Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@08:24:13 GMT

سرنخ جدید در پرونده پزشک تبریزی

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۰۱۳۷۳

پرونده جنجالی پزشک تبریزی که متهم است با تهیه غذای مسموم همسر و مادربزرگش را به قتل رسانده با رفع نواقص به دادگاه کیفری فرستاده شد و این مرد به‌زودی محاکمه می‌شود. این در حالی است که خانواده همسرش، خواهان قصاص وی هستند. 
به گزارش صدای ایران به نقل از رکنا، پزشک تبریزی پیش از اینکه به‌خاطر ماجرای قتل همسر و مادربزرگش معروف شود، به‌دلیل نسخه‌هایی که از او در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود، معروف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه‌هایی خوش‌خط که در برخی از آنها به جای دارو گوش دادن به صدای شجریان تجویز شده بود یا نسخه‌ای که در آن خطاب به مسئول داروخانه نوشته شده بود: « این بیمار بی‌سواد و فقیر است و هزینه داروهای او را بنده پرداخت می‌کنم.»
شهرت این پزشک در فضای مجازی روبه افزایش بود تا اینکه 19مهرماه سال گذشته خبر عجیبی منتشر شد. خبر از این حکایت داشت که اعضای خانواده پزشک جوان به‌دلیل خوردن غذای مسموم به بیمارستان منتقل شده و همسر و مادربزرگ او جانشان را از دست داده‌اند.
در آن زمان خیلی‌ها با پزشک جوان ابراز همدردی و در مراسم ختم قربانیان شرکت کردند. این در حالی بود که پزشک جوان مدعی بود که غذاهای مسموم را فرد ناشناسی به‌عنوان نذری به مطبش آورده و او نیز آنها را به خانه برده و در نهایت همسر، مادربزرگ، مادر، پدر و برادرش به‌دلیل خوردن آن مسموم شده و 2نفر از آنها جان‌شان را از دست داده‌اند؛ ادعایی که تحقیقات پلیس Police دروغ بودن آن را ثابت کرد و مشخص شد که نه‌تنها غذاها نذری نبودند، بلکه پزشک تبریزی، خودش آنها را از یکی از رستوران‌ها تهیه کرده بود.
کارآگاهان پلیس که موفق شده بودند این رستوران را شناسایی کنند، در بررسی فیلم‌های ضبط شده در دوربین‌های مداربسته به تصاویری دست یافتند که نشان می‌داد پزشک جوان به رستوران مراجعه کرده و بعد از تهیه غذاها، آنجا را ترک کرده است. بنابراین احتمال داشت که وی بعد از تهیه غذاها آنها را به قرص برنج آغشته کرده و در اختیار خانواده‌اش قرار داده است. به این ترتیب انگشت اتهام به سوی وی نشانه رفت و او به جرم قتل دستگیر شد.
هر چند وی در جریان بازجویی‌ها مدعی شد که در مسموم کردن غذاها نقشی نداشته است اما در نهایت پرونده این جنایت با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان آذربایجان شرقی فرستاده شد. در این کیفرخواست پزشک جوان متهم به قتل همسر و مادربزرگش شده بود و قضات دادگاه پیش از جلسه محاکمه به بررسی پرونده پرداختند و متوجه نواقصی شدند که در محتویات پرونده وجود داشت و به این ترتیب پرونده بار دیگر به دادسرا فرستاده شد.
موسی خلیل‌اللهی، دادستان تبریز  می‌گوید: نقص‌هایی که دادگاه کیفری وارد کرده بود دوباره بررسی شد و پس از رفع آنها پرونده بار‌دیگر به دادگاه فرستاده شد و قرار است تا پایان این‌ماه یا اوایل‌ماه آینده جلسه محاکمه او برگزار شود. به گفته وی تا‌کنون خانواده همسر این مرد درخواست قصاص کرده‌اند. همچنین دایی‌های او نیز از وی شکایت کرده است اما پدر، مادر و برادر او که در این حادثه مسموم شده و تا یک قدمی مرگ رفته‌ بودند شکایتی مطرح نکرده‌اند.
انگیزه مرموزپرونده پزشک تبریزی در حالی با کیفرخواست قتل عمد به دادگاه فرستاده شده که هنوز انگیزه او از این اقدام سؤالی بزرگ است. پدر المیرا(همسر پزشک‌تبریزی) در پاسخ به این سؤال می‌گوید: آشنایی المیرا و علیرضا(متهم به قتل) خیلی اتفاقی بود. علیرضا دوست صمیمی شوهر هم‌دانشگاهی المیرا بود و یک روز که آنها به پارک ائل‌گلی تبریز رفته بودند با هم آشنا شدند. مدتی بعد از این آشنایی علیرضا به خواستگاری دخترم آمد و با موافقت ما جشن کوچکی گرفتیم و آنها به عقد هم درآمدند.
قرار شد وقتی درس دامادم تمام شد و خواستند زیر یک سقف بروند، جشن عروسی بگیرند که این اتفاق هرگز رخ نداد و حدود 4.5 سال بعد از عقدشان، دخترم به قتل رسید. پدر المیرا ادامه می‌دهد: از مدتی قبل از این حادثه، متوجه رفتار مشکوک علیرضا شده بودم. او زیاد به خانه ما می‌آمد و مدام با تلفن همراهش حرف می‌زد. حتی یک‌بار از دخترم ماجرا را پرسیدم و خواستم اگر مشکلی دارند به من بگویند اما او با توجه به اخلاقش که خیلی تودار بود، چیزی نگفت. تا اینکه آن اتفاق تلخ رخ داد ولی با این حال هرگز به دامادم مشکوک نشدم.
بعد از آن بود که پلیس او را دستگیر کرد و معلوم شد که وی غذای مسموم را به دخترم و خانواده‌اش داده است. علیرضا مدعی بود که بی‌گناه است اما در تحقیقات پلیس مشخص شد که علیرضا با همان دختری که دوست و هم‌دانشگاهی المیرا بوده، رابطه پنهانی داشته است.
حتی زمانی که آن زن در آنکارا بود، علیرضا هم به بهانه اینکه می‌خواهد در امتحان شرکت کند، به آنجا رفت و آنها با هم بودند و همه این شواهد و مدارک در پرونده ثبت شده است. ظاهرا دخترم متوجه این ماجرا شده بود و شوهرش برای اینکه رازش فاش نشود و بتواند به آن زن برسد نقشه این جنایت را کشیده است.
پلیس درباره این ماجرا به‌طور کامل تحقیق کرده و پرونده قطوری تشکیل داده و ما تنها خواسته‌مان از دادگاه این است که قاتل دخترم قصاص شود. مرد میانسال می‌گوید: من 2دختر داشتم که علیرضا یکی از آنها را از من گرفت. بعد از این حادثه، زندگی ما ویران شد. همسرم دچار افسردگی شده و ما هرگز نمی‌توانیم این داغ را فراموش کنیم. مدتی قبل علیرضا که شواهد را علیه خودش می‌دید ادعای تازه‌ای را مطرح کرد و به دروغ گفت که المیرا و خانواده‌اش به‌دلیل خوردن قرص لاغری مسموم شده‌اند اما همه ادعاهای او رد شده و منتظریم تا دادگاه تکلیف این پرونده را مشخص کند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی
  • ۸ نفر از اعضای یک خانواده با قارچ مسموم شدند
  • کشف سرنخ‌هایی از گذشته سیاره مرموز پلوتون