، ماشین‌آلات و خدمات و همچنین علی‌رغم محدودیت‌های مالی که در عموم شهرداری‌های کشور حاکم است، اجازه نداده خللی در حوزه خدمات‌رسانی وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     قائم‌مقام شهردار تبریز تاکید کرد: طبق رویکرد شهردار، سعی شده تا شفاف‌سازی و ارتقای کیفیت و حتی کمیت خدمتگزاری، در لایحه تعرفه عوارض مورد توجه باشد؛ به همین منظور، تمام آیتم‌های عوارض، مستندسازی شده و در معیارهای اصلی دفترچه، مشخص‌ شده است.     وی با بیان این‌که مبنای محاسبه عوارض شهرداری، دفترچه ارزش معاملاتی است، گفت: ابلاغ بخش‌های مختلف این دفترچه، از طرف سازمان امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، با افزایش ارزش معاملاتی توام بود، با این حال، شهرداری تبریز با نیت عدم افزایش و در عین حال، با هدف ارتقای خدمات و شفافیت تعرفه، لایحه را تنظیم و تقدیم شورای اسلامی شهر کرده‌است.     موسایی تصریح کرد: مطابق لایحه ارائه‌شده، علی‌رغم افزایش قیمت‌ها، مبنای عمل شهرداری تبریز در مورد تعرفه عوارض سال ۹۷، افزایش ۱۰ الی ۱۵ درصد تعرفه و دفترچه ارزش معاملاتی نسبت به سال ۹۳ است.     قائم‌مقام شهردار تبریز خاطرنشان کرد: این لایحه، بعد از تصویب شورا و پس از رفع نواقص، آماده انتشار در روزنامه‌های کثیرالانتشار خواهد بود تا مبنای عمل سال آینده باشد.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹برای احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

آقای افندی‌زاده گفت: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

وی گفت: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت